Ay hiç sormabide en büyük abla benim:) kendi sorunlarım bi yana bide kardeşlerimi kollamaya çalışıom :18:
Bugün aramadı daha canım ama dün gece konuştuk çok hasta benimkide tek merakım o:/ Ama alıştım bide 1 hafta sonra gelcek yanımda kalcak birazcık ondan rahatım yani heralde
Bende yazın gittim spora simitlerim sıkılaşti ama bırakınca tekrar fırladılarvalla ya şu diyet işini ciddiye alalım kızlar sevdiceklerimız dönünce güzellik saçalim ay ol tekrar platese mi başlasam bende !
hmm anladm cnm benimki de sabah hasta gibi kalkıyorum diyordu..ama spor fln yapınca düzeliorm dedi..ge.miş olsun tatlım.
Ben program yazdırmıştım güya kendime ama 1 güncük uydum,sonra nereye attım kağıdı bilmiyorum
Başlayalım valla tatlım,kendi adıma zararın neresınden donersem kardırYarın hemen spor salonuna
gideyim de hocayla program oluşturalım
Biz geçen yıl beraberdik canım online oyun oynuyorduk bide:S 1 yıl boyu otur otur otur yemek yapmaya üşenioz paso fastfood falan derken aldı başını gitti kilolar onda göbek bende basen:) bosbol olduk:) dönene kadar vercem inşallah :) İstikrarlıyım:)
Bende yazın gittim spora simitlerim sıkılaşti ama bırakınca tekrar fırladılarvalla ya şu diyet işini ciddiye alalım kızlar sevdiceklerimız dönünce güzellik saçalim ay ol tekrar platese mi başlasam bende !
Ben zayıflasamda simitlerden kurtulamıyorum...Yazın denizde çok dalga geçiolar çookk:
Ya simit inceltmek zor ve kalçada tabi ki hep bu düşük bel pantolon yaa bazı arkadaşlar oryantal yaparak inceliyorlar bazen bende açıp kendimden geçiyorum amasürekli göbek atmak da ne bilim yaa
Göbeğime poğaça hamuru diyo kardeşimŞu göbekten simitten kete poğaçadan kurtulalım yaw yitti gari
bende tatilde gitcem spor salonuna okulla olmuyo canım..ama evde pilatese başladm..
ben başladım canım..haftaya da 29.aralıkda yüz 30aralıkda vücut bakım ürünleri migrosda %50indrm var..bakım bişiler alcam kendime
Tamam o zaman hep beraberMeLeZGuZeL,semen38,gew90,ssinemmeniss Askrlerimiz dönene kadar gazlayalım :) Benim hedef en yüksek 18 kilo
Ben zayıflasamda simitlerden kurtulamıyorum...Yazın denizde çok dalga geçiolar çookk:
Ya simit inceltmek zor ve kalçada tabi ki hep bu düşük bel pantolon yaa bazı arkadaşlar oryantal yaparak inceliyorlar bazen bende açıp kendimden geçiyorum amasürekli göbek atmak da ne bilim yaa
canım sen nerelisn? bende pilatese başladm..işe yarıyo baya..
Tamam o zaman hep beraberMeLeZGuZeL,semen38,gew90,ssinemmeniss Askrlerimiz dönene kadar gazlayalım :) Benim hedef en yüksek 18 kilo
Varım vallaaa her türlü varımmm çok pis gaza geldim nedense şuan
Ben de 4-5 kilo hedefliyorum ama asıl hedefim sıkılaşmak
Göbeğe ölümmmmm, totoyaaa ölümmmmmmm
canım sen nerelisn? bende pilatese başladm..işe yarıyo baya..
Ben kayseri kuzum sen memleket nire
Ben kayseri kuzum sen memleket nire
vayy 38den anladm..bende kayseri:))
LESLİE 3 MİLES die bi video var spor yapmak isteyenlere duyrulur:)
iştee bu..hep beraber fıstık gbi olcaz hadi kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?