349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Surekli yaziyorum zaten gunluk gibi biseye bazen olmeyi bile dusunuyorum. Olsem biticekmis gibi ya benim psikoloji gitti iyice farkindayim ama bunu kisacikda olsa ciddi ciddi dusunurken yakaliyorum kendimi

İşte orda dur canım nedemek ölmek Allah korusun öyle şeyler düşünme geçiçek bugünlerde önümüzde çok güzel günler var

Canım bende okadar model varki gsteririm istersen ama daha fena karışmasın aklın hepsi çok güzel

olabilir tabi en iyisi üstümüzde denemek ama en başında kafamızda bir model tutturmak çok önemli yoksa nereye gidersen git bişey beğenmek çok zor oluyor. nişan için gezip tozmadığım yer kalmaadı saçma sapan yerlre yönlendirdiler nereye dönsem taşlı çiçekli modeller sade bişey istedim. en sonunda hiç yakışmaz dediğim kılolu olurum dediğim bembeyaz sırtı açık bir tulum giydim ianan hala erkek tarafı kıyafetimi konuşuyormuş. şans da çok önemli bu işlerde

Surekli yaziyorum zaten gunluk gibi biseye bazen olmeyi bile dusunuyorum. Olsem biticekmis gibi ya benim psikoloji gitti iyice farkindayim ama bunu kisacikda olsa ciddi ciddi dusunurken yakaliyorum kendimi

aaa hiç olmadı bak şimdi bu öyle bişey olursa gekecek güzel günleri kim yaşıycak o dönünce neolucak. hadi bırak bu düşünceleri bi kenara ve seni aradığı zaman yaşadığın heyacanın tadını çıkar özlemenin ve özlenmenin hazzını yaşa. böyle şeyleri kimsenin ağzından duymayalımm. kocaman bir gülücük bekliyoruz senden

kızlar dediğiniz gibi şanslada alakalı ben bir ara çok kilo vermiştim ama fitim yani zayıflıktan bitmiyorum abiyeleri deniyorum deniyorum hiçbiri durmuyor üstümde çok büyükler daraltmada olsa genede kötü olucak yani en son girdiğim mağalardan birine bir kız geldi kız balık etli ilk giydiği kıyafet kıza cuk oturdu üstelik çokta yakıştı ve kızın 2.mağazasıymış bu aldı çıktı elbiseyi ben kalmıştım böyleebol bol denemek lazım son zamanlara bırakmamak lazım çünkü aceleyle alıyosun içine sinmiyo sonra üzülüyosun,saç makyajda gelinlik kadar önemli tabiki

Son düzenleme:
selam kızlar :) ben yenıyım burda .. ama benım de erkek arkadasım kastamonunda ordan da erzurum .. demın konustum cok yorgundu mutfaktaymıs bugun .. ınsallah allah yardım edıcek ve carcabuk gelıcekler bızde bu gunlerı anıcaz.. cok uzmeyın kendınızı cok yıpratmayın onlar da bunu ıstemıyolar cunku .. askerlıgı bıttıkten sora önleri acılacak boyle dusunun ..daıma pozıtıf olalımkı onlarda rahat etsınler ..( dıyorum ama cok ozledım o ayrı :) )

O zaman toparlıyım atıyım canım buraya resimleri herkesede fikir olur

çok memnun olurum canım. bu arada biz kapatıyoruz işyerini dağılıyoruz evlere kar hiç durmadı evden girebilirsem büyükçkemecede elektrikler gitmediyse tabii :) devam ederiz. şimdilik görüşürüz. herkes iyi baksın kendine bol bol çalsın telefonlarınız

hoşgeldin canım aramıza, benimde erkek arkadaşım kastamonuda oradan şırnak a gidecek inşallah. tabii çok özledik, geçicek bugünlerde geldiklerinde hiçbir engel kalmıcak herşey çok daha güzel olacak...

Hoşgeldin canım Allahım kavuştursun inşallah geçiçek bugünlerde geçmek zorunda özlem gittikçe çoğalıyor

Kizlar bende boyle biseyi dusundugumu soylemiyorumki sadece bazen aklima geliyo ve kendimden korkuyorum

hosbuldum :) .. tabıkı gecıcek bız de onlar gıbı asker sayılırız onlar gıbı bızde beklıyoruz .. dedıgın gıbı hersey cokkkkkkkk guzel olucak ..

mrb kızlar..benm moralim acaip bozuk..dün görmeye gittim saat 12den 5e kadar beklerdim lakin göremedmmm..orda anons kaydı yaptırıosunuz ben çocuğa 1.tabur 2.alay 3.bölük dedim lakin bana öle bi bölük yok dedi o karma çavuşluıktadır dedi ve orda ilan ettirdi..bekle bekle gelmedi.sonra komutan geldi yanıma saat 4 gibi siz daha görüşemedinz mi dedi bende yok dedim nerde dedi bende ben 1 2 3 diye biliodum dedim arkadaş yok öle bişe dedi dedm.komutan çocuğa döndü bastı yaygarayı ben girdim araya dedim önemli dğil yeterki 4dk da olsa göreyim..aşkmda sabahtan akşama koğuş temizliğinde kalmış gelicm die.ama saat 3te tümgeneral gelmiş konferansa götürmüşler ve tam içeri girdik adım anons edildi çıkamadım çıkartmadılar dedi..ao çocuk 3saat yanlış yerde anons verdirmiş.sonuç olarak göremedim((((((((..saat 17.10 oldu ben oturdum ağladım.komutan geldi özür diledi bu bizim ayıbımız ddi.ben sorun değil dedim ağlayarak gidiodum.etimesgut çok ters biyer tüm arabalarda dolu geliyoo.komutan sizi eve bırakayım öle affettireyim kendimizi dedi bende estafurullah gerek yok dedim ısrar etti beni kızılaya kadar bıraktı tekrar özür diledi..c.tesi gidicem görmeye artık..haftasonu gelicekseniz erkenden gelin saat 8.30da orda olum yoksa gidiyo karombole ve çok kalabalık oluyo oralarrr

akşamda 9da aradı aşkm geldim bekledm dedim tutamadım ağladım.o da ağladı aşkm özür dilerim gelemedim umutsuzca adımı dinledim dedi.nasıl ağladı yaaa..benm gelicemi tüm arkadaşlarına demiş.arkadaşı tanımış beni.çocuk üzülürüm diye yanıma gelmemiş.gitmiş ibrahime demiş geldi çok bekledi gidemedim yanına demiş

madem o kadar özür dilemiş komutan fazladan ek süre verseydi de öyle affettirseydi kendini :):):) kötü bi durum olmuş canım ama en azından haftaya görme şansın var yinede iyi öyle düşün canım

Kıyamam yaaa Çok fena olmuş canım yaa Çok üzüldüm (( Vardır bir hayır ama Umarım cumartesi görürsün:S Askeriye çok saçma bi yer yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…