349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende dün akşam arar diye bekledm ama maç izlettirmişler sonrada yatış vermişler canım..bugün aradı beyefendi..

kesinlikle beklemek daha zor bunu gectim onlar daha mantıklılar bizim kadar duygusal da değiller..bu yüzden cok yıpranıyoruz biz sanki

bende dün akşam arar diye bekledm ama maç izlettirmişler sonrada yatış vermişler canım..bugün aradı beyefendi..

Ben dün akşam hiç beklemedim tatlım, benimki çok çok çok koyu fenerli olduğu için
aramayacağı kesindi Gerçi izlediğine pişman olmuştur orası da ayrı

Çok erken yatırıyorlarmış, 9da falan yatıyoruz dedi benimki. Asker değil de tavuk olmuşlar

Tatlım konser ve tiyatro oluyomuş bi de haftasonu, aradığında söylicem kır dizini otur gitme bi
yere ara beni diye O saatlerde telefonlar boş olur garanti

onu bilmiyorum da canım son koğuşta heralde 251den 310a kadar burdakiler dedi

Bugünde biraz disari cikicam kafamda dagilir belki boyle surekli evde aklimdan 1 dk bile cikmiyo kendimi uzerek bi sonuc alamadim.

Kendini üzme tatlım üzerek birşey elde edilmiyor malesef geride getiremiyoruz mecbur yapıp bitiricekler içini ferah tut güzel şeyler düşün canım güzel olsun

onu bilmiyorum da canım son koğuşta heralde 251den 310a kadar burdakiler dedi

302 canım benim askerimin kodu rizeli özer diyorlarmış dedim artist demiyorlarmı çok ayıp diyo artist çok burda kıyamam ya son dakikalarda girdi son koğuşa atmış olabilirler

denizci kızlar ittifakı kuruyoruz o zaman bağları sakın koparmayalım allah razı olsun canım inşallah o güne bi gelelim de hayırlısıyla :)

benimki de sen nerden bilyosun bukadar şeyi diyo..ne sandın heryerde gözüm kulağım var benm dedm..korkulur senden diyo..haberler KK DAN:)

evet canım erken yatıyolarmış cidden..bende sölücem ..otursun efendice.arasınlar demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…