Ozaman sorun yok:) balık yağı mı ne içiolardı sankim:S
AY kızlar bi yazı vardı su içsem yarıyor diyenler için SUpangle tiramiSU SUböreği falan die gidenYaramasın kızlar:) Askerlerimiz dönene kadar forma girmeliyiz:))
kesinlikle forma girmeliyiz :) gelince şaşırmalılar :)
mrb kızlarr askeri istanbul tuzlada olan var mı aranızda?
piyade de canımpiyade de mi, deniz harp okulun da mı?
Ben 3 kilo verdim bile:/ Bakalım farkedecekmi:/1 haftası kaldı kavuşmamızın 2 kilo dah versem:/ Kalan 15 kiloyuda 5 aya bölerim artıkın
kesinlikle forma girmeliyiz :) gelince şaşırmalılar :)
piyade de canım
Ben 3 kilo verdim bile:/ Bakalım farkedecekmi:/1 haftası kaldı kavuşmamızın 2 kilo dah versem:/ Kalan 15 kiloyuda 5 aya bölerim artıkın
bencede ben tek spor die değil..toplu cilt bakımı vücut bakımı ne varsa başlıyorum:))
kızlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. önerebileceğiniz bişeyler var mı?
kız sen kilo değil kas vermişsin yapmayın böyle sağlıksız kilo vermeler 2 katını alırsınız
Fiyat aralığın ne canım?
Bizim eve 5 dk canım orası, hafta sonu kantinine, kafeteryasına gideriz. Merak ettiğin birşey olursa sor. Orda neci askerin?
aslında ne desem nası cvp versem fiyat aralığı bini 1'i geçmese sanki çok ii olur) bi taraftan güzel bişiler aliim diorum,bi taraftan paraya kıyamıorum,karışık haldeyim:)
bende o kadar yakın olabilseydimkısa dönem er. çok şey merak ediyorum ora hakkında. onların bulunduğu kantine mi gidiyorusun anlamadım cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?