Yarın aramazsa ben de olay çıkarırım zatenrica ederm canım..aşkımda öle dedi..bak yarın aramazsan gelirm oraya dedim..3.000kişi gidiyo dedi..bide haftaya silah falan atışa başlıcaklarmış
bende 3kilocuk vermem gerek spora da başladm bugün..hafif bi diyetteym şuan
Alırız kuzuuu seve seve hem deeBenide kardeş olarak alın be ya
bende yemek istiyorum yaaaasultan lokumu nasıl bir lezzet
Bizim aileyede lazım bi diyetisyenBaskül ailesi olduk eicene Yarın alayım ben bi bitter o zaman:26:
Yarın aramazsa ben de olay çıkarırım zatenEnemmm benim sıska odunum nasıl taşicak silahı yahuu
Minnacık bişey zaten kendisi
Kaç kilosun canım boyun kaç??
Alırız kuzuuu seve seve hem deeBenimkinide senin annene verelimmm de kurtulalım
Tam bir ergen de kendisi, kan kusturuyo bize
İlk defa yaptım Elossa dan aldığım tarifle, bayıldım resmennn bittim yaaaa
Bi de muz hastasıym bennnn
Herkese selamlar !!!!!yauw sayfa almış gitmiş allah bereket versin :103: diyet yapan arkadaşlar ben de geliyorum ama bende bi 15 kilo fazla var 53 kilo olursam çok iyi olacak aşkitom döndüğünde nişan yapmayı planlıyoruz o yüzden çıtı pıtı olmam lazım neler yapıyorsunuz şu metabolizmayı hızlandırıci kür uygulayan var mi ya da başka yöntemler !!!
55.5 168 boyum da canım..
Ohhh gözünaydın canımmm:) rahatladınmııben geldimmmm.sonunda bgn askitomla konusabildimmm:) atış yapmışlar bgn çok zevkliymişşş öle dediii:)))))) çok iyiyim öyle merak etme sakın dedii.zaten aradı bn alo askım diince aglamaya basladm hüngür hüngür o da bişey oldu sanmış..cok yorulduum için arayamadm vakit klmıyo dedi..bi de gecen gece karanlıkta bi çocuk su borusuna takılmış kaşını gözünü yaralamış ondan komutanları tembihliomus.çıkmayn gece diye..arayamıosam bşy olduu için deil sakın meralk etme bsy olcak bi durum yok burda cok rahat dedi.
Ay bizde de var bi ergenAlırız kuzuuu seve seve hem deeBenimkinide senin annene verelimmm de kurtulalım
Tam bir ergen de kendisi, kan kusturuyo bize
Herkese selamlar !!!!!yauw sayfa almış gitmiş allah bereket versin :103: diyet yapan arkadaşlar ben de geliyorum ama bende bi 15 kilo fazla var 53 kilo olursam çok iyi olacak aşkitom döndüğünde nişan yapmayı planlıyoruz o yüzden çıtı pıtı olmam lazım neler yapıyorsunuz şu metabolizmayı hızlandırıci kür uygulayan var mi ya da başka yöntemler !!!
Birbirimize verelim gazı daa bikaç kilocuk verelim yaaa
İşsizim, evde otura otura totoyu göbeği büyüttüm
55.5 168 boyum da canım..
Ohhh gözünaydın canımmm:) rahatladınmıı
Ay bizde de var bi ergen2.sine anam dayanamaz
Canım bende de bi 18 fazla varBen sirkeli su içiorum bide çaylar falan :S
Ohhh gözünaydın canımmm:) rahatladınmıı
İyisin canım bence, diyetten ziyade spora ağırlık ver
Ben 1.64e 57 yim
Ay hiç sormaOfff offf offff Allah sabır versin size de tatlım, çok zor durumdayız valla
evet canım cok rahatladım:) siz konusabildiniz mi
Allah canını almaya seninSenin ideal kilon 58 falandır :S Bumu kendini kaptırmış halin:))) Ay ben ölim gebertim kendimi
biraz sıkılaşmam gerek canım..cici cici elbiseler alcam daha kendime:)) seninkide çok iyi..hadi başlayalım spora:)
yok canım baya göbek yaptım..aşkımın eseri gitmeden canı ne istiyosa yedik..
bizde yaza olcak inşallah..benimde sıkılaşmam gerek ..spora başladm bugün canım..
Ay hiç sormabide en büyük abla benim:) kendi sorunlarım bi yana bide kardeşlerimi kollamaya çalışıom :18:
Bugün aramadı daha canım ama dün gece konuştuk çok hasta benimkide tek merakım o:/ Ama alıştım bide 1 hafta sonra gelcek yanımda kalcak birazcık ondan rahatım yani heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?