349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Dün öğlen 2buçuk gibi konuştuk canım akşam maç vardı ondan arıyamadı bugün yoğun olucaklardı söylemişti bekledim belki öğlen yemeğinde arar ama geçti yemekte fırsat bulamadı kesin merak ediyorum insan heran duymak istiyor sesini böyle alışkın değildimya bazen delircek gibi oluyorum ama iyiyim şuan alışıyorum galiba negüzel işte tatlım böyle şeylerle çabuk geçer zaman hazırlık falan ben işteyim geçmiyor zaman birşeyde yapmak gelmiyor içimden tembelleştim iyice

aynen canım bende biraz daha alışır gibiyim şimdi telefon çaldığında yaşadığım o heyecanın tadını çıkarmaya çalışıyorum insan kıymetini anlıyor birbirinin bende çalışıyorum ama dediğin gibi hiçbişey yapmak istemiyorum gerçi iş yaparsam daha hızlı geçiyor zaman :) bizide alsınlar askere :)

tiyatronun nasıl olduğunu bilmiyorum da konserde sarışın bi kadın varmış millet elini falan öpmüş artık nasıl bir ortam bilemiyorum ben sevgilime gitme dedim yine de :)

Niye öpmüşlerki kadının elini ilk defa duydum öpselerde sadece öptükleriyle kalırlar canım ilerisi olacağını sanmıyorum zaten bikaç saatlik eğlenip geri dönüyorlardır sıkı eğitimdeler öyledirler inşallah bizim orda yok duymadım

Bende gönüllüyüm onsuz birşey yapasım yok buralarda alsın beni yanına yardımcı olurum mutfakta soğan patates soymaya gidebilirim yani
Gelsin artık trip atmıycam hiçbişeye razıyım oyun oynamasına gelsin biran önce

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inş. nekadar şanslılar dimi bizim gibi insanları bırakıyorlar arkalarında şu sevgiye bak hepimiz çılgına döndük :) açıp okusalar yerlere yatarlar gülmekten

Amin canım sevgi çok farklı birşey ya onsuz olmuyor gerçekten okusalar herhalde birkere dahamı aşık ederdik kendimize acep ne sevgiymiş diye yataklara düştüm aşkından ey yar sen safranboluda ben burda geçiçek geçmek zorunda

Oha bende pazarliyim anam soktayim gelinim sayilirsin bi yerde:) cok merak ettim taniyomuyum acaba? Pazar kucuk yerdir

Tanırsın belki canım çok gitmez o köye ama annesi babannesi hep oralarda yazın. Allahım kısmet ederse inşallah gelininiz olucam canımcım :123:

bende ilk defa duydum :) tabi canım ilerisi olmaz eğlence yapıyorlar işte biraz moral bulsun askerler diye herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…