349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kız benimki nereye geçicek 1 yıl askerşafak say say bitmez

anlıyorum canım bende ailemden ötürü gidemiyorum yemin törenine , o çok istiyor ama şartları zorlayabildiğim kadar denedim çok riskli yalan söyleyip gitmem. o yüzden bekleyeceğim

Bende gidemiycektim malesef ve oda kimseyi istemiyo zaten isabet oldu aileside gitmiyo simdi

Suan aynisini benimkide yapti ve cok uzuluyrm artik yaa( ben o an mutlulktan nasil oluyrm onu gormuyo burda onu dusunmuyrm sanio sanrm(

evet işte akılları bizde kaldığı için böyle bence, ne yap et haftasonu gel diyor ben nasıl gelicem ki yol çok uzun evdekiler izin vermiyor, yalan söylesem bile gidişim dönüşüm ki gün sürcek 8saat gidiş zaten. ne derim nasıl yaparım ki, ama işte iki defa mektup yolladım evlilik için hazırlık yaptıgımı söyledim, normalde paara biriktirmek içn yurt dışı planı vardı artık geldiğimde senden beş adım öteye gitmek bile istemiyorum dedi. halbuki bende ondan hiç farksız değilim her gece rüyamda görüyorum mutsuzum ama of ya artık bitsin şu ya

tatlım nişanlım afyonlu,edirnede oturuyor ama.Sen nereden geliyorsun ?

Bende gidemiycektim malesef ve oda kimseyi istemiyo zaten isabet oldu aileside gitmiyo simdi

valla ben evli olsam bi dakika durmam elimde olsa her haftasonu gitsem gerçi oraya bi bayan olarak gitsende diğer askerler sıkıntı yaratıyormuş. benimki bugün bi cocuğun nisanlısı geldiğinde kıza bakan askerlere çıkışmış bakmayın ya diye.. abuk sabuk şeylerde var öyle

amin canım kavuştursun ama kuru kuru olmasın benden daha çok özlesin öyle kavuştursunpolatlıda yapıyor canım acemiliğini, ustalığı şubatta belli olucak

anladım canım, valla eminimki onlar da feci özlüyor. valla saat sayıyorum resmen gece olsada hemen uyusam gün bitse diye

teşekkür ederim canım ben sormuştum usta birliği yalovaya çıktı diye ama kimse yok demek ki şanssızım :))

anladım canım, valla eminimki onlar da feci özlüyor. valla saat sayıyorum resmen gece olsada hemen uyusam gün bitse diye

özlediğini biliyorum canım ama göstermiyo işte ben buna dayanamıyorum, neyseki söylediğimde yapmayan birisi değil, yarın inşallah çok daha güzel olucak ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler,duygularım çok karmaşık zaten bir sinirleniyorum bir yumuşuyorum hiç tutarlı değilim en iyisi uyumak

tamam canım
bende uyuyabilsem keşkee benim iyi geceler öpüyorumm bende çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…