349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki sanmam fırsatı olursa da 3 kez arıcağını bana düşkünlük derecesini kestiremiyorum o yüzden de üzülüyorum biraz ama birazay böyle yazınca sanki sevmiyormuşum gibi oldu amaaa hiç alakası yookkyoktan yere kendimi olmayan bir şeye üzmek saçma geldi o yüzden dedim yani

Son düzenleme:
Ya bu ne vicdansızlıktır nedemek gelmeyin canımız orda haftada bir gelmek zırtpırtmı oluyor onlara o imkan verilmiş görülebilir yani onların keyfinimi bekliycez

Bende meraktan ölüyodum aradığı ankesörlü numarayı aradım.. 1 saatte anca düştü açıyolar 5 dk sonra ara diyolar.. 5 dakikada düşüremiyosun tabi.. tekrar düşene kadar gidiyo.. 2-3 defa böyle tekrarladım.. sonra aşkım aradı.. hemen laf etmişler bugünde telefon sana çalıştı diye... Kör şeytan git sizin ananız babanız sevdiğiniz yokmu diye bağır çagır dedi ama elden gelmiyo işte...

Canım seninkiyle benimki genelde aynı şeyler yapıyorlar gibi geliyor :S

çünkü bgn iice sordum cnm 3farklı bölüm varmış etimesgutun içinde 3ü de dağıldılar mı acaba beraberler mi?! kızlar arayamadılar die düşünmeyin, keşke daha fazla olsa ama günde 1kez arayabiliolarsa bile şanstır bence,askerdeler çünkü sivil hayat gibi değil ki,üzmeyin kendinizi gerçekten.ya hiç aramasalardı,ben bu kadarına şükrediyorum.

ya bi kız vardı erkek arkadaşıma sulanan aslında sırf onun için gidicektim mert olsaydı kavga istemezdi beni azarlardı çünkü
ikimizi uzak tutmuştu ama kız orda burda konuşuyo sevgilimin fotosunu kapak fotosu yapıp şafak sayıyo kii biz sözlüyüz herkes biliyo
uyarmışlar dinlememiş bide ben azcık bişi konuşcaktım sadece konuşcam yaniii

Bu günde benimki 3 kez aradı valla :) sabah eğitim yapmışlar sonra yağmur yağınca komutan bıraktırmış eğitimi 1-2 saat uyumuşlar :) akşama kadar hiç bişey yapmamışlar. yemekte söylemesi ayıp köfte çıkmış tam ben ayy ne güzel dedim ama herkese 1 taneydi aşkım dedi. off çok üzüldüm. sen gelince ben sana bir sürü yaparım dedim yemin töreni 4 ocakta, 5 ocaktada benim sınavım var. evci izniyle gelirsem görürürüm seni sınava diyor.orda bile dert yaptı benim sınavımı allahım

sinemisss ve prdnz mi ne kız adını diyemiom:))...ben öğrendim benmkini kesin bilgi artık:))...1.alay.2.tabur.3.bölük 1.takım

deniz desen olur cnm:)) bu ne kız çok zor aklımda kalmıoo hiç o kdr da soruom ama 1 2 2 gibi bnmki emin değilim yine de ,en son 2.çavuş bölüğü dedi işte. aradı yine kuzuşum. bence etimesgtta usta yapıcaklar çok şanslı. aramada pek sıkıntı olmuo bgn rekor ama 20dk:))

canım özel mesajına bi bakabilirmisiin rica etsemmm

benim sevdiceğim dün aradı yarın ararım dedi ama aramadı arayamadı yani ben olsam onu arardım ne yapar ne eder o neden aramıyo

canım hiç öyle düşünme..benimde aklıma yavaş yavaş kötü şeyler gelmeye başlamıştı ama az önce aradı..telefonlar bozulmuş kimse arayamıomuş deli olmuşlar..vardır onda da bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…