- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ya cnm ödüm kopuyor inan keşke doğuda olsaydı da yurdumun içinde olsaydıİnşallah öyle deildir su iletişimimizin yarsına bile razıyım ama 2 3 ay aramassa ölürüm meraktan Allahım bu şekilde sınama beni nolurrr
İnşallah öyle bir durum olmaz öyle deme doğuda olanlarda kıbrısta olsun diye söylüyorlardır kimbilir heryerin bir zorluğu var doğu batı askerlik sonuçta herşekilde zor Allahın izniyle hayırlısıyla yapıp gelicekler inşallah şafak doğan güneş dediğimiz günler yakındır
kızlar hala ses yok görüşede gelmemiş çok endişeliyim arasa duysam sesini kendimi çok sıktım ağlamadım kaç gündür ama şimdi içim çok daraldı ağlıyorum belki önemli bişi yok ama ne görüşe çıkmış ne arıyo ceza mı yedi acaba allahım kafayı yiycem
Benim sevgilm de acemisini Burdur'da yapmıştı.Burdur rdiğer yerlere göre daha rahat biyerdir canım hem arayablme imkanı da çok oluyo için rahat olsun:) sadece biraz soğuk oluyomuş o kadar.
kızlar hala ses yok görüşede gelmemiş çok endişeliyim arasa duysam sesini kendimi çok sıktım ağlamadım kaç gündür ama şimdi içim çok daraldı ağlıyorum belki önemli bişi yok ama ne görüşe çıkmış ne arıyo ceza mı yedi acaba allahım kafayı yiycem
canım nasıl okadar çabuk bitiyor yemin töreniyle beraber bitmiyo acemiik ama sonrasında tamamlıyorlar yeminden sonrada diye biliyorum kesin ögrendinizmi erken sanki tatlım
Kızlar aşkuşum aradı konuştuk bişeyler anlattı.Arkadaşının nişanlısı birliği aramış eğitimdeymişler..Açan askerde kızla muhabbet etmeye başlamış okuyomusun bilmemne falan filan... yazmış resmen kıza:S Şikayet etmişler... Benimki diyo sakın arama bulur o askeri katil olurum dio:18: Dikkat edin sizde sonuçda afedersiniz ama çarşıda bile görüyoruz abaza çok :S :44:
Benim ruh öküzümde arasa bi
kızlar yemin törenlerine gidicekmisiniz napıcaksınız? ben çalışıorum, 28 aralık cuma sabahtan olucakmış tören.mecbur perşembeden gitmem lazım cuma günü için de izin almam lazım.şu ara epey de izin almıştım,bi de perşembe gidersem nerede kalırımo sıkıntım var aslında bi ark var ama nası arıcam dicem sen de kalabilirmiyim die,püff şimdiden stres sardı beni ya,ama gitmek de istiorum.
Eki Görüntüle 578293 Aradı aradııı aradıııı hele şükür aradıııı,10 dakika konuşabildikEki Görüntüle 578294
Teftişe geleceklermiş bikaç gün içinde o yüzden çok sıkı çalışıyolarmış, temizlik falan da yaptırıyolarmış
Akşam 9da da uyutuyorlarmış, akşam da arayamıorum diyoAma sesi çok iyi geliyodu bol bol kahkaha
attığına göre keyfi pek yerinde köftehorun
:) ayy gitme barii arkadaşım gitmesen ne olacak ben düğünleri sevmediğim için öle bi teklifi seve seve kabul ederim .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?