349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldimmmm.sonunda bgn askitomla konusabildimmm:) atış yapmışlar bgn çok zevkliymişşş öle dediii:)))))) çok iyiyim öyle merak etme sakın dedii.zaten aradı bn alo askım diince aglamaya basladm hüngür hüngür o da bişey oldu sanmış..cok yorulduum için arayamadm vakit klmıyo dedi..bi de gecen gece karanlıkta bi çocuk su borusuna takılmış kaşını gözünü yaralamış ondan komutanları tembihliomus.çıkmayn gece diye..arayamıosam bşy olduu için deil sakın meralk etme bsy olcak bi durum yok burda cok rahat dedi.

rica ederm canım..aşkımda öle dedi..bak yarın aramazsan gelirm oraya dedim..3.000kişi gidiyo dedi..bide haftaya silah falan atışa başlıcaklarmış
Yarın aramazsa ben de olay çıkarırım zaten Enemmm benim sıska odunum nasıl taşicak silahı yahuu
Minnacık bişey zaten kendisi

bende 3kilocuk vermem gerek spora da başladm bugün..hafif bi diyetteym şuan

Kaç kilosun canım boyun kaç??

Benide kardeş olarak alın be ya
Alırız kuzuuu seve seve hem dee Benimkinide senin annene verelimmm de kurtulalım
Tam bir ergen de kendisi, kan kusturuyo bize

bende yemek istiyorum yaaaasultan lokumu nasıl bir lezzet

İlk defa yaptım Elossa dan aldığım tarifle, bayıldım resmennn bittim yaaaa
Bi de muz hastasıym bennnn

Herkese selamlar !!!!! yauw sayfa almış gitmiş allah bereket versin :103: diyet yapan arkadaşlar ben de geliyorum ama bende bi 15 kilo fazla var 53 kilo olursam çok iyi olacak aşkitom döndüğünde nişan yapmayı planlıyoruz o yüzden çıtı pıtı olmam lazım neler yapıyorsunuz şu metabolizmayı hızlandırıci kür uygulayan var mi ya da başka yöntemler !!!

55.5 168 boyum da canım..

bizde yaza olcak inşallah..benimde sıkılaşmam gerek ..spora başladm bugün canım..

Ohhh gözünaydın canımmm:) rahatladınmıı
Alırız kuzuuu seve seve hem dee Benimkinide senin annene verelimmm de kurtulalım
Tam bir ergen de kendisi, kan kusturuyo bize
Ay bizde de var bi ergen 2.sine anam dayanamaz

Canım bende de bi 18 fazla var Ben sirkeli su içiorum bide çaylar falan :S

Offf offf offff Allah sabır versin size de tatlım, çok zor durumdayız valla
Ay hiç sorma bide en büyük abla benim:) kendi sorunlarım bi yana bide kardeşlerimi kollamaya çalışıom :18:

evet canım cok rahatladım:) siz konusabildiniz mi

Bugün aramadı daha canım ama dün gece konuştuk çok hasta benimkide tek merakım o:/ Ama alıştım bide 1 hafta sonra gelcek yanımda kalcak birazcık ondan rahatım yani heralde

biraz sıkılaşmam gerek canım..cici cici elbiseler alcam daha kendime:)) seninkide çok iyi..hadi başlayalım spora:)

Ben program yazdırmıştım güya kendime ama 1 güncük uydum,sonra nereye attım kağıdı bilmiyorum
Başlayalım valla tatlım,kendi adıma zararın neresınden donersem kardır Yarın hemen spor salonuna
gideyim de hocayla program oluşturalım

yok canım baya göbek yaptım..aşkımın eseri gitmeden canı ne istiyosa yedik..

Biz geçen yıl beraberdik canım online oyun oynuyorduk bide:S 1 yıl boyu otur otur otur yemek yapmaya üşenioz paso fastfood falan derken aldı başını gitti kilolar onda göbek bende basen:) bosbol olduk:) dönene kadar vercem inşallah :) İstikrarlıyım:)

bizde yaza olcak inşallah..benimde sıkılaşmam gerek ..spora başladm bugün canım..

Bende yazın gittim spora simitlerim sıkılaşti ama bırakınca tekrar fırladılar valla ya şu diyet işini ciddiye alalım kızlar sevdiceklerimız dönünce güzellik saçalim ay ol tekrar platese mi başlasam bende !

hmm anladm cnm benimki de sabah hasta gibi kalkıyorum diyordu..ama spor fln yapınca düzeliorm dedi..ge.miş olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…