349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gizemcim sen nasılsın tatlım askerinle konuşabiliyormusun rahatmı yeri

İyiyim canım uğur rahatına düşkün biri degildir çok şukur guzel biyer degil ama cok iyiyim merak etme diyor. sabah ogle aksam arayabiliyor bi sorun yok yarin erken uyanabilirsem yanina gitmeyi dusunuyorum ümitlenmesin diye soylemedim ama bakalim :)) sen nasilsin canim sevdiğin nasil toparladi mi biraz en son hatirladigim hasta olmustu sanirim :/

Bende torende tanisacagim diye heyecanla gidip elbise bile aldim. ama ailesi gelmekten vazgecti :)) Allah mutlulugunu bozmasin canim seni boyle gorelim hep :)

Son düzenleme:

Sevindim tatlım iyi rahat olsunlarda askerlik tabi zorlanmalar oluyor muhakak daha iyi askerim tatlım hastalığı alışma sürecinde o ilk günler sendrmunu atlattık çok şükür günde 2 kere falan konuşabiliyoruz çok şükür ama yetmiyor tabi git canım çok sevindim ya moral olur negüzel bende yakın olsamda gitsem off yemin işi bile zor ama ondan sonra günübirlik gidip gelicem pazarları ayarlayabilirsem ayda bir 2hafta bir artık bakalım çok özledim gizem çokkk ne zormuş

Bende torende tanisacagim diye heyecanla gidip elbise bile aldi. ama ailesi gelmekten vazgecti :)) Allah mutlulugunu bozmasin canim seni boyle gorelim hep :)

Avukat kizimiz diyolarmiş hakkimda :) ne giysem ki acaba, dizlerimde bi elbise olabilir, cici bi takım olabilir diye düşünüyorum bugün alisverise cikicam :)

Çok sevindim canım haber aldığına bak içini ferah tut inşallah gelirler çabukcakta başlarını bağlarız artıkın

Avukat kizimiz diyolarmiş hakkimda :) ne giysem ki acaba, dizlerimde bi elbise olabilir, cici bi takım olabilir diye düşünüyorum bugün alisverise cikicam :)

Elbiseyle belki kış günü zor olabilir tatlım sen bilirsin pantolon cekette olabilir içine sinen olsun

Elbiseyle belki kış günü zor olabilir tatlım sen bilirsin pantolon cekette olabilir içine sinen olsun

Benimde gönlüm pantolon ceketten yana, bugün evdekilerden denedim bikac tane bebe yaka beyaz bol gomlek pembe ceket siyak yuksek bel pantolonum icime sindi ama topuklu şart bu havada nasil olucaksa şu an ankara bembeyaz bu arada kastamonu nasil bilemiyorum..

Ya gercekten cok zor bes saat gidis bes saat donus yolda on saat gececek ama onu sadece bir saat gorucem buna bile raziyim artik zeynepcim kafamda plan yap boz deliye dondum yemin toreni oldugu gun yedide otobus var toren zaten 9da hayatta yetisemem ucak desen hak getire. sevdigimi de birakamam siyiricam yakinda bi onceki geceden ciksam diyorum ailem hayatta izin vermez sastim kaldim en son soforlu arac kiralamak geldi aklima o da biraz tuzlu ama yapacak hicbiseyim kalmadi. seninkinin ailesine bayiliyorum birlige kadar teslim etmisler bnimkinin yemin torenine gelmeyi birak terminale bile gitmediler evden ugurladilar

Son düzenleme:

Güzel kombin tatlım üzerinde zaten kabanında olucak Hafif topuklu botlardan varsa canım onlar olabilir okadar yüksek şart değilki benim var hafif topuk kısa model çizme kışın hem ideal hemde zorlamıyor pek

Güzel kombin tatlım üzerinde zaten kabanında olucak Hafif topuklu botlardan varsa canım onlar olabilir okadar yüksek şart değilki benim var hafif topuk kısa model çizme kışın hem ideal hemde zorlamıyor pek

Benimde var canim oyle bi cizmem topugu biraz uzun ama bu kalin topuklardan rahat edebilirim diye düsündüm zaten uzun yol yurumicem :) stres oldum ya resmen :)

benim yarimi de ekleyin listeye bizi de ekleyin. Acemi: Manisa /Alaşehir - Usta: Edirne / Uzunköprü Bölüm: inşaat müh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…