349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyy kıyamam ben size ya kızlar sulugözlülük yapmayın evet çok zor çok zor lakin güçlü olalım bırakmayalım kendimizi.
bi hafta geçti gitti eriyip gidecek böyle böyle. sevdiceğimizi özlemek bile güzel onların her şeyleri güzel

Bu şarkıyı sürekli dinliyorum muhakkak ilerde özel birgünümde kullanıcam inşallah sorma bıraksalarda gitsek çok kötü kar :18:

inşallah canım güzel birgünde kullanırsın sonra bugünlerin aklına gelir anlatırsın ona güzel bir anı olur bugünler bizlere :) büyükçekmeceye nasıl gidicez bilmiyorum bizim oralar sıkıntılıdır şimdi

İnşallah canımcım inşallah bende bilmiyorum trafik kameralarından baktım büyükçekmecede rahatta beylikdüüznden inerken zorluycak gibi :18:

özlemek ve özlenmek çok güzel bir duygu ama zaman çok uzun geliyor işte arasıra bırakıyoruz böyle kendimizi ama güzel günleri hayal edip umut heyecan dolu olduğumuzda elbet oluyor.

Olsun, beğendiğimiz modelleri falan paylaşıp kafa dağıtırız hiç yoktan. Yoksa bugün böyle geçmez havada içimi bunalttı.

ewt mesela bana yardımcı olursanız çok memnun olurum geldikten sonra 3 ayımız var neyi nasıl yetiştiricez bilmiyorum dantel gelinlik istiyorum çok kabarık olmayan bişey bulursanız güzel örnekler paylaşırsanız sevinirim

gerçekten gülümsedim biraz :):) teşekkürleeer canııım gerçekten enerji verdin birazz :) bende iş başvurusu yapıyorum şuanda bir an ümitsizliğe kapılmıştım. en azından askımın sesini duysaydım bana da çok iyi gelirdi amaaa ya

İstediğin model olsun tatım dantel benimde favorim straplez istemiyorum ama yarım yada uzun kol olucak inşallah aynen kabarık olmuycak zevklerimiz uyuyor benim henüz tam belirmedi kafamda modelim ama sana o modellerden örnekler gösterebilirim straplezmi düşünüyorsun peki ?

dün aramadı kızlar bugünde bu saat oldu hala aramadı,modum düştü iyice çok keyifsizim
bu arada misdefnedeki gelinlikler bence çok zarif oraya bir bakın kızlar, ay yok kızlar ya şimdi girdim baktımda çok kötüler bir çoğu gecelik gibi ve günlük elbise gibi gelinlik gibi olanlarda çok kabarık,ben eurokanald de kuzeygüneyin sporsor reklamında görmüştüm bu gelinliği ordakiler çok hoştu ama brdakiler hiiç güzel değilmiş

Son düzenleme:
belki mektup yazsan içini döksen iyi gelirmi acaba ?

Surekli yaziyorum zaten gunluk gibi biseye bazen olmeyi bile dusunuyorum. Olsem biticekmis gibi ya benim psikoloji gitti iyice farkindayim ama bunu kisacikda olsa ciddi ciddi dusunurken yakaliyorum kendimi

aslında dantelde bende uzun kollu çok istiyorum ama yazın bunaltır diye olmaz diyorum kendi kendime yoksa direk uzun kollu önü kapalı sırt dekolteli bişey alırdım. straplezde olabilir tek omuzlu olabilir straplez olursada değişik bi yaka kesimi olsun istiyorum. öpücük yaka falan olabilir belki

kızlar size bir öneri sadece modelden bakıpta karar vermeyin ben hayatta kabarık almam iyice kilolu gösterr diyodum eşimle gittim onun ısraryla mendil etek gelinlik denedim ki ondan önceki denediğim bir sürü baska model olmustu sonra onu gıyınce cok begendık ıkımzde hatta esımn ılk tepkısı pamuk prenses gıbı oldun zaten pamuk gıbısın cok yakıstı bu dedı gozlerını alamamıstı :) bazen hıc ummadıgınız model cok yakısabılıyor gelınlık kesnlkle netten model arayarak karar verılecek bır şeu değil bence :) ama tabı detaylar ıcın aksesuar gelınlıgın gupuru suslemelerı vs arasıtrın modellerın tumunu ...he en onemlısı sacınız benı mahvetmıstı salak kadın 35 gıbı gosterdım sayesınde ama zaman yoktu mudahale edemedım :S hala ıcımde kaldı

Surekli yaziyorum zaten gunluk gibi biseye bazen olmeyi bile dusunuyorum. Olsem biticekmis gibi ya benim psikoloji gitti iyice farkindayim ama bunu kisacikda olsa ciddi ciddi dusunurken yakaliyorum kendimi

ya arkadaşlar size iyice kızıyorum ben artık ya ..lütfen neden bu akdar zayıf davranıyorsunuz yargıladıgımı sanma sakın ama canım bu gercekten ölmeyi düşündürecek bişey değil bak dert degıl demıyorum dertte degıl bu bır surec yasanması gereken olması gereken vatanı bır gorev zorunluluk...Hayat bu kimin neyle karsılascagı belli değil böyle konusma lutfen cunku gercekten daha zor seylerle ımtıhan edılen kısılerı düşün..Mevlananın bir sözü geldi aklıma onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydıgın yar bile bir gün el olur. aklın şaşar. dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur... öyle garip bir dünya; olmaz dedigin ne varsa hepsi olur... düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. " hz mevlana) Şimdi özlemini yargıladığımı sanma sakın aslaa..cunku aynı durumdayız benimde 4 dolu yıl hayatımn her anını kaplayan sevgılım sonrasında esım olan kısı askerde yastıgında uyudum o gıdınce ama allaha bın sukur gıttıgı yer ve donem süresi benı rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…