Teskr ederim canim buldum bende tam sonra seninkini gordum
takmayın bu kadar kafaya arkadaşlar, uğraşacak oyalanacak şeyler bulun. Öyle yada böle geçicek, sadece kendimize zarar veriyoruz böyle
tatlım nişanlım afyonlu,edirnede oturuyor ama.Sen nereden geliyorsun ?
düşündümmm taşındıımm karar verdıımmm
2 gundur kafayı yemek uzereydm ama sevdıcegımle bı ortak nokta buldkk..
yemın torenı cuma gunuu,ama ogun kalabalk olcak aılesı arkadasları falan..aslnda gtmkde ıstemıyo deglm ama sartlarr ıste
nyse evcı cıkıcak 2 gun aılesyle..bende ctesı sabahtaann gıdıcemm,aksama kadar sevdıgımleyımhatta bı gecede kalabılcek yer ayarlarsam kutahyada 2 gun gormus olucamm
kı dyokıı keske annemler yerıne sen olsaydında bırlkte kalabılseydkk canıımm benmmmoyle ısteklı oyle ısteklıkı 10 kere aradı bugun nerdeyse gel lutfen gel bıletnı al yer kalmaz vs dye bı panık bı heyecan sormayın :)
ama smdı yorumlarıda okuyunca bı korktmm bı gerı adım attım,ınsallah cok guzel gecer sorunsuz gdıer gelırım
haklısın canım, peki
kırdım mı seni.. ben sadece sizin iyiliğiniz için demiştim öle
oy oyy ne güzell ... bende senin gibi korktum bi hevesle gidecem ya nasip ddiyeyimm ii olur inşALAH....
yok canım neden kırılayım, tabii ki biliyorum. yok yok öyle düşünmedim bile :) doğru ama işte sanırım onlar orada başka psikolojiye girdiği için işte alınganlık yapıyorlar bizde burda oturup kuruyoruz. ama tabii alışılcak birşey zamanla da biticek gülerek hatırlıcaz
hımm sevindim farkında olmadan kırdım sandım korktumgaliba bende burda kendimi kandırmaya çalışıyorum takmıyorum kafaya diyerek... geçicek inş bu günler..
herkese iyi geceler arkadaşlar, bende uyuyayım artık bugün bitsin.. Allah rahatlık versin sizlerede..
ben istanbuldan gidicem..ali olablir mi acaba?
Bana murattan bahsetmişti,Murat mı yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?