kızlar hala aramadı kardeşini aradım sizi aradımı diye öğlen aramış babasını bizimkisi öğlene kadar uyuyakalmış yani rahatı yerinde ama beni hala aramadı kızmıyorum anlamaya çalışıyorum ama bütün gün arayacak diye beklerken telefonun başına gidip babasını aradıktan sonra beni arayamamasını anlayamıyorum(( kızlar çok özledim
kızlar ben ptt kargoyla mektup yazıp göndereceğim. ankesörlü telefon için kart alıp onuda zarfa koysam sorun yaparlar mı sizce ?
bende mektup yazıcam canım ama adres tam olarak bu sonucların acıklandıgı sayfada yazan adres dımı?bılgın varmı canım? kartta saorun olmaz dıye düsünüyorum...
yok canım adres tam olarak o değil. grup adı bölük adı falanda yazmak gerekiyormuş. aradığında aşkım ondan öğrendim bunları. kart nerde bulabilirim biliyor musun canım
Ben sadece alayını bılıyorum.o zman bölüğünüde ögrenıyımpostahaneden bulabılırsın canım...
Birşey sorucam arkadaşlar acemilikte cumartesi pazarda sıkımı acaba eğitimleri yoksa diğerleri izin kullanırken onlarda içerdelermi sadece çok merak ediyorum daha rahat olsalar keşke
Kızlar öyle büyük bir aptallık yaptım ki!!!!
2 gündür elimde telefon bekliyorum. Derslerde bile kapıya yakın aoturuyorum ararsa hemen çıkayım diye. Bugün yine telefon elimdeydi. Saat 2 gibi çaldı. Baktım ki İzmir'in alan kodu! Hemen açayım derken heyecandan KAPATTIM!Reddet tuşuna bastım! İnanamıyorum suratına kapattım resmen sesini bile duyamadan Bekledim aramadı tekrar. Kesin dersteyim, kapattım zannetti Halbuki derste de olsam kapatır mıyım mümkün değil Alalhım ben ne yaptım Üstelik annesigili de aramamış sadece beni aramış ve ben konuşamadım. İlk arayışıydı...
Canım Allahım kolaylıklar versin sakin ol canım herşey gelince üstüste geliyor bazen
tatlım yeni konuştm bende merak ediodum bunu sordum..benmki etimesgutta yarın biraz daha geç kalkcaz bugün saat 8 de yatırcaklar dedi.3km yol koşturmuşlar ve yarında zorlucaklarmış..c.tesi pazarı yokmuş hergün böle eğitim olcakmış çünkü yemin törenleri 28de yetişmesi için böle herkesin aynı anda ayak uydurması falan çok zor oluo tekrarlayıp duruosun dedi...
Kızlar öyle büyük bir aptallık yaptım ki!!!!
2 gündür elimde telefon bekliyorum. Derslerde bile kapıya yakın aoturuyorum ararsa hemen çıkayım diye. Bugün yine telefon elimdeydi. Saat 2 gibi çaldı. Baktım ki İzmir'in alan kodu! Hemen açayım derken heyecandan KAPATTIM!Reddet tuşuna bastım! İnanamıyorum suratına kapattım resmen sesini bile duyamadan Bekledim aramadı tekrar. Kesin dersteyim, kapattım zannetti Halbuki derste de olsam kapatır mıyım mümkün değil Alalhım ben ne yaptım Üstelik annesigili de aramamış sadece beni aramış ve ben konuşamadım. İlk arayışıydı...
Canım üzme kendini arıycaktır tekrar zaman bulunca inşallah söylersin canım biliyorum zordur insanın içi yanar sabırlı ol tatlım lütfen
ayyy tatlım inan benm bile içim bi tuaf oldu uzun zamandır ilk aradı poff...bende arar die telefonla mümkün olduğunca uğraşmıom çünkü böle sakarlıkları çok yapıyom bende...o müsait olmadığını düşünmüştür...kalbini serin tut canım gene arar hayırllısıylaa
evet canım öyle oluyor ama canımı sıkan birkaç sağlık problemimde var şu sıralar çok gerginim ve içime atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?