Gizemcim sen nasılsın tatlım askerinle konuşabiliyormusun rahatmı yeri
Dun kardesiyle gorustuk sevdicegimin, kimseyi arayamamis cumartesiden beri, annesinide. Cok yogunlar demek ki ya da kartimi bitti askimin noldu. O da biraz destek oldu sagolsun, yenge dedikce agladim zaten :) neyse, yemin torenine benide istemis, ailesiyle orada tanisacagim bende. Simdide kiyafet paniğim basladi.. Geldiginde aile arasi ufak bi söz nişan düşünüyomuş sevdiceğim :)) nasil keyifliyim bugün anlatamam :)
İyiyim canım uğur rahatına düşkün biri degildir çok şukur guzel biyer degil ama cok iyiyim merak etme diyor. sabah ogle aksam arayabiliyor bi sorun yok yarin erken uyanabilirsem yanina gitmeyi dusunuyorum ümitlenmesin diye soylemedim ama bakalim :)) sen nasilsin canim sevdiğin nasil toparladi mi biraz en son hatirladigim hasta olmustu sanirim :/
Bende torende tanisacagim diye heyecanla gidip elbise bile aldi. ama ailesi gelmekten vazgecti :)) Allah mutlulugunu bozmasin canim seni boyle gorelim hep :)
Dun kardesiyle gorustuk sevdicegimin, kimseyi arayamamis cumartesiden beri, annesinide. Cok yogunlar demek ki ya da kartimi bitti askimin noldu. O da biraz destek oldu sagolsun, yenge dedikce agladim zaten :) neyse, yemin torenine benide istemis, ailesiyle orada tanisacagim bende. Simdide kiyafet paniğim basladi.. Geldiginde aile arasi ufak bi söz nişan düşünüyomuş sevdiceğim :)) nasil keyifliyim bugün anlatamam :)
Avukat kizimiz diyolarmiş hakkimda :) ne giysem ki acaba, dizlerimde bi elbise olabilir, cici bi takım olabilir diye düşünüyorum bugün alisverise cikicam :)
Çok sevindim canım haber aldığına bak içini ferah tut inşallah gelirler çabukcakta başlarını bağlarız artıkın
Elbiseyle belki kış günü zor olabilir tatlım sen bilirsin pantolon cekette olabilir içine sinen olsun
Ayy hepimiz icin hayirlisi olsun insallahh caniim :)
Sevindim tatlım iyi rahat olsunlarda askerlik tabi zorlanmalar oluyor muhakak daha iyi askerim tatlım hastalığı alışma sürecinde o ilk günler sendrmunu atlattık çok şükür günde 2 kere falan konuşabiliyoruz çok şükür ama yetmiyor tabigit canım çok sevindim ya moral olur negüzel bende yakın olsamda gitsem off yemin işi bile zor ama ondan sonra günübirlik gidip gelicem pazarları ayarlayabilirsem ayda bir 2hafta bir artık bakalım çok özledim gizem çokkk ne zormuş
Benimde gönlüm pantolon ceketten yana, bugün evdekilerden denedim bikac tane bebe yaka beyaz bol gomlek pembe ceket siyak yuksek bel pantolonum icime sindi ama topuklu şart bu havada nasil olucaksa şu an ankara bembeyaz bu arada kastamonu nasil bilemiyorum..
Güzel kombin tatlım üzerinde zaten kabanında olucak Hafif topuklu botlardan varsa canım onlar olabilir okadar yüksek şart değilki benim var hafif topuk kısa model çizme kışın hem ideal hemde zorlamıyor pek
Benimde var canim oyle bi cizmem topugu biraz uzun ama bu kalin topuklardan rahat edebilirim diye düsündüm zaten uzun yol yurumicem :) stres oldum ya resmen :)
Sakin ol tatlım atlatırsın hayırlısıyla inşallah
benim yarimi de ekleyin listeye bizi de ekleyin. Acemi: Manisa /Alaşehir - Usta: Edirne / Uzunköprü Bölüm: inşaat müh.
Hadi bakalim 6.günüde karaladik. malesef dünden beri aramadi
4 olduksizinkiler kaçıncı bölükte kızlar bizim 19. bölükmüş :)
Nazlicim listede adim hmy_ onu degistirebilir misin nick degistirdimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?