- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimkinden hala ses yok bugunde aramazsa 4 gün olucak sesini duymayali off !
Günaydın kızlar, yeni bir güne daha başladık inş çabucak bu günü de geçiririz
kızlar bu görüşme meselesi ne olacak ya şimdi çok kısıtlı görüşebiliyoruz sabah 6 da konuştum bi daha arayamadı, merak ettim ne yaptılar diye usta birliğine geçince de yine böyle mi olcak biraz rahat eder miyiz ki?
kızlar bu görüşme meselesi ne olacak ya şimdi çok kısıtlı görüşebiliyoruz sabah 6 da konuştum bi daha arayamadı, merak ettim ne yaptılar diye usta birliğine geçince de yine böyle mi olcak biraz rahat eder miyiz ki?
1 hafta geçti bile bak çabucak diyenlere herkes gidiyo diyenlere sinir oluyorum artık, aynı şeyleri duymaktan sıkıldım. Herkes gidiyo 1 hafta geçti farkındayız da bunu çeken bilir o bir hafta geçti de nasıl geçti bi de bize sorsalar çıldırcam artık yaaa
Kizlar aradi canini sevdigim aradi:) ya bu bi gelsin yiyecem ben bunu yaa:)) oyle guzel seyler soyledi ki 10 dk boyunca. Agzimi kulaklarimdan kurtaramiyorum:)
kızlar bende aranıza yeni katıldım. Ankara Etimesgutta olan askerlerimizinde acemileri devammı edecek yemin töreninden sonra
Kizlar aradi canini sevdigim aradi:) ya bu bi gelsin yiyecem ben bunu yaa:)) oyle guzel seyler soyledi ki 10 dk boyunca. Agzimi kulaklarimdan kurtaramiyorum:)
Damlaa gözün aydın canım:)) Maşallah :)
Canım benim çok sevindim Allahım dahada güzel konuşmalar nasip etsin
gözün aydin canim :) insallah he p agzin kullalarinda olur
allah bozmasin canim
şu an ankara il sınırlarına giriyorum..yıllardır bu şehirdeyim ilk defa böyle kalbm bi küt küt atarken giriyorum.bu şehir gri bi şehir ama bugün sanki heryerinde gökkuşağı varrrr.sabahta aradı gözbebeğim geliyom dedm dün sevnmemişti bugün sesi titredi.bi de elma vermişler kütür kütür yiyo:)).bide azar yicek galiba en son sıra ona gelmiş çağrılmış gitmemiş giderken artık zıçtım zaten konuşum en iyisi dedi:))...şu an aynadan çayımın şekerini dinliyom..bu dünyayaaaaaaaa senn olmaya geldiiiiiiiimmm:))))....Allah sizede bu duyguyu tattırsın bebeklerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?