349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben ptt kargoyla mektup yazıp göndereceğim. ankesörlü telefon için kart alıp onuda zarfa koysam sorun yaparlar mı sizce ?

Yine aradı sevdiğim çok mutlu oldum daha iyi çok şükür 4ocak dedi yemin törenini yemeğini yemiş zaman bulmuş aramaya şimdi iyim ben dedi inşallah öyledir ağladım azcık sen böyle yaparsan nasıl bitircez bu askerliği dedi dedim çok özledim o yüzden iyim ben bitiricez inşallah off şu su gözlülüğümü bırakıcam bırakmak zorundayım banyoya gitceklermiş şimdi

Canım belki sıra çok varsa arkadan birşey demişlerdir falan o yüzden telefonu vermek zorunda kalmıştır üzme kendini ilk fırsatta arıycaktır okadar sıra varmışki bizim ordada 310 kişi falan sıraya giriyor diyo hemen nasıl gelsin gelince bir 2 dakika için duruyorlar okadar

kızlar ben ptt kargoyla mektup yazıp göndereceğim. ankesörlü telefon için kart alıp onuda zarfa koysam sorun yaparlar mı sizce ?

bende mektup yazıcam canım ama adres tam olarak bu sonucların acıklandıgı sayfada yazan adres dımı?bılgın varmı canım? kartta saorun olmaz dıye düsünüyorum...

bende mektup yazıcam canım ama adres tam olarak bu sonucların acıklandıgı sayfada yazan adres dımı?bılgın varmı canım? kartta saorun olmaz dıye düsünüyorum...

yok canım adres tam olarak o değil. grup adı bölük adı falanda yazmak gerekiyormuş. aradığında aşkım ondan öğrendim bunları. kart nerde bulabilirim biliyor musun canım

Kizlarin sevdicegimin birligini aradim, kastamonu gölköy jandarma. Ziyaret saatlerini ogrendim. İstedigin zaman gidiliyomuş, egitim aralarinda gorusebiliyosunuz. Haftasonu daha rahatmiş tabi.. 5 bucuktan sonra sorun olabiliyomus sadece..

Canım Allahım kolaylıklar versin sakin ol canım herşey gelince üstüste geliyor bazen

Son düzenleme:
Kızlar öyle büyük bir aptallık yaptım ki!!!!

2 gündür elimde telefon bekliyorum. Derslerde bile kapıya yakın aoturuyorum ararsa hemen çıkayım diye. Bugün yine telefon elimdeydi. Saat 2 gibi çaldı. Baktım ki İzmir'in alan kodu! Hemen açayım derken heyecandan KAPATTIM! Reddet tuşuna bastım! İnanamıyorum suratına kapattım resmen sesini bile duyamadan Bekledim aramadı tekrar. Kesin dersteyim, kapattım zannetti Halbuki derste de olsam kapatır mıyım mümkün değil Alalhım ben ne yaptım Üstelik annesigili de aramamış sadece beni aramış ve ben konuşamadım. İlk arayışıydı...

Birşey sorucam arkadaşlar acemilikte cumartesi pazarda sıkımı acaba eğitimleri yoksa diğerleri izin kullanırken onlarda içerdelermi sadece çok merak ediyorum daha rahat olsalar keşke

tatlım yeni konuştm bende merak ediodum bunu sordum..benmki etimesgutta yarın biraz daha geç kalkcaz bugün saat 8 de yatırcaklar dedi.3km yol koşturmuşlar ve yarında zorlucaklarmış..c.tesi pazarı yokmuş hergün böle eğitim olcakmış çünkü yemin törenleri 28de yetişmesi için böle herkesin aynı anda ayak uydurması falan çok zor oluo tekrarlayıp duruosun dedi...

Canım üzme kendini arıycaktır tekrar zaman bulunca inşallah söylersin canım biliyorum zordur insanın içi yanar sabırlı ol tatlım lütfen

Evet canım bende öğrendim yemin törenine kadar böyleymiş 21 aralığı sordum yetişmez 4 ocakta dedi herkesin farklı galiba

ayyy tatlım inan benm bile içim bi tuaf oldu uzun zamandır ilk aradı poff...bende arar die telefonla mümkün olduğunca uğraşmıom çünkü böle sakarlıkları çok yapıyom bende...o müsait olmadığını düşünmüştür...kalbini serin tut canım gene arar hayırllısıylaa

Canım üzme kendini arıycaktır tekrar zaman bulunca inşallah söylersin canım biliyorum zordur insanın içi yanar sabırlı ol tatlım lütfen

Off hayatımda yaptığım en büyük aptallıktı oturdum ağladım sinirden

Off... Hayır bir de ilk arayışı yani salı gününden beri hiç konuşamadık İnşallah arar bu akşam yeniden.. Çok aptalım çok.

Son düzenleme:
evet canım öyle oluyor ama canımı sıkan birkaç sağlık problemimde var şu sıralar çok gerginim ve içime atıyorum

Geçmiş olsun canım atlatıcaksın inşallah içine atma hiçbirşeyi herşey sıkıntı ve stresten oluyor kendimden biliyorum okadar psikolojiyle vücudum döküp dudaklarım şişiyorki hep stres ağla gerekirse konuş anlat bizlere ama içine atma geçiçek canım dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…