349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ya benim nişanlım kıbrısa gitcek yarın yolcu 4.5 ay ayrıyız ve biz her gün görüsüyoduk aynı ılde unı okuduk aynı dershanedeydık simdi çok zor gelıyo bu durum .İşin en kotu tarafı Türkiyede olsa bi şekilde giderim dıodum dustu kıbrısa ya nasıl gıdılcek bılmıyorum bi fıkrı olan var mı ulaşım hakkında

evliyken beklemenin iyi yanları da var canım. kalkıp gidebiliyorsun yanına. kim nereye gidiyorsun diye sorgulamıyor seni. maddi durumun varsa her özlediğinde gidip görebiliyorsun.

öyle de birlikte yaşamaya alışmamışken birçok şeyin yokluğunu hissetmiyor insan. ev şimdi onsuz çok garip...

dediğin de doğru ama. otel ayarladık. babam soruyor mesela otel ayarladınız mı diye :) onun ailesi de benim ailem de yemin törenine gelmeyecek. rahat olalım, birlikte vakit geçirelim diye. acemilik bitsin iki haftada bir gideceğim yanına inşallah.

Dun dunyanin en guzel gunuydu sanirim. Mutluluktan olebilirim. Kizlar hepiniz icin dua ediyorum cunku nasil nefes alabildigimi gordum. Hayat varmis

okulum ve ebruli canım ya sizleride olumsuz etkiledim ben üzüldüm şimdiama mutsuz mutsuz gitmeyin siz sadece beklentinizi biraz aşağıya çekinki bir olumsuzluk olduğunda daha az üzülünbirde ben dediğim gibi fazla alınganlık yapmış olabilirim e 16 gündür nazlanıcak durumum yoktugüle güle gidinnn vee güle güle gelin inşallah kızlar

yok yokk kız öyle düşünme yanii o yönden de düşünmek gerek iyi ki dedin benim aklıma hiçç gelmemiştii çook güzel olacak diyodum kii şimdii orta halli olacak gibi alıştırıyorum kendimi... ama kii güveniyorum ona yapmaz yaparsaa hapıı yuttuuu kendisii:)) yüzümü düşürdüm müü tamamdıırr :)) uğraşır durur sonra...
sen bugün görüşüyodun demii keyfini çıkart üzüldüm böle olmasına demeyi de unutma ..

Günaydın arkadaşlar şafak 137

Bu arada kötü olumsuz düşünmek yok kızlar onlar orda nasıl ortamdalar psikolojilerini etkiliyor kendilerini kötü görebilirler yanınızda hissettirmemeye çalışırken böyle olmuş olabilir içinizi ferah tutun askerlerimize kavuşacagımız günü bekleyelim Benim için öncelikle Gelsin geçsin şu 1 hafta yetti artık

canım kıbrıs diye çok üzülme .sende gider görürsün inşallah ;-)
ulaşım için uçak ve vapur seçenekleri var ;-)

günaydın şekerler ...şafak yavaş yavaş olsada ilerliyor .bu günü de hep beraber gzl bi şekilde şafak takvimimizden cizicez ;-)

ihtimaller diyelim hayırlısı bakalım.. şafak çok daha düşününce de bitecek eninde sonunda.. benim için de şu 2 hafta geçsinn ondan sonraki haftaa hiiçç geçmeyebilirr..askerim izinde olcak çünküüü :)

Son düzenleme:

canım benimki de kıbrısa düştü. Tc vatandsları girebiliyo Kıbrısa biliosun. Yemicez içmicez uçak biletine biriktiricez günü birlik gidip gelicez yanlarına artık yapıcak bişey yok. Sıkma canını 5 yıl oldu bizim de. o kadar cok konusup görüşürdük ki. emin ol benm için de cok zor. ama sakın bunu yarenine belli etme. onlara belli etmemeliyiz

selam kızlar uzun zamandır giremedim bu arada şafak da bayaa geriledi 4 ocakta yemin törenimiz ve çok az kaldıı çok özledim kocişkomu otel rezervasyonumuzu yaptım iki gün beraberiz inşallah bundan sonra da her ay giderim inşallah evli olmanın güzel yanı bu kimseye hesap vermeye kimseden izin almaya gerek yok bir de çarşamba doktorda bebeğimizin cinsiyetini öğrenirsem çok güzel olacak babamıza sürpriz yapabiliriz

Masallah Allah anali babali buyutsun :) aynen oyle malesef nisan yapmamiza izin vermediler bilr askerden once suan oyuzden yemin torenine bile gidemiyrzz

Masallah Allah anali babali buyutsun :) aynen oyle malesef nisan yapmamiza izin vermediler bilr askerden once suan oyuzden yemin torenine bile gidemiyrzz

bendede durum aynı, o orada ben burada gidemediğim için üzülüyoruz. çok kötü birşey halbuki hayat ne kadar kısa zaman ne kadar önemli. ama büyükler bunu anlayamıyor. bizde elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…