Canım çok sevindim çok güzel Allahım gönlünüze göre vermiş
gözünaydın canım çok sevindim
canım gönlünüze göre olmasına çok sevindim darısı hayırlısıyla teskereye inşallahhhhbize de yalova çıkmış baya uzak oldu ama buna da şükür :))
gözünüz aydın canım çok sevindimbir tek ben kaldım bu durumda ustası nereye çıkıcağı belli olmayan...
aynen öyle,edirneden 1 kişi var diye hatırlıyorum.kaldıkları yer çok küçükmüş,nişanlın sana da bahsetmiştir :) mektup yazacak kağıt bile yok.kantin nadiren açık.Kontör sorununuz oluyor mu ?
Ben yine yolculuk hazirligindayim sabah 7de yola cikiyoruum kastamonuu yolcusuu kalmasinnnn :))
evet ya bizde fazladan almadık kantinde vardır diye ama kantinde de yokmuş.su bile sınırlıymış,kazan da birikiyormuş.geçen haftada da biliyosundur çavuşluk sınavı vardı.haftaya ivrindiye gidiolar orada kalacaklar yemin törenine kadar
kura ne zmn olucak bi bilgin varmı sürekli sormayı unutuorum aradığında nasılsın iyimisini atlatana kadar 5 dk oluo kısıtlı sürede sadece gerçekten iyi olup olmadığını sesinden anlamaya çalışıyorum ve kapatıyoruz
yemin töreninden sonra 2 hafta gökçeyazıda kalacaklar canım.yani o 2 haftanın içinde olması lazım..
Melezim yerler belli olmuş mu kuzum ? Neresi çıktı ..
İzmit çıktı tatlımmm yaaa çok mutlu oldummmm
Ah çok sevindim yakın yer çıkmış gider gelirsin artık.. İnşallah benimkininde acemi birliği ve usta birliği iyi bir yere çıkar.. Duanı esirgeme =)
Gitmem mi kuzummm her haftasonu ordayımKadıköyden falan daha yakın bana orası
İnşallah sana da yakın yerler çıkar kuzucummm
Bence de o kadar kalabalığın arasında biraz zor karşılaşırız gibime geliyor :)
Aynen öyle bir saatmi ne belkide daha azdır bilinmez. İnşallah melezim inşallah. Az bir vakit kaldı.Beni şimdiden bir telaş ve özlem sardı.Zor artık dertleşe dertleşe bi kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?