349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öle canım ya anlamadan insanların yorum yapması çok üzüyo benide..5ay çok az sanki..ayrılık işte daha nolsun

Ben geldim tekrar aramadı daha sevdigim nasıl acaba çok merak ediyorum aynen şu aramaları bir 2ye çıkarsaydık iyiydi ya

benim ki de izin kullanmıcak arkadaşlar...16 ya da 17 mayıs sanırım terhis günleri hayırlısıyla...
terhis günleri haftasonuna denk gelirse terhis olabilirler değil mi ???

Birşey sorucam arkadaşlar acemilikte cumartesi pazarda sıkımı acaba eğitimleri yoksa diğerleri izin kullanırken onlarda içerdelermi sadece çok merak ediyorum daha rahat olsalar keşke

benim ki de izin kullanmıcak arkadaşlar...16 ya da 17 mayıs sanırım terhis günleri hayırlısıyla...
terhis günleri haftasonuna denk gelirse terhis olabilirler değil mi ???

annesi de beni sormuş şeydam nasıl demiş..onu da ara sakın ihmal etme demiş..cok kötüymüş..kıyamadm ..arasam diyorum annesini bi..

kızlar hala aramadı kardeşini aradım sizi aradımı diye öğlen aramış babasını bizimkisi öğlene kadar uyuyakalmış yani rahatı yerinde ama beni hala aramadı kızmıyorum anlamaya çalışıyorum ama bütün gün arayacak diye beklerken telefonun başına gidip babasını aradıktan sonra beni arayamamasını anlayamıyorum (( kızlar çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…