349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya ben evde yapamıyorum spor üşeniyorum:/ Benim dnamda tembellik var galiba.. Spora başlayım diorumda yarim gittikten sora sabah okul akşam dersane falan derken...Burda form terapi die bi yer var diyetisyen desteği ile ozon sauna ve kavitasyon falan yapıolar ona mı gitsem diorumda biraz tuzlu

Kızlar ben kaçıyorum şimdilikkk, 1saate dönerim, hepinizi öpüyorummm
Bi ara diyet ve spor listelerimizi de paylaşalm, fikir alışverişi yaparız

ya benide alın aranızaaa 3-4kilo vermem gerekiyo benimdebirde göbek kalıyo bende biraz mekik mi çekmem lazım
Mekik en iyisi göbek için:) İnşallah verirsin sende 5 kişi olduk

Kızlar ben kaçıyorum şimdilikkk, 1saate dönerim, hepinizi öpüyorummm
Bi ara diyet ve spor listelerimizi de paylaşalm, fikir alışverişi yaparız

Görüşürüz canım:) Sakın devam etme hazırladıklarınızı yemeye İçim gitti zaten benim bile burda

kızlarr herkes fazla kilolardan bahsetmiş yokmu içinizde benim gibi 5 kilo almak isteyen ama alamayan

1.66 boy 46 kiloyum kızlar yiyorum hatta ne kadar yediğime inanamazsınız geceleri kalkıp ceviz tahin pekmez bile yiyorum fayda etmiyor ama ayıptır söylemesi ne yesem en fazla 15 dakika sonra sindirim sistemime sağlık tuvalete gidiyorum

canım seninkide zor ya ilaçlar var diye biliyorum ben?

Ay seninki nasıl bi metabolizmaymış öle:S :S İdeal kilon 57 falan olmalı heralde...Çokmu hareketlisin? Doktora git canım bence obezite ne kadar sağlıksızsa çok zayıflıkda öle:S

Ay seninki nasıl bi metabolizmaymış öle:S :S İdeal kilon 57 falan olmalı heralde...Çokmu hareketlisin? Doktora git canım bence obezite ne kadar sağlıksızsa çok zayıflıkda öle:S

kızlar eskiden milli jimnastikçiydim ve belli bi kiloda olmamız gerekiyordu 4 yaşımdan 18 yaşına kadar hep kilomu korumam gerekti eee spor yapıncada metabolizma hızlı çalışıyor haliyle ama sağlksız değilim sporcu olmanın getirdiği vücut direnci var ama artık spor hayatım bitti ve bende artık yüzüm gözüm toplu olsun istiyorum yüzüm burundan oluşuyo sanki

kızlarr ben de su içsem yarıyo dienlerdenim:))) spora veya platese başlamak istiorumyakında aslında ama yok havalar soğuk üşütürüm, yok 2.dönem başlıyayım derken bi üşengeçlik var ya:S ama ciddi sıkılaşmam gerek(

aynen bende senin gibiyim su içsem yarıyor. 2. dönem gideyim dedim bende :s

Ozaman sorun yok:) balık yağı mı ne içiolardı sankim:S

aynen bende senin gibiyim su içsem yarıyor. 2. dönem gideyim dedim bende :s

AY kızlar bi yazı vardı su içsem yarıyor diyenler için SUpangle tiramiSU SUböreği falan die giden Yaramasın kızlar:) Askerlerimiz dönene kadar forma girmeliyiz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…