Selamlarr:) Maçı izleyebiliyorlarmı acaba :S etimesgutlular haber varmıben sabah konuşmuştum :S
mrb canm.ben daha yeni konuşabildim.garibimi mutfağa vermişler ne ya bu gittiğinden beri temizlik yaptırıyolar(...hiç müsait olamadım dedi.yarnda eğitim olcak eğitimden sonrada erken yatırıolar dedi..sordum maçı izlemion mu diye yok yaa lig tv yok burda dedi...ikide bi gelcen zaman haber ver diyo hazırlıım ona göre kendimi diyo ya ayy kızlar dua edinde yarın bi aksilik ççıkmasında gidim aşkma yaa..sesi acaip tuaf geliodu (
Selamlarr:) Maçı izleyebiliyorlarmı acaba :S etimesgutlular haber varmıben sabah konuşmuştum :S
mrb canm.ben daha yeni konuşabildim.garibimi mutfağa vermişler ne ya bu gittiğinden beri temizlik yaptırıyolar(...hiç müsait olamadım dedi.yarnda eğitim olcak eğitimden sonrada erken yatırıolar dedi..sordum maçı izlemion mu diye yok yaa lig tv yok burda dedi...ikide bi gelcen zaman haber ver diyo hazırlıım ona göre kendimi diyo ya ayy kızlar dua edinde yarın bi aksilik ççıkmasında gidim aşkma yaa..sesi acaip tuaf geliodu (
Canım yorulmuştur gönlünüzü ferah tutun ben en son sabah onda konuştum hala telefon bekliyorum. Cok ozlediiiimmmm cooookkkkk
benim sevdiceğim dün aradı yarın ararım dedi ama aramadı arayamadı yani ben olsam onu arardım ne yapar ne eder o neden aramıyo
ya benim için önemliydi tüm arkadaşlarım orda bide onların orda olucak düğün
gelin olarak görünmem lazımdıtabi birilerine de haddini bildirmem
gitmiyim yani tabi ona da gitmicem dedim bide duyar falan ama çoook gitmek istiyodum
hiç bişi onla kavga etmekten daha huzursuz etmez beni gitmiyorum ben
cnm öle deme ya az önce aradı benmkide.sabah 8den beri bekliodum aramasını.niye ramadın bişe oldu sandm dedim.sabah eğitime aldılar dedi dedm ara olmuo mu diye oluo ama ondada kayboluosunuz telefon diyip gidip diye izin vermiyolar dedi..tam arıcam öğlen girdi bu kezde mutfağa verdşler bulaşık temizlik ancak yeni çıktım mutfaktan dedi.sonra kendime kızdım hay senn kafana tükürüm dedim.zaten ordada laf yiyo şamar oğlanı oluolar(
sabret inci tanem şarkısını dinliorum tarkanın.askerimin resimlerine bakıp bir yandan da ağlıyorum
doğru diyorsun canım ama işte herkesinki her gün arayıp hatta günde 2-3 kez arayınca ben 2 günde bir konuşabiliyorum,aklına geliyorumdur ama hiç değilse herhalde ay ne diyorum ben ya pek iyi değilim kızlar
benımkıde 28 aralıkta bıtıyor canım..hatta aılme gelırse 28ınde onlarla cıkıs yapabılıyormusum dedı.bı hafta ızın kullancam sonra erzuruma gecıcem dedı
bende görüşemiyorum 2 gün oldu ses soluk yok acaba özlemedi mi aklına hiç mi gelmiyorum diyorum
benim sevdiceğim dün aradı yarın ararım dedi ama aramadı arayamadı yani ben olsam onu arardım ne yapar ne eder o neden aramıyo
Mrb canım hoşgeldinnmrblar benimde erkek arkadasım 349. dönem iskenderunda denizci şimdiye kadar takip ettiklerim arasında melezgüzel var aynı yerde olduğumuz başka kimse var mı :)
cnm öle deme ya az önce aradı benmkide.sabah 8den beri bekliodum aramasını.niye ramadın bişe oldu sandm dedim.sabah eğitime aldılar dedi dedm ara olmuo mu diye oluo ama ondada kayboluosunuz telefon diyip gidip diye izin vermiyolar dedi..tam arıcam öğlen girdi bu kezde mutfağa verdşler bulaşık temizlik ancak yeni çıktım mutfaktan dedi.sonra kendime kızdım hay senn kafana tükürüm dedim.zaten ordada laf yiyo şamar oğlanı oluolar(
doğru diyorsun canım ama işte herkesinki her gün arayıp hatta günde 2-3 kez arayınca ben 2 günde bir konuşabiliyorum,aklına geliyorumdur ama hiç değilse herhalde ay ne diyorum ben ya pek iyi değilim kızlar
Negüzel canım çabuk bitiyor bizim devam edicek diye biliyorum etsede etmesede orda gerçi askerim ustasıda orası
kızlar yemin törenlerine gidicekmisiniz napıcaksınız? ben çalışıorum, 28 aralık cuma sabahtan olucakmış tören.mecbur perşembeden gitmem lazım cuma günü için de izin almam lazım.şu ara epey de izin almıştım,bi de perşembe gidersem nerede kalırımo sıkıntım var aslında bi ark var ama nası arıcam dicem sen de kalabilirmiyim die,püff şimdiden stres sardı beni ya,ama gitmek de istiorum.
benımkıde 28 aralıkta bıtıyor canım..hatta aılme gelırse 28ınde onlarla cıkıs yapabılıyormusum dedı.bı hafta ızın kullancam sonra erzuruma gecıcem dedı
kızlar 3müzün de çok farklı yerlerde heralde ben de konustum aşkımla,izlenilio ama çok kalabalık bi bakar çıkarım dedi, pek onu ilgilendiren bi maç deil ondan heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?