349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

takmayın bu kadar kafaya arkadaşlar, uğraşacak oyalanacak şeyler bulun. Öyle yada böle geçicek, sadece kendimize zarar veriyoruz böyle

düşündümmm taşındıımm karar verdıımmm
2 gundur kafayı yemek uzereydm ama sevdıcegımle bı ortak nokta buldkk..
yemın torenı cuma gunuu,ama ogun kalabalk olcak aılesı arkadasları falan..aslnda gtmkde ıstemıyo deglm ama sartlarr ıste
nyse evcı cıkıcak 2 gun aılesyle..bende ctesı sabahtaann gıdıcemm,aksama kadar sevdıgımleyım hatta bı gecede kalabılcek yer ayarlarsam kutahyada 2 gun gormus olucamm
kı dyokıı keske annemler yerıne sen olsaydında bırlkte kalabılseydkk canıımm benmmm oyle ısteklı oyle ısteklıkı 10 kere aradı bugun nerdeyse gel lutfen gel bıletnı al yer kalmaz vs dye bı panık bı heyecan sormayın :)
ama smdı yorumlarıda okuyunca bı korktmm bı gerı adım attım,ınsallah cok guzel gecer sorunsuz gdıer gelırım

biliyorum ama enazından arada kafamızı dağıtıp kendimizi toplamalıyızki onlarada moral verebilelim diye düşünüyorum..

oy oyy ne güzell ... bende senin gibi korktum bi hevesle gidecem ya nasip ddiyeyimm ii olur inşALAH....

kırdım mı seni.. ben sadece sizin iyiliğiniz için demiştim öle

yok canım neden kırılayım, tabii ki biliyorum. yok yok öyle düşünmedim bile :) doğru ama işte sanırım onlar orada başka psikolojiye girdiği için işte alınganlık yapıyorlar bizde burda oturup kuruyoruz. ama tabii alışılcak birşey zamanla da biticek gülerek hatırlıcaz

oy oyy ne güzell ... bende senin gibi korktum bi hevesle gidecem ya nasip ddiyeyimm ii olur inşALAH....

olumlu dusunelım tatlım..
cok guzel olucak hasret gıderıcezz ve bı sorun cıkmycak :) tekrar brakp donmek zor olucak amaa olsnn bı dakıka gormek herseye bedel benm ıcın..
canım benm bıletını ben alayım yeterkı gel dyo..gel de gıtme ıste

hımm sevindim farkında olmadan kırdım sandım korktum galiba bende burda kendimi kandırmaya çalışıyorum takmıyorum kafaya diyerek... geçicek inş bu günler..

hımm sevindim farkında olmadan kırdım sandım korktum galiba bende burda kendimi kandırmaya çalışıyorum takmıyorum kafaya diyerek... geçicek inş bu günler..

evet canım hepimiz için can sıkıcı bi süreç ama kavuşacağımız günü düşünüp sabretmemiz gerekiyo

kızlarr iyi geceler hepinize aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz topiğimize . kızlarrr çook mutluyum askerlik bana iyi geldi

aynen öyle,edirneden 1 kişi var diye hatırlıyorum.kaldıkları yer çok küçükmüş,nişanlın sana da bahsetmiştir :) mektup yazacak kağıt bile yok.kantin nadiren açık.Kontör sorununuz oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…