Oooo İskenderun tayfası toplanmaya başlamışşşş
Aşkımla bugün öğlen konuştum, diyo ki sabah 5te bi uyanıyorum telefon
başına tünemişler, sanki geceden sıraya girmişler gibi
Koyu Fb li olduğu için maç saatinde aramasını da beklemedim valla
tabiki degistirebilirim canim.
Kesinlikle haklısın tatlım, inan onlar bizim kadar zorluk çekmiyorlar psikolojik olarak.
Sadece bedenen yoruluyolarTelefonda konuşurken gülüyo kahkahalar falan
atıyo aşkım, bi ara askere değil de tatile gitti sandımBenimse burda ömrümden
bi kaç yıl eksildi
pazar günleri tiyatro ve konser varmış bugün konusurken çoğu kişi oraya gittı dedi bende önceden duymuştum oraların methini sakın gitme dedim sizde uyarın kızlar
bende duymuştumda sakın gitme oralara demiştim :) bugün konser varmış gitmiş başkaları da anlatıyorlarmış sarışın bi şarkıcı varmış herkes elini mi ne öpmüş böyle söyleyince tekrardan dedim sakın gitme diye :)
bende dün akşam arar diye bekledm ama maç izlettirmişler sonrada yatış vermişler canım..bugün aradı beyefendi..
hiç sorma canım ya o kadar disiplin uygula gel sonra böyle eğlenceler yap olacak iş değil yani :)
Evet canım bugünden itibaren Allahım iki kat yardımcıları olsun inşallah 310 bende biliyorum aynı koğuştalar tatlım kısa dönem koğusu diyo çok kalabalık değiller galiba acemilikten sonra daha rahat olurlar inşallah tatlım anlattım eşini künyesindeki koddan bulurum dedi biliyorsan eşinin kodunu orda tanışırlar benim sevdigimde beylikdüzünde oturuyor çünkü arkadaş çıkmasınlar
Bugünde biraz disari cikicam kafamda dagilir belki boyle surekli evde aklimdan 1 dk bile cikmiyo kendimi uzerek bi sonuc alamadim.
onu bilmiyorum da canım son koğuşta heralde 251den 310a kadar burdakiler dedi
denizci kızlar ittifakı kuruyoruz o zaman bağları sakın koparmayalımallah razı olsun canım inşallah o güne bi gelelim de hayırlısıyla :)
Kızlarrr mesaj atma olayı sadece multimedya ankesörlü telefonda oluyormuş,
tüm telefonlarda olmuyomuşŞu şekilde klavyeli olanlar:
Eki Görüntüle 578732
orda varmış canım 2tane hemde..ama benmki onu yapana kadar arar sesini duyarm dedi
orda varmış canım 2tane hemde..ama benmki onu yapana kadar arar sesini duyarm dedi
hiiihh yaktım çırasını:)
günaydın kızlaar
Ben dün akşam hiç beklemedim tatlım, benimki çok çok çok koyu fenerli olduğu için
aramayacağı kesindiGerçi izlediğine pişman olmuştur orası da ayrı
Çok erken yatırıyorlarmış, 9da falan yatıyoruz dedi benimki. Asker değil de tavuk olmuşlar
Tatlım konser ve tiyatro oluyomuş bi de haftasonu, aradığında söylicem kır dizini otur gitme bi
yere ara beni diyeO saatlerde telefonlar boş olur garanti
Neeeeeeeeeeeee???
Nerde oluyomus bu?
Dagitirim ben o birligi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?