349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

deniz ben gitcektm cnm..yarın sabaha ank.ya aldım biletimi.inş çarşamba kucaklıcam gözbebeğimi:)))

çok güzel,çok sevinçliyim senın adına bizlere de güzel haberler getirirsin inş.canım.. keşke hafta içi gidebilme imkanım olsa birlikte giderdik..

Kizlar 10 a 20 var dahada aramaz yatmislardir. Sesini duymadigim 27 saat oldu. Cok mutsuzum nasil uyurum bilmiyorum(((

Canim oncelikle sana da allah kavustursun :) ilk kez senden duydum yemin toreninden sonra acemiligin devam edicgni acaba bizim kinin de mi oyle ki yaa of bence kiyafet alma cnku zaten suan askerde kullanamicakki bol bol telefon karti falan almak lazim onlara

aynı sıkıntı bende de var ebruli.26 aralık doumgünüsü,ben 28inde tören için orda olucam. 4 yılda alıncak o kdr çok şey aldım ki ne alsam napsam acaba?! püfff farklı bişi olsun isterim açıkçası, bi taraftan da ben gidicem en büyük hediye diorum ama.........

inşallah sorun etmezler yaa((( şimdi de bu dert cıktı kafama

canım öncelikle allah kavuştursun seni biraz olsun rahatlatayım senin askerin kıbrısa gidecekti değil mi?Yazdıklarını okudum bir tadığımız kıbrısta yaptı ve gayet rahat olduğunu duymuştum sen gönlünü ferah tut bence iyi düşün iyi olsun

çok güzel,çok sevinçliyim senın adına bizlere de güzel haberler getirirsin inş.canım.. keşke hafta içi gidebilme imkanım olsa birlikte giderdik..

ayy keşkeee.....size etimesguttan canlı yayınla haber vercem merak etmeyinnn:)).....aslında mektup gönderin ank.ya ben götürüm dicem ama yetişmez herhal çarşambaya

amiinn canıım hepımızı tez zamanda kavustrsun ınsallahh..maaleseff 2 hafta daha acemlıgı devam edıckms
kartta kabul etmıyokı alıp yollayayı dedm hayr dedı,caldır ben arayayım dedm kart skntm yok ıstedgm zaman bulablyrm dedıı bsy dyemedım :S ne alsam off

evett bnde o kdar cok sey aldımkııı..
aslında suan calsmıyorm maddı yondende sıkntm olcak ceyız hazrlkları vss..
kendm gıdıcem en buyuk hedıye dıyorm ama bos boşda olurmukı

hiç aklımda bişey yok cnm ya napıcas(( kızlarrrrrrrrr yardımm:)

kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi bende 4.5 yıl oldu almadığım şey kalmadı..ama en büyük sürprizi döndüğünde yapcaaam işe girersem play station alcam gerçi bu benm artık unutulmam demek elinde sonunda gene onu kırmak zorunda kalan ben olcam ama:))

aynen öyle yapıcam canım artık napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…