iskenderunda tatlım..bende dagıtmaya gitcem zaten...:)
Samsunda da oluyo mudur acaba. arasin basinin etini yicemtam olarak ne oluyo canim anlatir misin el opme falan ne
Canım öyle şeyler olurmu ya olsada şimdilerde olmaz eğitimden kaldıramıyorlar ki başlarını
302 canım benim askerimin kodu rizeli özer diyorlarmış dedim artist demiyorlarmı çok ayıp diyo artist çok burda kıyamam yason dakikalarda girdi son koğuşa atmış olabilirler
kız aynı yerdeler yaniiidur ben birdahaki konuşmaya sorayım rizeli özeri tanıyor musun diyim
Umarim oyledir canim. tedirgin oldum bi an
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım nişanlım izmir bornovaya düştü. şuan rahatmış herşey normal diyor. yemin törenleri 28 aralıkta sadece benim gelmemi istedi fakat aileden biri olmazsa dışarı bırakmıyolarmış diye birşey duydum bilgisi olan varmı? istanbuldan gideceğimiz için kalabalık gelmeyin sadece sen gel dedi ama nasıl olur bılmıyorumkı?
gün sayıyorum resmen koşarak yanına gitmek için zor olacağını biliyodum fakat bukadarını tahmin etmemiştim içim çıktı ağlamaktan
senide ekledim canim. bu arada benim askimda usta birligindede tekrar edirne olucak.
Edirne çok soğuk olur dediler üşümesin sevgililerimiz inş.
özledim ki bile ya ama arar birazdan sabırsızlıkla bekliyorum aşkısımı
Hoşgeldin canım aramıza Allahım kavuştursun tez zamanda inşallah negüzel kalabalıklaşıyoruz burda birbirimize destek olarak atlatıcaz canım çok zor evet ama askerin aradığında ağlama telefonu kapattıktan sonra ağla onlar bizim sesimizden etkileniyorlar ailesi giderse evci olarak izne çıkabiliyor onun dışında 5e kadar çarşı izni olur diye biliyorum tatlım
canım çok teşekkür ederim. kendimi nasıl oyalıyacağımı duygularımı kiminle paylaşacağımı düşünüp duruyordum ne iyi oldu sizlerle buluşmak.
biz başbaşa bir gün geçirmek istiyoruz ama bende oyle biliyorum benle çıkamaz diye bakalım en net bilgiiyi askerim vericektir.
Burda hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için şuan bizi eniyi biz anlıyoruz canım dışardaki insanlar sadece sayılı gün geçer diyorlar.Evli erkek kardeşi varsa oda evci çıkarabiliyor canım tabikide askerin en net bilgiyi vericektir sabredicez canım geçiricez bu 5 ayıda inşallah
inşallah canım heycanla bekliyorum dönüşünü nasipse yaza düğünümüz var :) o benim herşeyim. bu arada 18 mayısta tezkere alıcağını söyledi dün siz hiç bilgi aldınızmı bununla ilgili?
inşallah canım heycanla bekliyorum dönüşünü nasipse yaza düğünümüz var :) o benim herşeyim. bu arada 18 mayısta tezkere alıcağını söyledi dün siz hiç bilgi aldınızmı bununla ilgili?
Ayy canım hayırlı olsun negüzel bak yeniyıldan sonra sen hazırlıklarla nasıl geçtiğini anlamassın işte negüzel gelincede düğün bunları düşünerek mutlu ol sabırlı ol tatlım sonrasında hep seninle olucak inşallahbiz izin kullanmıycaz 16 mayıs diye biliyorum ama inan herkeste farklı tarih diyor zamanla anlıycaz öğrenicez bunları
23 saat sesini duymadan durabilmek ne zormuş sevdiğim gittikçe artıyor hasretin
evet canım kısmetse izin kullanmayanlar 17 mayısta tezkere alıyorlar. yani 17 sinde birlikten çıkıyorlar. Allah kazasız belasız o günleri görmeyi nasip etsin ben 1 saat önce konustum çok acıkmış sabah birsey yiyememiş. çok üzüldüm bide hasta olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?