349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İnşallah öyle bir durum olmaz öyle deme doğuda olanlarda kıbrısta olsun diye söylüyorlardır kimbilir heryerin bir zorluğu var doğu batı askerlik sonuçta herşekilde zor Allahın izniyle hayırlısıyla yapıp gelicekler inşallah şafak doğan güneş dediğimiz günler yakındır

Benimki aramiyo 2 gun oldu boş boş bakiyorum etrafa telefon sesi duysam gözler doluyo kastamonu gölköy bu kadarmi sıkı nedir ya

inşallah canım sorun yasamayız en kötü günümüz de böyle olur

kızlar hala ses yok görüşede gelmemiş çok endişeliyim arasa duysam sesini kendimi çok sıktım ağlamadım kaç gündür ama şimdi içim çok daraldı ağlıyorum belki önemli bişi yok ama ne görüşe çıkmış ne arıyo ceza mı yedi acaba allahım kafayı yiycem

cnm acemilikte tek cewza yok diye biliyorum ben.mesela birliğinde biri bir hareketi yanllış yapa egitimde komutan aynı hareketi hepiniz 100 defa yapcaksınız der.bence su an o er gazinosunda kahvesini yudumlayıp maç izliodur.inşallahhhh

Benim sevgilm de acemisini Burdur'da yapmıştı.Burdur rdiğer yerlere göre daha rahat biyerdir canım hem arayablme imkanı da çok oluyo için rahat olsun:) sadece biraz soğuk oluyomuş o kadar.

Canım ancak girebildiö şimdi gördüm o yüzden. Şimdilik konuşabiliyoruz çok şükür evet tek sorunları soğuk olmasıymış bakalım usta birliğinde ne olucak döndü mü sevgilin yoksa halen asker demi?

canım eigitimleri daha yeni başlıyo o yuzden bugun yogun olabilirler baya:26:

canım nasıl okadar çabuk bitiyor yemin töreniyle beraber bitmiyo acemiik ama sonrasında tamamlıyorlar yeminden sonrada diye biliyorum kesin ögrendinizmi erken sanki tatlım

benımkıde 28 aralıkta bıtıyor canım..hatta aılme gelırse 28ınde onlarla cıkıs yapabılıyormusum dedı.bı hafta ızın kullancam sonra erzuruma gecıcem dedı

sabret inci tanem şarkısını dinliorum tarkanın.askerimin resimlerine bakıp bir yandan da ağlıyorum

Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

Vız gelir dağlar denizler yaban eller
Sevmeye engel değil mesafeler

Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

insan askerken de mi atışır aradı 10 dk konuştuk tam
sıradakiler kantine gitmiş boşlukta aradı
ne var ne yok derken sonuç bunun arkadaşının düğününe geldi bende evet gidicem dedim
hayır istemiyorum bak arkadaşımdan duyarım falan çok kötü oluruz seninle o kadar erkeğin arasına girmeni istemiyorum abuk subuk insanlar gelicek dedi
tamam sakin ol hayatım dedim hayır gül gitmiceksin gerçekten aklım orda kalıcak bunu yapma nolur dedi
ben senin gözünü arkada bırakcak bişi yapmam dedim gitmiceksin dimi? dedi gitmicem dedim bak inadın tutmasın gitme! dedi
ben kapatıyorum şimdi hadi bb dedi kapadı

:) ayy gitme barii arkadaşım gitmesen ne olacak ben düğünleri sevmediğim için öle bi teklifi seve seve kabul ederim .:)

kız o neymiş yaa hahah çok güldüm ulan ne adamlar var şu dünyada

Benim ruh öküzümde arasa bi

ruh öküzü müüü kız Allah iyiliğini versin

nehirnill111 :)

canım öğlen aradı konuşamadık trafikteydim akşam aradı eşim bugün yemek güzelmiş ekmek tazeydi diyo rahatlarmış komutanlar iyi davranıyor diyo sadece komutanın sesini duymayıp eksik yapanlar oluyormuş öyle olunca biraz bağırıyorlar diyor akşam maçı da izleyeceklermiş keyifleri yerinde yani için rahat olsun canım

tekrar aradı böyle dargın olmayalım 5 gündür ilk kavgamız dedi güldü
seni çok seviyorum herşeyimsin kıskanıyorum aklım sende bri beğencek yanında yokumdiye asılcak diye kafayı yiyorum
anla biraz dedi kurban olduğum söz sana laf getircek hiç bişiyim olmucak dedim tamam şimdi kapatıyorum dikkat et kendine dedi
hadi şimdi gelde ağlaaaama

Selamlarr:) Maçı izleyebiliyorlarmı acaba :S etimesgutlular haber varmı ben sabah konuşmuştum :S

Canım bende günübirlik gidicem galiba:) Benimkinin ablası orda kalırsam orda kalacam ama finaller başlıyor malesef günübirlik gider gelirim gibi gözüküyor :S ​

Gözün aydın canım:)) Çok sevindimm:)

:) ayy gitme barii arkadaşım gitmesen ne olacak ben düğünleri sevmediğim için öle bi teklifi seve seve kabul ederim .:)

ya benim için önemliydi tüm arkadaşlarım orda bide onların orda olucak düğün
gelin olarak görünmem lazımdı tabi birilerine de haddini bildirmem
gitmiyim yani tabi ona da gitmicem dedim bide duyar falan ama çoook gitmek istiyodum
hiç bişi onla kavga etmekten daha huzursuz etmez beni gitmiyorum ben

asıl eğitim yarın başlıyomuş kızlar
benim aşkletam göbeğim eridi valla diyo
çok güldüm koğuşuda çok makaraymış bazen kahkahalarından komutan gelip arkadaşlar biraz daha sessiz diyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…