Arar canim arar birazdan yazarsin aradi aradiiii diye gulucuklerle:)
Sofia Julien
Acemi Birlik : Balıkesir
Usta Birlik : Balıkesir
Meslek : Oyuncu
Ayy canım inşallah o günleride görürüz bir gelsinde o konuları seve seve açarız dertlerimiz o olsun sadecekçeyizcikler toplansında açarım bir topikcik yaza kadar inşallah ben okadar planlı biriyimki görsen şaşırırsın herşeyim hazır evimin eşyaları gelinliğim çiçeğim alması kaldı sadece ahah okadar yani Allahım herkese gerçekleştirmeyide nasip etsin
tamam kizlar sizide ekledimm..
Aha ayni ben:) bide once beni ariyo hep onu farkettim. Kapatiyimde babami ariyim falan diyo kapatirken. Ehehehhe hosuma gidiyo:) yaaa doyamiyorum sesine hepimiz oyleyiz. Ama bu asklar cok fena alevlendi yani donduklerinde kesin dugun:)
Arkadaşlar benim mesaim bitti artık işten ayrılıyorum eve geçiçem yemek yemeye çalışıcam eriyip biticem iyice gelene kadar sıkıntıdangelicem sonra tekrar burdan kopamıyorum zaten inşallah aramayan askerlerimiz arasın hepsinin sesi iyi gelsin bizlere amin
tamam kizlar sizide ekledimm..
:))) cok sevdim kiz seni ben boyle onceden dedigin gibi cicegine kdar secen planli insanlari cok severim masallah tuhh:) bizim sadece mutfak dolabimiz hazir yani elle tutulur. Onun haricinde planladik su oda boyle bu o da boyle diye ama icraat yok henuz:)
:))) cok sevdim kiz seni ben boyle onceden dedigin gibi cicegine kdar secen planli insanlari cok severim masallah tuhh:) bizim sadece mutfak dolabimiz hazir yani elle tutulur. Onun haricinde planladik su oda boyle bu o da boyle diye ama icraat yok henuz:)
benimkide diyoo kapatıyımde bizimkileride arayım diyoo :) ah benim öküzüme napmışlarsa iyi yapmışlar :)) cok alevlendi ya, bu işin sonu nişan düğünn
bizde hepsini planladık ama icraate geçemedik, benim boyuma göre alçak mutfak dolapları yaptırıcakmış köpekkkkyuvarlak yatak alıcakmış, bide teknoloji odamız olucakmış ben giremicekmişi playstation oynıcakmısss
:))) sen niye giremiyomussun
bizde hepsini planladık ama icraate geçemedik, benim boyuma göre alçak mutfak dolapları yaptırıcakmış köpekkkkyuvarlak yatak alıcakmış, bide teknoloji odamız olucakmış ben giremicekmişi playstation oynıcakmısss
pes oynarken dikkatini dağıtıyomuşum
Ya kizlar ben hayatimda hic duzensizlik yasamadim. 23 yasindayim. 14 yasinda adet gordum. Simdiye kadar hic sasmadi. 11inde olmam gerekiyodu. Acaba bu sikintidan falan olabilirmi ya
öğle yemeğinde aramış zaten herkes.çok sıra varmış yazıcı olmuş bırakamıyormuş odayı..şimdi aradı canım.ankesörden atılıyor msj söle askerine öğrensin:)
evet strestendir canım cok etkiler stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?