ya bence onlar şuan başka bir psikolojideler sonuçta çok özlediklerinden ve oyalanacak başka birşey bulamadıklarından önceki gibi davranmalarını (etkilenmeden , birşey olmamış gibi) beklememek mi gerekli bilemiyorum. yani alttan al dedikleri bu olsa gerek. benimde yazdığım gibi iişte anlayamadığımız şekilde tavırları olabiliyor bazen ama bugünler geçecek geldikleri günde cımbızla tek tek sakallarını yolarız merak etmeee Eki Görüntüle 591521 Eki Görüntüle 591522
Jandarma olan varmi ki canakkalede
anlıyorum canım bende ailemden ötürü gidemiyorum yemin törenine , o çok istiyor ama şartları zorlayabildiğim kadar denedim çok riskli yalan söyleyip gitmem. o yüzden bekleyeceğim
Çanakkale de başka olan yok diye biliyorum
Ayni sehirde ayni bolukte birini bulsam cok iyi olucak daha iyi haber aliriz ortamdan hem :))
Suan aynisini benimkide yapti ve cok uzuluyrm artik yaa( ben o an mutlulktan nasil oluyrm onu gormuyo burda onu dusunmuyrm sanio sanrm (
merhaba,yemin törenine gidicem tabikii o günü bekliyorum sabırsızlıkla..edirneden geliyosun demek nişanlım edirneli bi arkadaşla çok iyi anlaştık demişti hatta adını da söledi ama unuttum şmdi ya bu kadar tesadüf olabilir mi acaba
kız benimki nereye geçicek 1 yıl askerşafak say say bitmez
Bende gidemiycektim malesef ve oda kimseyi istemiyo zaten isabet oldu aileside gitmiyo simdi
Allah kavuştursun kuzum, nerede yapıyorr?
amin canım kavuştursun ama kuru kuru olmasın benden daha çok özlesin öyle kavuştursunpolatlıda yapıyor canım acemiliğini, ustalığı şubatta belli olucak
Bizim topic e 2 arkadaş sormuş denizci usta birlik yerlerini
Buraya bilgi vereyim dedim.
347. dönemde denizci sevgilisi olan ben ve merci var.
Benim sevgilim İstanbul/ Kasımpaşa da usta birliğini tamamlıyor.
Merci nin de Çanakkale de.
Eğer bu iki yer varsa bilgi verebiliriz kızlar.
anladım canım, valla eminimki onlar da feci özlüyor. valla saat sayıyorum resmengece olsada hemen uyusam gün bitse diye
özlediğini biliyorum canım ama göstermiyo işte ben buna dayanamıyorum, neyseki söylediğimde yapmayan birisi değil, yarın inşallah çok daha güzel olucakben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler,duygularım çok karmaşık zaten bir sinirleniyorum bir yumuşuyorum hiç tutarlı değilim en iyisi uyumak
Kizlar yaa safak icin gun saat tam gosteren bi site vermisti arkadaslardan biri ama suan bulamiyrm bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?