deniz ben gitcektm cnm..yarın sabaha ank.ya aldım biletimi.inş çarşamba kucaklıcam gözbebeğimi:)))
hoşgeldin canım.Allah kavuştursun.yareni alaşehirde olan arkadaşlar var aramızda
1 gun daha eksildı kızlaarr :) bugn ıkı kez aradı sevdıcegımm inşallah tez zamanda sızınklerde ararr..
smdıı 4 ocakta yemn törenı varr,snrasnda ustalıga gecer rahat ederız dıyodum ama 18 ocaga kadar acemılık devam edıcekms yıkıldım suan
bıde 4 ocakta orda olucam kısmetse,14 unde de dogum gnu hedıyemıde alayımda gıdeyım dyorum..nasl bısey alablrm ? saat vs cok sayıda varr herkes saat al dyo ama ben ıstemıyorum,kıyafetmı almalıyım ?
aılesıde olucak yemn torenınde tabı bunuda goz onunde bulundrmak gereekk..
1 gun daha eksildı kızlaarr :) bugn ıkı kez aradı sevdıcegımm inşallah tez zamanda sızınklerde ararr..
smdıı 4 ocakta yemn törenı varr,snrasnda ustalıga gecer rahat ederız dıyodum ama 18 ocaga kadar acemılık devam edıcekms yıkıldım suan
bıde 4 ocakta orda olucam kısmetse,14 unde de dogum gnu hedıyemıde alayımda gıdeyım dyorum..nasl bısey alablrm ? saat vs cok sayıda varr herkes saat al dyo ama ben ıstemıyorum,kıyafetmı almalıyım ?
aılesıde olucak yemn torenınde tabı bunuda goz onunde bulundrmak gereekk..
inşallah sorun etmezler yaa((( şimdi de bu dert cıktı kafama
hoşbulduk canım.hepimizi inşallah evet varmış gördüm şimdi:)
çok güzel,çok sevinçliyim senın adınabizlere de güzel haberler getirirsin inş.canım.. keşke hafta içi gidebilme imkanım olsa birlikte giderdik..
Canim oncelikle sana da allah kavustursun :) ilk kez senden duydum yemin toreninden sonra acemiligin devam edicgni acaba bizim kinin de mi oyle ki yaa ofbence kiyafet alma cnku zaten suan askerde kullanamicakki bol bol telefon karti falan almak lazim onlara
fe1819 hoşgeldin k.bakma denize cvbımı senden alıntı yapmışım yanlışlıkla.iyce leyla oldum:)
aynı sıkıntı bende de var ebruli.26 aralık doumgünüsü,ben 28inde tören için orda olucam. 4 yılda alıncak o kdr çok şey aldım ki ne alsam napsam acaba?! püfff farklı bişi olsun isterim açıkçası, bi taraftan da ben gidicem en büyük hediye diorum ama.........
evett bnde o kdar cok sey aldımkııı..
aslında suan calsmıyorm maddı yondende sıkntm olcak ceyız hazrlkları vss..
kendm gıdıcem en buyuk hedıye dıyorm ama bos boşda olurmukı
hiç aklımda bişey yok cnm ya napıcas(( kızlarrrrrrrrr yardımm:)
aynen öyle yapıcam canım artık napıyımyok canım. benim sevgilim normalde de çok kıskanç biri değil. bugün aradığında açtım telefonu açar açmaz seni çok özledim dedi. duygusallaştı sadeceşuan bir şey deme ona git çalış. o zamanla düzelir zaten
pdrdeniz o zaman ıkımız fıkır alısverısı yapıcazzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?