• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar yaa biz giriş dans ve pasta müziği seçemedik daha yeni aklımıza geldi biraz fikir verin kararsızlık ne kötü bişey en son çalan kişinin eline kalıcaz bu gidişle:26:

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün....................16:123:

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................31:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................39:123:​

kızlar yaa biz giriş dans ve pasta müziği seçemedik daha yeni aklımıza geldi biraz fikir verin kararsızlık ne kötü bişey en son çalan kişinin eline kalıcaz bu gidişle:26:

Canım benim nişanımda ya girişte Kutsi Melek çalmıştı ya yüzükler takıldıktan sonraki dansta emin değilim çünkü ben Kutsi'den iki şarkı çaldırdım. Girişte Kutsi Benimle Evlenir misin de çalmış olabilir. Unuttum inan ki o güne dair hiç bir şey hatırlamıyorum diyorum ya hatırlamıyorum işte heyecandan.:50:

Zuhal Olcay Pervane de olabilir.

Mercim evimiz meşhur oldu valla. Akşam haberlerde bile vermişler. Doğal afet gibi kızım maşallah.:1: Bu kadar su su su diye tutturursam olcağı buydu. İnsanlar içinde üzüldüm gerçekten. Evlerinin yarısına kadar su dolmuş. Orası güzel bir sokaktı ama şuan tanınmaz hale gelmiş. Dün nişanlımda görmüş Lovely tanıyamazsın burayı bir sürü iş makinaları falan var diyor.

yaaaaaaaaaaa olamaz 3000 ne gelmişiz veeee ben 3000. sayfaya hıc bsy yazmadım güya her binde bende yazıcaktım pufff dün gece maşallah kadınlar kulübü komple burdaymış:31:sinir oldummmmmmmmmmmmmm

hehe neyse yahu lovely su su dedin hiç birimzde olmadgı kadar suyun oldu kızım gıt sımdı temızle evini:9:

şaka bi yana evi su basanların inşallah cok fazla maddi zararları yoktur allam inşallah kimsenin eşyası batmamıştır:14:

stanki yesss kuzum kınam pendikte gelicenmiiiiiiiiii:9:yoksammmm ay ne sevinirdim yahu

bu arada kızlar yarın yatak odam gelıo cok cok heyecanlıyım ve dun gıttık yataştan yatagımı aldık birazdan paylaşicim sizinle ve bugun evimide paylaşabilirim evden takım taklavat aldım bir şekilde atacam pcye inşallah

kızlar yatağım yataş ın son serisinden adı majesty ben daha büyük resim bulamadım o yuzden böyle bakıcaksınız

özellikleri bunlar:

• Vücudun farklı ağırlık bölgelerine birbirinden bağımsız destek sağlayan Pocket Yay Sistemi
  • Pocket Yay Sistemiyle omuz, bel omurları ve kalça bölgesini ayrı ayrı destekleyen ve kan dolaşımını düzenleyen ultra ortopedik yatak yüzeyi
  • Yatağın her iki tarafında yumuşacık kuştüyü hissi ve bu hissi artıran doğal viskon liflerinden oluşan anti-bakteriyel dokuma kumaş
  • Argentano® teknolojisine sahip yatak kumaşı içeriğinde bulunan gümüş iyonları sayesinde bakteri gelişimi ve istilasını, kötü koku oluşumunu, mikropların yayılımın engeller, daimi hijyen ve ferahlık sağlar
  • Çift taraflı kullanım.
  • Bir tarafı yumuşak, diğer tarafı ekstra yumuşak.
  • Yatak yüksekliği 31 cm
görüntüsüde ayrıca bir harika tavsiye edilir

Eklentiler

• $Yatas-Majesty-YatakveKaryola.webp
    $Yatas-Majesty-YatakveKaryola.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $yataşşşşşşşşşşş.webp
    $yataşşşşşşşşşşş.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 38
Nenacım güle güle uyuyun. Yatak önemli tabiii.:34: Yataş iyidir. Bizde yıllardan beri istikbal kullanıyoruz memnunuz. Benim yatağımın markası sanırım bed-line o da hediye oldu zaten mobilyacımız tarafından ama hangi modelini seçmiştik hatırlamıyorum.

