Bu şarkıyı sürekli dinliyorum muhakkak ilerde özel birgünümde kullanıcam inşallahsorma bıraksalarda gitsek çok kötü kar :18:
inşallah canım güzel birgünde kullanırsın sonra bugünlerin aklına gelir anlatırsın ona güzel bir anı olur bugünler bizlere :) büyükçekmeceye nasıl gidicez bilmiyorum bizim oralar sıkıntılıdır şimdi
Geçerdikde gelinlik için erkenmi acep :)
Olsun, beğendiğimiz modelleri falan paylaşıp kafa dağıtırız hiç yoktan. Yoksa bugün böyle geçmez havada içimi bunalttı.
oyy kıyamam ben size ya kızlar sulugözlülük yapmayın evet çok zor çok zor lakin güçlü olalım bırakmayalım kendimizi.
bi hafta geçti gitti eriyip gidecek böyle böyle. sevdiceğimizi özlemek bile güzel onların her şeyleri güzel
Senin 8 gün canım bizim 4ocak yemin töreni bize verilen kağıttada 28 ocak acemilik bitişi yazıyor napıcam hiçbilmiyorum
Olsun, beğendiğimiz modelleri falan paylaşıp kafa dağıtırız hiç yoktan. Yoksa bugün böyle geçmez havada içimi bunalttı.
olmaz böyle kızlar olmaz hadi kızlar tempooo evrene olumlu mesaj yollayalım evren içimizde evren içimizde!!
havaya suya bağlı olmasın mutluluklarımız ajgolarımıza enerji üfleyelim mutlu huzurlu olsunlar tempo kızlar tempooo
enerjimi mazur görün benim yeşil zeytinim az evvel aradı koop kopppaşırı sevinçlilik halindeyim o yüzden.
oyy ben onu yerim yerim özlemlerin en güzeli o rabbimm
canım benim çok geçmiş olsun baksana bebek gibi muamele yapıyoruz koca koca adamlara :)) çok tatlılar dimi ama :)
Cok mutsuzum cok napsam ne etsem iyi gelmiyo(
sagol tatlım..çok üzüldüm ya..o benim kocaman bebeğim zaten..:) tatlı olmazlarmı..bizler kıyamazken orda nelerle uğraşıyo onlar kim bilir..
ewt mesela bana yardımcı olursanız çok memnun olurum geldikten sonra 3 ayımız var neyi nasıl yetiştiricez bilmiyorum dantel gelinlik istiyorum çok kabarık olmayan bişey bulursanız güzel örnekler paylaşırsanız sevinirim
belki mektup yazsan içini döksen iyi gelirmi acaba ?
İstediğin model olsun tatım dantel benimde favorim straplez istemiyorum ama yarım yada uzun kol olucak inşallah aynen kabarık olmuycak zevklerimiz uyuyor benim henüz tam belirmedi kafamda modelim ama sana o modellerden örnekler gösterebilirim straplezmi düşünüyorsun peki ?
Selammmm kizlarrrrr
Surekli yaziyorum zaten gunluk gibi biseye bazen olmeyi bile dusunuyorum. Olsem biticekmis gibi ya benim psikoloji gitti iyice farkindayim ama bunu kisacikda olsa ciddi ciddi dusunurken yakaliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?