349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım çok sevindim çok güzel Allahım gönlünüze göre vermiş

gözünaydın canım çok sevindim

canım gönlünüze göre olmasına çok sevindim darısı hayırlısıyla teskereye inşallahhhh bize de yalova çıkmış baya uzak oldu ama buna da şükür :))

gözünüz aydın canım çok sevindimbir tek ben kaldım bu durumda ustası nereye çıkıcağı belli olmayan...

Çok çokkk teşekkür ederim kızlarrr Gerçekten gönlümüze göre oldu inşallah yakın olduğu kadar rahat da olur.
kpsshayali tatlımm geç olur ama güzel olur inşallah, gönlünüze göre bir yer çıkar

Ben yine yolculuk hazirligindayim sabah 7de yola cikiyoruum kastamonuu yolcusuu kalmasinnnn :))

aynen öyle,edirneden 1 kişi var diye hatırlıyorum.kaldıkları yer çok küçükmüş,nişanlın sana da bahsetmiştir :) mektup yazacak kağıt bile yok.kantin nadiren açık.Kontör sorununuz oluyor mu ?

geri aranan telefondan arıyo müsait olduğu zmn hemen arıorum bazen meşgul oluo sinir oluorum gittiği yerde vardır die almamıştık cumaya kdr idare etmeye çalışıyoruz bizde gittiğimde alıcam onlardan

evet ya bizde fazladan almadık kantinde vardır diye ama kantinde de yokmuş.su bile sınırlıymış,kazan da birikiyormuş.geçen haftada da biliyosundur çavuşluk sınavı vardı.haftaya ivrindiye gidiolar orada kalacaklar yemin törenine kadar

kura ne zmn olucak bi bilgin varmı sürekli sormayı unutuorum aradığında nasılsın iyimisini atlatana kadar 5 dk oluo kısıtlı sürede sadece gerçekten iyi olup olmadığını sesinden anlamaya çalışıyorum ve kapatıyoruz

yemin töreninden sonra 2 hafta gökçeyazıda kalacaklar canım.yani o 2 haftanın içinde olması lazım..

Bence de o kadar kalabalığın arasında biraz zor karşılaşırız gibime geliyor :)

Son düzenleme:
Gitmem mi kuzummm her haftasonu ordayım Kadıköyden falan daha yakın bana orası
İnşallah sana da yakın yerler çıkar kuzucummm

Aynen öyle bir saatmi ne belkide daha azdır bilinmez. İnşallah melezim inşallah. Az bir vakit kaldı.Beni şimdiden bir telaş ve özlem sardı.Zor artık dertleşe dertleşe bi kalırız

Aynen öyle bir saatmi ne belkide daha azdır bilinmez. İnşallah melezim inşallah. Az bir vakit kaldı.Beni şimdiden bir telaş ve özlem sardı.Zor artık dertleşe dertleşe bi kalırız

Şimdiden düşünmeye başlama canım sıkıntı yapma kendine hazır yanındayken tadını çıkar
Öyle ya da böyle geçiyo, ilk günler sıkıntı olsa da alışıyo insan öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…