349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet çok doğruu, ama işte bazen öyle birşey söylüyorlarki insan hiçbirşey diyemiyorum boğazın düğümleniyor. ama yinede dediğin gibi yapmak lazım canım :/

aşkım hızla koşarken merdivenden düşmüş gece kolunun agrısından uyuyamamış..seside kötü geliyodu..bogazına inmiş..ay benim aşkıma ufff olmuşş

canım benim çok geçmiş olsun baksana bebek gibi muamele yapıyoruz koca koca adamlara :)) çok tatlılar dimi ama :)

Onların sesi öyle olunca bizide etkiliyor canım işte aradığında ne olduysa geçiçek bitiricez diye destek ol tatlım sesinle güç ver inşallah geçirirler çabucak bu dönemleri çok yoruluyorlar

aynen canım ilk aradığında o şekilde bi konuşma yapıyım doğru soluyosun. yoruldular artık ya onlarda alışma aşamasındalar aslında. aldım bu arada uçak biletlerini 28 i sabahı uçuyoruz yanınaaaa :)

aklım ister istemez onda söylemiyor ama çok yorgundu dün akşamda sesi anlarım ben onu ketumdur söylemez. o soğukta neden okadar dışarda ayakta tutuyorlar aşklarımızı ya

nekadar kötü olsamda zaten o aradığında dünyalar benim olduğu için hep öyle konuşmaya çalışıyorum ama çok dikkat etmek lazım onların nasıl bir psikolojide olduğunu bilemeyiz ufacık bir laftan bile rahatsız olabiliyorlar.

Çok sevindim canım hadi bakalım sizi görünce moral olucak zaten

Benimde bu hava yüzünden canım sıkıldı moralim çöktü iyice off canım

olmaz böyle kızlar olmaz hadi kızlar tempooo evrene olumlu mesaj yollayalım evren içimizde evren içimizde!!
havaya suya bağlı olmasın mutluluklarımız ajgolarımıza enerji üfleyelim mutlu huzurlu olsunlar tempo kızlar tempooo
enerjimi mazur görün benim yeşil zeytinim az evvel aradı koop koppp aşırı sevinçlilik halindeyim o yüzden.
oyy ben onu yerim yerim özlemlerin en güzeli o rabbimm

O gitti gideli hersey cok kotu heP basima kotu seyler geliyo burda olsaydi olmazdi( canim sikildi yine cok fazla bogulacak gibiyim

Bugün bende duyabilseydim o sesine kurban oldugum yarimin sesini içimdeki kasvet giderdi biraz

Benimde bu hava yüzünden canım sıkıldı moralim çöktü iyice off canım

bari işten çıkıp eve gitsek biraz kendimize zaman ayırırdık buralar çok sıkıntılı oldu arabalar zincirlerle zor ilerliyor ayak bileğime kadar karın içine batıyorum dışarı çıkınca evimize sağ salim ulaşırız inş. sıkma canını tatlım geçici bu ayrılık bir rüya farzet sonunda zafer bizim olucak sabretttttt

Bu şarkıyı sürekli dinliyorum muhakkak ilerde özel birgünümde kullanıcam inşallah sorma bıraksalarda gitsek çok kötü kar :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…