349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mrblar benimde erkek arkadasım 349. dönem iskenderunda denizci şimdiye kadar takip ettiklerim arasında melezgüzel var aynı yerde olduğumuz başka kimse var mı :)

benim sevdiceğim dün aradı yarın ararım dedi ama aramadı arayamadı yani ben olsam onu arardım ne yapar ne eder o neden aramıyo

cnm öle deme ya az önce aradı benmkide.sabah 8den beri bekliodum aramasını.niye ramadın bişe oldu sandm dedim.sabah eğitime aldılar dedi dedm ara olmuo mu diye oluo ama ondada kayboluosunuz telefon diyip gidip diye izin vermiyolar dedi..tam arıcam öğlen girdi bu kezde mutfağa verdşler bulaşık temizlik ancak yeni çıktım mutfaktan dedi.sonra kendime kızdım hay senn kafana tükürüm dedim.zaten ordada laf yiyo şamar oğlanı oluolar(

helal diyorum sana valla öle bi kaç saatlik mutluluk geçiveriri ama onu üzersen içinden büyür arkadaşım.. evinde otur güzelce vakit geçir arkadaşım.. ben düğünleri sevmem arkadaşların düğününde zorla mecburluktan gittim yoksa düğünnler hiç bana göre değil...

doğru diyorsun canım ama işte herkesinki her gün arayıp hatta günde 2-3 kez arayınca ben 2 günde bir konuşabiliyorum,aklına geliyorumdur ama hiç değilse herhalde ay ne diyorum ben ya pek iyi değilim kızlar

doğru diyorsun canım ama işte herkesinki her gün arayıp hatta günde 2-3 kez arayınca ben 2 günde bir konuşabiliyorum,aklına geliyorumdur ama hiç değilse herhalde ay ne diyorum ben ya pek iyi değilim kızlar

bende görüşemiyorum 2 gün oldu ses soluk yok acaba özlemedi mi aklına hiç mi gelmiyorum diyorum

benımkıde 28 aralıkta bıtıyor canım..hatta aılme gelırse 28ınde onlarla cıkıs yapabılıyormusum dedı.bı hafta ızın kullancam sonra erzuruma gecıcem dedı

Negüzel canım çabuk bitiyor bizim devam edicek diye biliyorum etsede etmesede orda gerçi askerim ustasıda orası

benim sevdiceğim dün aradı yarın ararım dedi ama aramadı arayamadı yani ben olsam onu arardım ne yapar ne eder o neden aramıyo

Kadıntripleri her zaman heryerde her daim :)))

Canım yaa amelelik yapıyorlar valla amelelik yapması nöbet flan tutmasından iyi yapsın yapsın Ay bugün gazetede okudum nöbet tutan iki asker birbirini öldrüo kavga edip :S öle elne slah vermemk lazım herkezin :S

benim bebegımde aradı sımdı..komutan odul olarak mac ızleyelım hadı demıs.mac ızlıyorlarmıs mactan sonra yıne arıycam telefon elınde olsun dedı..uyuma sakın dıyo,sankı uyuyabılıyormusum gıbı

mrblar benimde erkek arkadasım 349. dönem iskenderunda denizci şimdiye kadar takip ettiklerim arasında melezgüzel var aynı yerde olduğumuz başka kimse var mı :)
Mrb canım hoşgeldinn gew90 var bir de İskenderundan. Kaçıncı bölükte erkek akdaşın biliyor musun?

Gözün aydın tatlımm senin dee

canm benide hergün arıodu 2 kez hatta 3kezde görüşüoduk ve bugün bide daha yeni aradı öyle çok koyduki.yani insanoğlu yetinmiyo aramasa bi kez arasın diyoz arasa 2-3kez arasın dioz.onlar düşünüyo ve ben bunun farkına vardım ama şimdide ben üzüldüm sesi çok yorgun bitkin geliyodu(

ben gidicem canım..yıllık iznimden 2 günüm kalmıştı 1 günümü alıp gidicem...1 kerew oluyor hayatta...fırsatın varsa git derim..

benımkıde 28 aralıkta bıtıyor canım..hatta aılme gelırse 28ınde onlarla cıkıs yapabılıyormusum dedı.bı hafta ızın kullancam sonra erzuruma gecıcem dedı

evet benim ki de gelicek 28 inde ailesiyle çıkış yapıcak 1 hafta izin kullanıcak(5 gün izin -2 gün yol izni toplam 7 gün oluyor)KTM ye katılmadan direk uçakla gidicek hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…