Bende göremicem galiba mayısa kadar aşkımı yanlız degilsin bu konudaşimdiden istanbul erzurum seferlerini araştırıyorum ama malesef dogru düzgün uyan saat yok onu orda gidip görmeyi herşeyden çok istiyorum
Resmen düğün havasında gecicek o son haftamız zaten. Rabbim göstersin bi an önce o günleri bize!
Bende usta birliginde gidemicem diye her pazar gittim, yemin toreninede gidiyorum cuma, 2 gün beraberiz.. Bide ondan sonra 2 kez carsi izni varmis, belki onada giderim. Siirte gittiği an 4,5 ay yüzüne kokusuna herseyine hasret kalicam..
ne güzel bazı arkadaşlarınki yakınmış haftasonları görüşürsünüz. benim ustabirliğine tam 16 saat ve 4.5 ay hiç göremicem
bende 4.5 ay göremicem canım..benmki de ustabirliğne 18saat
napalım canım beklicez, sağ salim gidip gelsinlerde ben razıyım 4,5 ay görmemeye
En azindan telefonlarini rahatca kullanabilseler, her aksam 15 dk konuşmak bile yeter bana.. Tek umudum bu şu anda..
usta birliğine telefon götürmeyi düşünüyormu? benimki götürrmek istio ama ben korkuyorum
Kizlar bence gidip oranin durumuna bi baksinlar da ona gore telefon olayina girin derim. Nerde konusucaklar nerde sarj olayini halledecekler. Durumu bi netlestirip goturseler daha uygun olur. Biz oyle yapiyoruz cunku
hmm iyi ozaman herşeyde vardır bi hayır :) bu arada ne iş yapıyorsun nerdesin, tanışalım biraz :)
Aksaraydayim anasinif ogrt. Ama bu sene biraktim isi calismiyrm artik ev kiziyim:) askerimi bekliorum ev hanimi olmak icindesen napiosun canim?
Benimkide 15 saatne güzel bazı arkadaşlarınki yakınmış haftasonları görüşürsünüz. benim ustabirliğine tam 16 saat ve 4.5 ay hiç göremicem
çanakkalemi dedi biri.:)).benim aşkımda usta birliğnde çanakkaleye gtcek haftaya ..
askerimle konuşuyorummm şimdi yaa gerçekten askerdeyken bile yatarken 3-4 saat konuşuyoruz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?