Sor tatlım sor öyle sesleniyorlarmışbana koğuşun numarasınıda verdi burdan acil birşey olduğunda arıyabilirsin dedi haberin olsun canım
Benimde var canim oyle bi cizmem topugu biraz uzun ama bu kalin topuklardan rahat edebilirim diye düsündüm zaten uzun yol yurumicem :) stres oldum ya resmen :)
saol canım sevdiceğimde oyle diyor evimize bak mobilyalarımıza bak düğün yerimize bak diyor :) şimdi aradı uzun uzun konuştuk. iletini gördüm 23 saat oldu demişsin 30 saat falan konuşamadık geçen sıkma kendini yemin töreni yaklaştıkça hazırlıklar artıyoruş hiç fırsat bulamadıkları oluyomuş aramaya. ben o aramadığı 30 saate askeriyeyi aradım asker bana güldü resmen abla burası askeriye burdan herkesden daha güvendeler siz rahat olun dedi çok yoğunlar dedi. mutlaka arar üzme kendini bak hasta olursun ben çok fena oldum.
Benimkide aramadi daha bendede bi ates basmasi mevcut su an
Samsunda da oluyo mudur acaba. arasin basinin etini yicemtam olarak ne oluyo canim anlatir misin el opme falan ne
pazar günleri tiyatro ve konserler oluyormuş sanırım bütün şehirlerde vardır canım
Negüzel onlar için değişiklik farklılık olur bunda bir sorun yokki farklı olaylarmı dönüyormuş ortada
Dün öğlen 2buçuk gibi konuştuk canım akşam maç vardı ondan arıyamadı bugün yoğun olucaklardı söylemişti bekledim belki öğlen yemeğinde arar ama geçti yemekte fırsat bulamadı kesin merak ediyorum insan heran duymak istiyor sesini böyle alışkın değildimya bazen delircek gibi oluyorum ama iyiyim şuan alışıyorum galibanegüzel işte tatlım böyle şeylerle çabuk geçer zaman hazırlık falan ben işteyim geçmiyor zaman birşeyde yapmak gelmiyor içimden tembelleştim iyice
tiyatronun nasıl olduğunu bilmiyorum da konserde sarışın bi kadın varmış millet elini falan öpmüş artık nasıl bir ortam bilemiyorum ben sevgilime gitme dedim yine de :)
aynen canım bende biraz daha alışır gibiyim şimdi telefon çaldığında yaşadığım o heyecanın tadını çıkarmaya çalışıyorum insan kıymetini anlıyor birbirininbende çalışıyorum ama dediğin gibi hiçbişey yapmak istemiyorum gerçi iş yaparsam daha hızlı geçiyor zaman :) bizide alsınlar askere :)
Evet rizeli sevdiğim benim
Bende rizeliyimmm:) merkezdenmi nerden?
Bende gönüllüyüm onsuz birşey yapasım yok buralarda alsın beni yanına yardımcı olurum mutfakta soğan patates soymaya gidebilirim yani
Gelsin artık trip atmıycam hiçbişeye razıyım oyun oynamasına gelsin biran önce
Rize pazar canım merkezdede akrabaları vardı sanırsam :79:
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş.nekadar şanslılar dimi bizim gibi insanları bırakıyorlar arkalarında şu sevgiye bak hepimiz çılgına döndük :) açıp okusalar yerlere yatarlar gülmekten
Oha bende pazarliyim anam soktayim gelinim sayilirsin bi yerde:) cok merak ettim taniyomuyum acaba? Pazar kucuk yerdir
Tanırsın belki canım çok gitmez o köye ama annesi babannesi hep oralarda yazın. Allahım kısmet ederse inşallah gelininiz olucam canımcım :123:
Niye öpmüşlerki kadının elini ilk defa duydum öpselerde sadece öptükleriyle kalırlar canım ilerisi olacağını sanmıyorum zaten bikaç saatlik eğlenip geri dönüyorlardır sıkı eğitimdeler öyledirler inşallah bizim orda yok duymadım
:) ay hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?