canm benide hergün arıodu 2 kez hatta 3kezde görüşüoduk ve bugün bide daha yeni aradı öyle çok koyduki.yani insanoğlu yetinmiyo aramasa bi kez arasın diyoz arasa 2-3kez arasın dioz.onlar düşünüyo ve ben bunun farkına vardım ama şimdide ben üzüldüm sesi çok yorgun bitkin geliyodu(
Ya bu ne vicdansızlıktır nedemek gelmeyin canımız orda haftada bir gelmek zırtpırtmı oluyor onlara o imkan verilmiş görülebilir yani onların keyfinimi bekliycez
Gözün aydın tatlımm senin dee
kızlar 3müzün de çok farklı yerlerde heralde ben de konustum aşkımla,izlenilio ama çok kalabalık bi bakar çıkarım dedi, pek onu ilgilendiren bi maç deil ondan heralde:)
saol cnm ama sesi çok kötüydü ne bilim böle aşkm dicek hali yok gibiydi(
benim bebegımde aradı sımdı..komutan odul olarak mac ızleyelım hadı demıs.mac ızlıyorlarmısmactan sonra yıne arıycam telefon elınde olsun dedı..uyuma sakın dıyo,sankı uyuyabılıyormusum gıbı
evet benim ki de gelicek 28 inde ailesiyle çıkış yapıcak 1 hafta izin kullanıcak(5 gün izin -2 gün yol izni toplam 7 gün oluyor)KTM ye katılmadan direk uçakla gidicek hem..
Canım seninkiyle benimki genelde aynı şeyler yapıyorlar gibi geliyor :S
Canım seninkiyle benimki genelde aynı şeyler yapıyorlar gibi geliyor :S
helal diyorum sana valla öle bi kaç saatlik mutluluk geçiveriri ama onu üzersen içinden büyür arkadaşım.. evinde otur güzelce vakit geçir arkadaşım.. ben düğünleri sevmem arkadaşların düğününde zorla mecburluktan gittim yoksa düğünnler hiç bana göre değil...
cnm senn erzurumun nerde olcaktı??...benmkide erzurumda usta...dadaşköyü
benım mımar sınanda canım..4.zırhlı tugay komutanlıgında
peki nerde kalıosun sen canm şu an??...ziyarete gitcen mi hiç onu??
sinemisss ve prdnz mi ne kız adını diyemiom:))...ben öğrendim benmkini kesin bilgi artık:))...1.alay.2.tabur.3.bölük 1.takım
ya bi kız vardı erkek arkadaşıma sulananaslında sırf onun için gidicektim mert olsaydı kavga istemezdi beni azarlardı çünkü
ikimizi uzak tutmuştu ama kız orda burda konuşuyo sevgilimin fotosunu kapak fotosu yapıp şafak sayıyo kii biz sözlüyüz herkes biliyo
uyarmışlar dinlememiş bide ben azcık bişi konuşcaktımsadece konuşcam yaniii
benim sevdiceğim dün aradı yarın ararım dedi ama aramadı arayamadı yani ben olsam onu arardım ne yapar ne eder o neden aramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?