İyi kiz onada tamam zaten su an ne derse tamam askim emret askim derim
Uff bide en duygusal donemime denk geldi yani gidisi
Benimkinin bide playstation dukkani var dusunun nasil bagimli :))
bn de aynıyım canım
Ooo durum cok ciddi:)
İnsan içinde olunca anlıyorlarmış canım şimdi kim ağladığımı görse yada mutsuzluğumu 5 ay içinmi ağlıyorsun işte neolmuşki böyle yapıyorsun falan çok saçmalıyorlar ya 5 ayıda bir 1 ayıda ayrılığın günümü olurmuş insanın sevdigini düşünmesi hasreti korkuları ama bizi eniyi biz anlıyoruz o yüzden biz destek olucaz canım birbirimize dışardakilere göre askere gitmişler bitti ama bizim içim canımız orda Allaha emanet ne yedi ne içti uyuyabildimi hastamı zorluyorlarmı kafamızda içimizde daha birsürü şey
O zaman birgün daha kardayız canım inşallah öyledir zaman geçsin çabucak bende 16 mayıs diye biliyorum doğan güneşiizin kullanmıycak askerim dahamı erken olucak ozaman kafam karıştı şimcik :44:
kısa dönem
Acemi birlik : hatay iskenderun
Usta birlik : henüz belli değil
Bölüm : işletme
benim ki de izin kullanmıcak arkadaşlar...16 ya da 17 mayıs sanırım terhis günleri hayırlısıyla...
terhis günleri haftasonuna denk gelirse terhis olabilirler değil mi ???
annesi de beni sormuş şeydam nasıl demiş..onu da ara sakın ihmal etme demiş..cok kötüymüş..kıyamadm ..arasam diyorum annesini bi..
annesi de beni sormuş şeydam nasıl demiş..onu da ara sakın ihmal etme demiş..cok kötüymüş..kıyamadm ..arasam diyorum annesini bi..
Ara canım bence onada iyi gelir aramadan oda bir moral sonuçta[/Q
ablası tayini çıktı artvinde kardeşide şehir dısında üni okuyo..babası da iş içn bi kaç ay şehir dısında..yalnz evde..çok üzüldm ya..nası ağlamış annesi telde konuşurken
Ara canım bence onada iyi gelir aramadan oda bir moral sonuçta[/Q
ablası tayini çıktı artvinde kardeşide şehir dısında üni okuyo..babası da iş içn bi kaç ay şehir dısında..yalnz evde..çok üzüldm ya..nası ağlamış annesi telde konuşurken
Zor canım çok zor anne yüreği birde dayanması zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?