Topladıgım bilgiye göre belli bi dakika veriolarmış ordan. ptt tarzı bi yer varmıs ordan ucuza arayabiliomus. e bide çarşı izinlerinde Skype yaparsak dünyalar bizim olur sanırımara ara giriyorum canım ben haber aldıkça yazarım ama kıbrısta iletişim biraz güç oluyomuş o yüzden moralim çok bozuk bikaç gün haber alamamak düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum(((
nerde ki seninki adanamıydı :44:Kizlar oyle dusunmeyin iyi olsunlar da tek derdimiz ozlemek olsun. Benimki yakin 2.5 saat ama surgun yeri diyolar komutanlar kotu diyolar allah hepsini iyi etsin insallah
nerde ki seninki adanamıydı :44:
Topladıgım bilgiye göre belli bi dakika veriolarmış ordan. ptt tarzı bi yer varmıs ordan ucuza arayabiliomus. e bide çarşı izinlerinde Skype yaparsak dünyalar bizim olur sanırım
kızlaarr merabalar hepınizeee
okudmda smdı bkac sayfaa,sanırım aranızda en sanslı olanlardanımaskerım acemılıgınıde ustalıgınıda kutahyada yapıcak,ve bana yanı ankaraya 3 saatcıkk..
uzulup duruyodum smdı bı nefes aldm dıger ınsanlara haksızlık bu ebru kendıne gel dedım ve gozyaslarımı sılıpp yazmaya basladım..
Allah hepınızınn,hepımızın yardımcısı olsun kızlar..ınsallah carcabuk gecıcek kavusucaz..kıbrısa asker gonderenlerr,uzulmeyın lutfennn bı tanıdıgımda orda yaptı ve cok rahattıı yaz donemı gttı o tüm gün denız kum gunes kız dyodubenm sadece arkadasım oldugu halde haftada bıkez arıyodu,ve sureklı nete gırebılıyodu..sıkmayın tatlı canınızı
azck uzuldm smdı bnde ctesı gıdıcem yarimin yanına bi gunde bırlkte kalıcaz hatta,ama ayrılk nasl olucak bılemıyorumama anın tadını cıkarmaya bakıcam olumsuz dusunmuycem ve puf dıye ucup gecıcek zamann
yaa kart almak kolaymışta ahizeli telefonların genelde bozuk olduğu, çalışanı bulsanda hattı düşürene kadar askere kafayı yedirttiği yönünde bi yazı okudumda etkilendim biraz bide kıbrısa gittikten sonra askerinden 1 hafta haber alamayanlar bile olmuşumarım herşey yolunda olur.. neyse bakalım beklemekten başka bi yol yok ben haber alırsam yazıcam zaten inş. yarın arar da tüm endişem boşa çıkar:))
inşallah su konusma olayı dedigin gibi olur yacıldırcam yoksa. bu arada senin adına cok cok sevindim. harika bi gün ve harika bi gece gecirirsnz umarım
Kizlar oyle dusunmeyin iyi olsunlar da tek derdimiz ozlemek olsun. Benimki yakin 2.5 saat ama surgun yeri diyolar komutanlar kotu diyolar allah hepsini iyi etsin insallah
Kıyamam sana ya üzülme nolur
İnşallaahhhh arar! ya zaten suna adım gibi eminim. Nolursa olsun ilk fırsatta mutlaka arıycaklar. Manisadan hatırlıorm. 12sinde arayamamıstı. çıldırdım ya koğuştaki çöp kovasının markası nisa ranzamın üstünde adam kazımıs nisa diye nereye baksam seni görüodum demişti13ünde sabahın köründe aramıştı
ne güzel bazı arkadaşlarınki yakınmış haftasonları görüşürsünüz. benim ustabirliğine tam 16 saat ve 4.5 ay hiç göremicem
Canakkale ne alemde goren olursa yazsa bildiiniz varmi canakkalede olan??
Seninkide kastamonuda acemiydi dimi ? Usta birligi neresi ? 8.bölük mü :)) Benimkide siirt cıktı 13 saat bende hic goremicem :/
bende askerimi adanaya gönderdim aranıza yeni katıldım herkese Allah sabır versin sanki hiç bitmicek gibiiii
Şu Uçak seferlerini yapanlara sesleniyorum şu saatleri biraz askerleri düşünerek yapın yaa sırf bu yüzden yemin törenine gidemedim
evet, 3. bölükte gümüşhaneye gitcek ve ben çalışıyorum sadece yemin törenine gitcem, bi daha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?