evliyken beklemenin iyi yanları da var canım. kalkıp gidebiliyorsun yanına. kim nereye gidiyorsun diye sorgulamıyor seni. maddi durumun varsa her özlediğinde gidip görebiliyorsun.
olumlu dusunelım tatlım..
cok guzel olucak hasret gıderıcezz ve bı sorun cıkmycak :) tekrar brakp donmek zor olucak amaa olsnn bı dakıka gormek herseye bedel benm ıcın..
canım benm bıletını ben alayım yeterkı gel dyo..gel de gıtme ıste[/QUO
inşALLAH DİYEYİM.. hiç olumsuz olacak bi tepki beklemem ama yine de olabilir..
canım kıbrıs diye çok üzülme .sende gider görürsün inşallah ;-)kızlar ya benim nişanlım kıbrısa gitcek yarın yolcu 4.5 ay ayrıyız ve biz her gün görüsüyoduk aynı ılde unı okuduk aynı dershanedeydık simdi çok zor gelıyo bu durum .İşin en kotu tarafı Türkiyede olsa bi şekilde giderim dıodum dustu kıbrısa ya nasıl gıdılcek bılmıyorum bi fıkrı olan var mı ulaşım hakkında
kızlar bakın manisadaki yemin törenini buldum videodan.merak edenler izlesin :)
1. Manisa Piyade Eğitim Tugayı 28 Aralık 2012 Yemin Töreni - YouTube
Günaydın arkadaşlar şafak 137
Bu arada kötü olumsuz düşünmek yok kızlar onlar orda nasıl ortamdalar psikolojilerini etkiliyor kendilerini kötü görebilirler yanınızda hissettirmemeye çalışırken böyle olmuş olabilir içinizi ferah tutun askerlerimize kavuşacagımız günü bekleyelimBenim için öncelikle Gelsin geçsin şu 1 hafta yetti artık
kızlar ya benim nişanlım kıbrısa gitcek yarın yolcu 4.5 ay ayrıyız ve biz her gün görüsüyoduk aynı ılde unı okuduk aynı dershanedeydık simdi çok zor gelıyo bu durum .İşin en kotu tarafı Türkiyede olsa bi şekilde giderim dıodum dustu kıbrısa ya nasıl gıdılcek bılmıyorum bi fıkrı olan var mı ulaşım hakkında
sen harikasın yaaa:13:
biliyorum ama enazından arada kafamızı dağıtıp kendimizi toplamalıyızki onlarada moral verebilelim diye düşünüyorum..
canım beğenmene sevindim :)
selam kızlar uzun zamandır giremedim bu arada şafak da bayaa geriledi4 ocakta yemin törenimiz ve çok az kaldıı çok özledim kocişkomu otel rezervasyonumuzu yaptım iki gün beraberiz inşallah bundan sonra da her ay giderim inşallah evli olmanın güzel yanı bu kimseye hesap vermeye kimseden izin almaya gerek yok bir de çarşamba doktorda bebeğimizin cinsiyetini öğrenirsem çok güzel olacak babamıza sürpriz yapabiliriz
Masallah Allah anali babali buyutsun :) aynen oyle malesef nisan yapmamiza izin vermediler bilr askerden once suan oyuzden yemin torenine bile gidemiyrzz
Ben yine yolculuk hazirligindayim sabah 7de yola cikiyoruum kastamonuu yolcusuu kalmasinnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?