canım benimkide öyle oluyo bazı aradığında ama yapca bişi yok onlar orda yalnızlıklarıyla ve özlemle baş etmeye çalışıyolar işte bazende patlıyolar böyle bizde öyle değilmiyiz:) en azından bizim kafa dağıtacak uğraşlarımız oluyo gün içinde ya onlar ... yapabileceğimiz tek şey bizi arayabildikleri o kısacık zamanda en güzel en moralli ses tonumuzla (moralli olmasak bile)) onları yumuşatmak teselli etmek
Geçermi bu zaman :97:
aşkım hızla koşarken merdivenden düşmüş gece kolunun agrısından uyuyamamış..seside kötü geliyodu..bogazına inmiş..ay benim aşkıma ufff olmuşş
Onların sesi öyle olunca bizide etkiliyor canım işte aradığında ne olduysa geçiçek bitiricez diye destek ol tatlım sesinle güç ver inşallah geçirirler çabucak bu dönemleri çok yoruluyorlar
valla canım sanırım bugün birçoğu silah eğitimine başlıyor. öyle yazanlar olmuş. belki öyle silah eğitimi falan etkilemişte olabilir, tabii sadece tahmin ama. sonuçta hava soğuk yoruluyorlar yemekler duş vs. sıkıntıda olabilir. o yüzden birçoğu aynı şartlarda. aklına kötü birşey getirme derim içini ferah tut canım
bugün geçmiyo ya, çeyizleride paylaştık gelinliğe mi geçsek:90::90:
canım benimkide öyle oluyo bazı aradığında ama yapca bişi yok onlar orda yalnızlıklarıyla ve özlemle baş etmeye çalışıyolar işte bazende patlıyolar böyle bizde öyle değilmiyiz:) en azından bizim kafa dağıtacak uğraşlarımız oluyo gün içinde ya onlar ... yapabileceğimiz tek şey bizi arayabildikleri o kısacık zamanda en güzel en moralli ses tonumuzla (moralli olmasak bile)) onları yumuşatmak teselli etmek
aynen canım ilk aradığında o şekilde bi konuşma yapıyım doğru soluyosun. yoruldular artık ya onlarda alışma aşamasındalar aslında. aldım bu arada uçak biletlerini 28 i sabahı uçuyoruz yanınaaaa :)
Çok sevindim canım hadi bakalım sizi görünce moral olucak zaten
darısı tüm sıladakilerin başına :) bu hava bizi bugün aldı götürdü keşke yanımızda olsalardı o zaman şu yağan karın tadı bile çıkarılırdı bea
Benimde bu hava yüzünden canım sıkıldı moralim çöktü iyice off canım
olmaz böyle kızlar olmaz hadi kızlar tempooo evrene olumlu mesaj yollayalım evren içimizde evren içimizde!!
havaya suya bağlı olmasın mutluluklarımız ajgolarımıza enerji üfleyelim mutlu huzurlu olsunlar tempo kızlar tempooo
enerjimi mazur görün benim yeşil zeytinim az evvel aradı koop kopppaşırı sevinçlilik halindeyim o yüzden.
oyy ben onu yerim yerim özlemlerin en güzeli o rabbimm
O gitti gideli hersey cok kotu heP basima kotu seyler geliyo burda olsaydi olmazdi( canim sikildi yine cok fazla bogulacak gibiyim
Eksik bir şey var hayatımda uzaklarda
Oyle sacma bi haldeyimki napacagimi bilmiyorum su 8 gun bi gecse bi gecse
Benimde bu hava yüzünden canım sıkıldı moralim çöktü iyice off canım
Oyle sacma bi haldeyimki napacagimi bilmiyorum su 8 gun bi gecse bi gecse
bari işten çıkıp eve gitsek biraz kendimize zaman ayırırdık buralar çok sıkıntılı oldu arabalar zincirlerle zor ilerliyor ayak bileğime kadar karın içine batıyorum dışarı çıkınca evimize sağ salim ulaşırız inş. sıkma canını tatlım geçici bu ayrılık bir rüya farzet sonunda zafer bizim olucak sabretttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?