349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin kizlar..bende 10 dakika once konustum,firsat buldum aradim dei ama 5 dakika konusabildik sadce..simdiden sesi cok yorgun geliyordu bebegimin..:18:28 inde toren var bizim,cok sıkı calisiyoruz dedi..simdi 150 lerle ugrasip canini sıkma safak 10 dediii:26:

görüşebilen arkadaşlarım hepinizin gözü aydın olsun... görüşemeyenler allah sabır versin birçok kişininde söylediği gibi çok yoğunlaşmışlar yemin törenine hazırlıklar falan artmış fırsat bulamıyolarmış kızmayın sakin olmalıyız onca yorgunlukla saatlerce sırada bekliyorlar 2-3 dk sesimizi duymak haklarını yemiyelim. ayaklarında derman kalmıyormuş akşama kadar yazık hepsine allah yardımcıları olsun bize büyük görevler düşüyor hepimiz herzamankinden olgun davranıp onları rahatlatmalıyız.

Arkadaşlar aradığında neden aramıyorsun falan demeyin lütfen kendinizide üzmeyin sabredelim yemin töreni geçene kadar onlar fırsat yaratmaya çalışamıyorlar çünkü öyle anları yok bulduklarında arıyorlar arkadaşlarımda dediği gibi okadar sıra bekledikten sonra 2dakika duyabilyorlar herkes bunu yapamaz anlayışlı olalım dua edelim bol bol Allahım yardımcıları olsun askerlerimize sabır versin inşallah

kızlar bu görüşme meselesi ne olacak ya şimdi çok kısıtlı görüşebiliyoruz sabah 6 da konuştum bi daha arayamadı, merak ettim ne yaptılar diye usta birliğine geçince de yine böyle mi olcak biraz rahat eder miyiz ki?

benimkide yakında gece nöbetleri başlıcak dedi o zaman gece de arayabilirim sanırım dedi, o zaman belli biraz daha duyarız seslerini.

hem yemınden sonra hemde usta bırlıgınde daha rahat olurlarmıs canım..babam usta bılrıgınde arama sıkıntısı yasamaz dedı..sonucta acemı bırlıgındekı kadar ınsan yokk hem oda var...

1 hafta geçti bile bak çabucak diyenlere herkes gidiyo diyenlere sinir oluyorum artık, aynı şeyleri duymaktan sıkıldım. Herkes gidiyo 1 hafta geçti farkındayız da bunu çeken bilir o bir hafta geçti de nasıl geçti bi de bize sorsalar çıldırcam artık yaaa

Kizlar aradi canini sevdigim aradi:) ya bu bi gelsin yiyecem ben bunu yaa:)) oyle guzel seyler soyledi ki 10 dk boyunca. Agzimi kulaklarimdan kurtaramiyorum:)

Ah birde bize sorsalar canım gecelerce uyuyamadığımız yemek yiyemediğimiz sesini bir dakika duymak için nekadar ağladığımızı kimse bilemez onlara göre 1 hafta biz göre nekdar zamandı bu geçen süre

Günaydın kızlarr :)
Yarim sabahlarıda arıyor artık ama çok hasta olmuş Hatta bütün koğuş hastaymış 10 gün sayıyorum ben:) Benimki 5 günlüğüne izin alıp yanıbaşıma gelcekmiş İNŞALLAH :)

kızlar bende aranıza yeni katıldım. Ankara Etimesgutta olan askerlerimizinde acemileri devammı edecek yemin töreninden sonra

Hoşgeldin canımm:) Benimki etimesguttan sonra güvercinliğe geçecek hava okuluna :)

şu an ankara il sınırlarına giriyorum..yıllardır bu şehirdeyim ilk defa böyle kalbm bi küt küt atarken giriyorum.bu şehir gri bi şehir ama bugün sanki heryerinde gökkuşağı varrrr.sabahta aradı gözbebeğim geliyom dedm dün sevnmemişti bugün sesi titredi.bi de elma vermişler kütür kütür yiyo:)).bide azar yicek galiba en son sıra ona gelmiş çağrılmış gitmemiş giderken artık zıçtım zaten konuşum en iyisi dedi:))...şu an aynadan çayımın şekerini dinliyom..bu dünyayaaaaaaaa senn olmaya geldiiiiiiiimmm:))))....Allah sizede bu duyguyu tattırsın bebeklerimmmmm

Bende pazar günü gidiyoruuumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…