Evin içinde bir zahmet diyorum başkada bir şey demiyorum anladın sen onu.

Su konusuna gelince çıp çıp yapmaya gidicem şu su bir bağlansın.

Bir de bir de benim gelinlik provam var bugün. İyi kızlar olursanız belki Lovely'i gelinliğiyle bile görebilirsiniz. Şirinler'in başka bir versiyonu gibi oldu.:1:

Son düzenleme:
Nenacım güle güle uyuyun. Yatak önemli tabiii.:34: Yataş iyidir. Bizde yıllardan beri istikbal kullanıyoruz memnunuz. Benim yatağımın markası sanırım bed-line o da hediye oldu zaten mobilyacımız tarafından ama hangi modelini seçmiştik hatırlamıyorum.

Evin içinde bir zahmet diyorum başkada bir şey demiyorum anladın sen onu.

Su konusuna gelince çıp çıp yapmaya gidicem şu su bir bağlansın.

Bir de bir de benim gelinlik provam var bugün. İyi kızlar olursanız belki Lovely'i gelinliğiyle bile görebilirsiniz. Şirinler'in başka bir versiyonu gibi oldu.:1:

canım bizde istikbal ve bellonaya baktık ama yataşın ki hem indirime girmişti hem inanılmaz kaliteliydi 1000tl para verdik... ama yıllarca kullnıcaz 1 peşin 5 taksit yaptılar hem odemesıde kolay alez ve yastıkta aldım cıktı aradan...

gelinliğini giy bakalım inşallah istedgn gibi olmuştur... beni cagırmadılar son provama ayrıca 1.5 kılo almısım yine jettt diete girdim ufff metabolızma ne saçma bnm yahu

bide gelinliğimde şüphelerim var sanki istedgm gibi olmicakmış gibi bi hisssss var içimde umarım yanılıyorumdur :31:

Güzel olmuştur diye düşünüyorum canım. Çünkü senin kadar detaylı bir gelinlik değil benimkisi bu da benim 2. ve son provam sanırsam. 3 prova olcak demişlerdi ama 27'sinde teslim ediyorlar zaten arada başka prova tarihim yok herhalde teslim ederken bir daha giydirip bakacaklar diye düşünüyorum. Ona 3 diyorlar muhtemelen.

Bir de ne kadar garip bir yer o öyle. Bende gelinliğimizi satın aldığımız gün prova tarihini ajandalarına ilk prova şu gün, ikinci bu gün, şu gün teslim diye not ettiler ve her provadan 1 gün önce bizi arayın size araç temin edelim dediler. Arabayla alıp bizi prova yerine götürüyorlar.

Son düzenleme:
tam 1 ayın kaldıııııııııııııı :46::46::46::46::46::46::46::46:

Evet canım yarın 29 yazacak sanırım. Bende ona göre listeyi güncelleyeceğim çünkü evlilik takvimiyle bir gitmiyor liste. Takvim işi bozuyor her seferinde 1 ay kaldı diyor sonra 1 ay 30 kaldı diyor o ne demekse ondan sonra 29 falan diyor saçma bakalım yarın ne diyecek. Mesela İnciçiçeğinde ellememiştim hiç kendi rayını bulmuştu 30 günden düşmeye başlayınca. Benimde öyle olur mu diye yarın göreceğim bakalım.

Aslında kaliteli bir moda evi şık şeyler falan da var ama bu randevu sistemleri kötüymüş evet sinir oldum bugün arayacagım hatta şimdi arayım gelinliğimle ilgili endişelerim var çünkü ben o gelinliğin önündeki çiçekleri vs istememiştim çünkü çiçekleri yakından gördüm hiç o mankenin üzerndeki gibi şık değildi sevmedm ve istemedm...:31:

Back
X