349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mrb hoşgeldn canm..erzurumun neresi benmkide orda dadaşköyü

Canım kendini üzme çok kötü olmuş şansızlık bırakmamış peşini ama askerinle aynı şehirdesin 2güne gidiceksin gene böyle düşün içini ferahlat tatlım çok üzüldüm

cnm ben de senden hbr beklıodum çok üzüldüm ya görememene. olsun artık tatlım vardır herseyde bir hayır. benm sevgilime ondan demiişler demekki sabah 6.30gibi burda olsun değilse gelse bile görüşemezsiniz die.ordaki askere de sinir olmamak elde değil,madem başka yerlerede anons ettirseymiş,yani olabilir senın aklında yanlış kalabilir,baktı yarım saate gelmio başka bölüklere de anons et yani nolcakki.çok kızdım ya cnm Allahtan komutan iyi insanmış,keşke onla daha erken karşılaşsaymıssın ama olcagı varmış canım demekki,hiç üzülme sağlık olsun haftasonu erkenden gidersin cnm.

ay çok duygulandım cnm ya hayırlısı dicez cnm, haftasonu erkenden koş asşkınaaa hiç üzülmeyin,haftasonu telafi edersiniz inşallah..

madem o kadar özür dilemiş komutan fazladan ek süre verseydi de öyle affettirseydi kendini :):):) kötü bi durum olmuş canım ama en azından haftaya görme şansın var yinede iyi öyle düşün canım

adam uğraştı zaten 17.10a kadar aradı bölüğü saat geçsede 5dk gelcek o çocuk dedi ama ibrahmlerin bölük komutanı onu konferanstan getirmenin imkansız olduğunu söledi.umudum kesildi artık...

adam uğraştı zaten 17.10a kadar aradı bölüğü saat geçsede 5dk gelcek o çocuk dedi ama ibrahmlerin bölük komutanı onu konferanstan getirmenin imkansız olduğunu söledi.umudum kesildi artık...

anladım canım şanssızlık olmuş cidden, insan üzülmez mi, ama bu haftasonuna odaklan bence,yinede gidip görebilme şansın varmış. bu haftasonu daha erken cıkmanda yarar var bencede canımm

işin komiği c.tesi günüde bunları anıtkabire götürceklermiş.beni aradı ben napıp yapıp kalcam c.tesi dedi.erasmusla gidicemi ve çarşambada geldiğimi görüşemediğimizi sölicekmiş..inş olur odffff ne aksilik yaa..aman kızlar giderken yanınızda hiç bi elektronik eşya bulundurmayınn.şarj aletimi, bile aldılar.telefonunuzu falan kapattırıp alıyolar.foto mak.falan hiç bişe almıolar...bide gelirken yemekte yapım gelin.ben öle yapcaam orda yiyebiliolarr

Hosgeldin canim.haklsiin pozitif olmak lazim.bugun bende o moddayim :)bnim
Nisamlimda usta birligini erzurumda yapacak

bnm kuzum pazar gidicekmiş,demkki farklı zamanlarda gidiolar kalabalık ya ondan heralde. inş. görşürsünüz canım ya..ben gidemicem heralde cnm bu haftasonu.çünkü 5-6gün sonra yemin töreni için gidicem,aslında isterdim gitmek ama hava şartları falan zor yani..

Kıyamam yaaa Çok fena olmuş canım yaa Çok üzüldüm (( Vardır bir hayır ama Umarım cumartesi görürsün:S Askeriye çok saçma bi yer yaa

evet canm acaip saçma biyerrr...bide ordaki çocuklarada çok üzüldüm yaa başlarında komutanlar elleri titriyo yanlış yapcaaz die.kayıt yapan çocuğun eli soğuktan çatlamış yara olmuş aşkımı düşündüm onunkide mi böledir diee nası üzüldüm yaa((

kızlar elinizdeyse gidin yanlarına napıp yapıp..orda sarılanları görünce anlıyosunuz sizi nasıl muhtaç olduklarını..hele ibrahmn görüşemedik diye ağlaması hepten bitirdi beni..dün izin vermişler görüşemedik diye yarımsaat konuştuk.nası beklemiş yaa varya o benden de kötü olmuşş..denetimde varmış koğuşları temizlettiler dio wc temizledim mutfağa geçtim denetime geldiler telefon bile edemedim dedi..bide zaten telefonumuda aldılar kapattılar tam rezillikkk..kızlar herşeyi haber edin girerken

Off off kıyamam ya benim askerimde diyor ellerim dudaklarım feci halde kurban olurum off krem gibi birşeyler verseler keşke

kızlar benm evde internetim yok(....internet cafeden yazıyorumm.etimesguta gelen olursa die bilgi verim dedimm..sabah erkenden ordayım inş c.tesi..kendinize ii bakın görüşürüzz canlarr

kızlar benm evde internetim yok(....internet cafeden yazıyorumm.etimesguta gelen olursa die bilgi verim dedimm..sabah erkenden ordayım inş c.tesi..kendinize ii bakın görüşürüzz canlarr

Görüşürüz canım bugünü sayma birgünün kaldı inşallah sorunsuz görürsün askerini

Havadan içimize bir kasvet çöktü canım sen nasılsın
Benimde sınav vardı psikolojimi bozdu
iyi dielim iyi olsun cnm... bizim için daha zor geçio bence zaman yalnızız çünkü, ailesi yanında olanlar çok şanslı..
aynen canım yataktan çıkasım gelmio yemek yapmaya bile üşeniom yalnızlıktan

Canım yaa üzülme:S Safa diyor Çok kalabalık olduğundan kmse ne ne değildir bilmiyor dio..Biri geliomuş bi emir veriomuş diğeri başka diğeri başka:S kimsenn kendinden bile haberi olmuomuş

çok üzüldüm canım ya yazık ikinizede ama vardır bunda da bir hayır,hele o elleri çatlayan çocuğa çok üzüldüm ben normalde etkilenmem kolay kolay ama çok üzüldüm gerçekten gözlerim doldu o derece tabi gündür konuşamamakta benim etkilenmemi arttırdı,sizinkiler kısa dönem olduğu için kızlar okumuşta olsalar kötü muamele görebiliyorlar başlarındaki komutanlar ve uzun dönem er olanların etkisi büyük tabi, çok zor ne olursa olsun ister er olsun ister okumuş olsun askerlik psikoloji bozuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…