selam kızlar :) ben yenıyım burda .. ama benım de erkek arkadasım kastamonunda ordan da erzurum .. demın konustum cok yorgundu mutfaktaymıs bugun .. ınsallah allah yardım edıcek ve carcabuk gelıcekler bızde bu gunlerı anıcaz.. cok uzmeyın kendınızı cok yıpratmayın onlar da bunu ıstemıyolar cunku .. askerlıgı bıttıkten sora önleri acılacak boyle dusunun ..daıma pozıtıf olalımkı onlarda rahat etsınler ..( dıyorum ama cok ozledım o ayrı :) )
Selam kızlar:) nasılsınız bakalım dünden beri :)
akşamda 9da aradı aşkm geldim bekledm dedim tutamadım ağladım.o da ağladı aşkm özür dilerim gelemedim umutsuzca adımı dinledim dedi.nasıl ağladı yaaa..benm gelicemi tüm arkadaşlarına demiş.arkadaşı tanımış beni.çocuk üzülürüm diye yanıma gelmemiş.gitmiş ibrahime demiş geldi çok bekledi gidemedim yanına demiş
mrb kızlar..benm moralim acaip bozuk..dün görmeye gittim saat 12den 5e kadar beklerdim lakin göremedmmm..orda anons kaydı yaptırıosunuz ben çocuğa 1.tabur 2.alay 3.bölük dedim lakin bana öle bi bölük yok dedi o karma çavuşluıktadır dedi ve orda ilan ettirdi..bekle bekle gelmedi.sonra komutan geldi yanıma saat 4 gibi siz daha görüşemedinz mi dedi bende yok dedim nerde dedi bende ben 1 2 3 diye biliodum dedim arkadaş yok öle bişe dedi dedm.komutan çocuğa döndü bastı yaygarayı ben girdim araya dedim önemli dğil yeterki 4dk da olsa göreyim..aşkmda sabahtan akşama koğuş temizliğinde kalmış gelicm die.ama saat 3te tümgeneral gelmiş konferansa götürmüşler ve tam içeri girdik adım anons edildi çıkamadım çıkartmadılar dedi..ao çocuk 3saat yanlış yerde anons verdirmiş.sonuç olarak göremedim((((((((..saat 17.10 oldu ben oturdum ağladım.komutan geldi özür diledi bu bizim ayıbımız ddi.ben sorun değil dedim ağlayarak gidiodum.etimesgut çok ters biyer tüm arabalarda dolu geliyoo.komutan sizi eve bırakayım öle affettireyim kendimizi dedi bende estafurullah gerek yok dedim ısrar etti beni kızılaya kadar bıraktı tekrar özür diledi..c.tesi gidicem görmeye artık..haftasonu gelicekseniz erkenden gelin saat 8.30da orda olum yoksa gidiyo karombole ve çok kalabalık oluyo oralarrr
akşamda 9da aradı aşkm geldim bekledm dedim tutamadım ağladım.o da ağladı aşkm özür dilerim gelemedim umutsuzca adımı dinledim dedi.nasıl ağladı yaaa..benm gelicemi tüm arkadaşlarına demiş.arkadaşı tanımış beni.çocuk üzülürüm diye yanıma gelmemiş.gitmiş ibrahime demiş geldi çok bekledi gidemedim yanına demiş
madem o kadar özür dilemiş komutan fazladan ek süre verseydi de öyle affettirseydi kendini:):):) kötü bi durum olmuş canım ama en azından haftaya görme şansın var yinede iyi öyle düşün canım
adam uğraştı zaten 17.10a kadar aradı bölüğü saat geçsede 5dk gelcek o çocuk dedi ama ibrahmlerin bölük komutanı onu konferanstan getirmenin imkansız olduğunu söledi.umudum kesildi artık...
Selam kızlar:) nasılsınız bakalım dünden beri :)
cnm ben de senden hbr beklıodum çok üzüldüm ya görememene. olsun artık tatlım vardır herseyde bir hayır. benm sevgilime ondan demiişler demekki sabah 6.30gibi burda olsun değilse gelse bile görüşemezsiniz die.ordaki askere de sinir olmamak elde değil,madem başka yerlerede anons ettirseymiş,yani olabilir senın aklında yanlış kalabilir,baktı yarım saate gelmio başka bölüklere de anons et yani nolcakki.çok kızdım ya cnm Allahtan komutan iyi insanmış,keşke onla daha erken karşılaşsaymıssın ama olcagı varmış canım demekki,hiç üzülme sağlık olsun haftasonu erkenden gidersin cnm.
selam kızlar :) ben yenıyım burda .. ama benım de erkek arkadasım kastamonunda ordan da erzurum .. demın konustum cok yorgundu mutfaktaymıs bugun .. ınsallah allah yardım edıcek ve carcabuk gelıcekler bızde bu gunlerı anıcaz.. cok uzmeyın kendınızı cok yıpratmayın onlar da bunu ıstemıyolar cunku .. askerlıgı bıttıkten sora önleri acılacak boyle dusunun ..daıma pozıtıf olalımkı onlarda rahat etsınler ..( dıyorum ama cok ozledım o ayrı :) )
işin komiği c.tesi günüde bunları anıtkabire götürceklermiş.beni aradı ben napıp yapıp kalcam c.tesi dedi.erasmusla gidicemi ve çarşambada geldiğimi görüşemediğimizi sölicekmiş..inş olur odffff ne aksilik yaa..aman kızlar giderken yanınızda hiç bi elektronik eşya bulundurmayınn.şarj aletimi, bile aldılar.telefonunuzu falan kapattırıp alıyolar.foto mak.falan hiç bişe almıolar...bide gelirken yemekte yapım gelin.ben öle yapcaam orda yiyebiliolarr
Kıyamam yaaaÇok fena olmuş canım yaa Çok üzüldüm (( Vardır bir hayır ama Umarım cumartesi görürsün:S Askeriye çok saçma bi yer yaa
evet canm acaip saçma biyerrr...bide ordaki çocuklarada çok üzüldüm yaa başlarında komutanlar elleri titriyo yanlış yapcaaz die.kayıt yapan çocuğun eli soğuktan çatlamış yara olmuş aşkımı düşündüm onunkide mi böledir diee nası üzüldüm yaa((
kızlar benm evde internetim yok(....internet cafeden yazıyorumm.etimesguta gelen olursa die bilgi verim dedimm..sabah erkenden ordayım inş c.tesi..kendinize ii bakın görüşürüzz canlarr
Benimde sınav vardı psikolojimi bozduHavadan içimize bir kasvet çöktü canım sen nasılsın
aynen canım yataktan çıkasım gelmio yemek yapmaya bile üşeniom yalnızlıktaniyi dielim iyi olsun cnm... bizim için daha zor geçio bence zaman yalnızız çünkü, ailesi yanında olanlar çok şanslı..
evet canm acaip saçma biyerrr...bide ordaki çocuklarada çok üzüldüm yaa başlarında komutanlar elleri titriyo yanlış yapcaaz die.kayıt yapan çocuğun eli soğuktan çatlamış yara olmuş aşkımı düşündüm onunkide mi böledir diee nası üzüldüm yaa((
selammmm canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?