349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Anladım canım içini ferah tut güzel şeyler düşün inşallah güzel olucak tatlım inşallah kendini üzme askerinede yansıtma ona daha zor geliyor herşey

inşallah ama yansıyo canım mutlaka.kızıyor hatta bana sen hep kötü haber veriosn die.ama napıım aklıma takılanları ona da sölüorm.kıbrıs olayı kafamı karıstırıo cok

inşallah ama yansıyo canım mutlaka.kızıyor hatta bana sen hep kötü haber veriosn die.ama napıım aklıma takılanları ona da sölüorm.kıbrıs olayı kafamı karıstırıo cok

Ama onun psikolojisi daha kötü oluyordur canım lütfen çok yansıtma gittiğinde zaten görüceksiniz şimdiden üzme kendini güzel düşün belki rahat geçiçek öyle denildiği gibi olduğunu sanmıyorum

Bideee cooookkkkozledimmmm asıl eğitimler Pazartesi başlıyormuş yemı. Töreni icin. Gidicem törene şimdiden cok heycanliyiiimmmm

ya cnm ödüm kopuyor inan keşke doğuda olsaydı da yurdumun içinde olsaydı İnşallah öyle deildir su iletişimimizin yarsına bile razıyım ama 2 3 ay aramassa ölürüm meraktan Allahım bu şekilde sınama beni nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…