349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim nasil gelicek toplu goturulmicekmiydii ? Benimkide yeminden cikinca gelicek pazara kadar burda. İmza atmaya gidemicek tabi :) kaçicak duramiyo :)

valla canım şırnak ve bingöl dedi zannedersem o iki şehre giderken yol izni veriliyormuş yani ordan direk gidilmiyormuş. başta öyle demişti ama geçen 2 gün önce bilet aldırdı. 19unda gelip 21i sabahı mardine ktm ye katılmaya gidecek o yüzden.. bende yemin töreninde göremiycem ama inşallah o iki günü değerlendiricem

Canim nasil gelicek toplu goturulmicekmiydii ? Benimkide yeminden cikinca gelicek pazara kadar burda. İmza atmaya gidemicek tabi :) kaçicak duramiyo :)

benimkide gelcek cuma günü istanbula ama imza işini sordum yok öyle bişey dedi bana değişiyo mu bu birlikten birliğe acaba

Benimkide korkmuyo değil dua yazdirmis kursun gecirmez duasi onunla geziyo kiyamamm :) adi turgut canim buddy si ali diye biriymis. Bugün köpekler kavga ediyodu, benimkinin rengi atti ve o korkuyla ağzim yüreğime geldi dedi nasill güldürdüü beniii evet 8.koğuş doğuymuş hep, ama komutan konuşmuş sizi geri planda tutucaklar karakollarda gorevli olucaksiniz denmiş.. Biraz rahatladim ama insanin icinde korku oluyor tabiki, telefonuda sorunsuz sekilde kullanabilirse tamamdirr ..

hadi ya malkarada 4 ay çalıştım. çok severim malkarayı ama askere giden biri sanırım pek sevmez o kdr soğuk olur ki kışları... sen nerdesin cnm? umarım zaman zaman gidip görürsün.

Ben istanbuldayim cnm yakin yere dustu cok sukur. Dedigin gibi cok soguk. Aklim hep onda zaten bu soguklarda nne yapar diye ;( bildigin balkanlara gitti yani :)

aynen canım valla akıllı bi telefon aldım ben ona şimdi, şarjını denedim gidiyor bir kaç gün. ama onu nasıl sokacak bilemiyorum. sadece bana sen hallet dedi, sanırım göz yumuyorlar oralarda biraz. tabii ki de ulaşabilmek kadar güzeli var mı, her telefondan sonra ay şunu dicektim unuttum diyorum tekrar aradığında heyecandan yine unutuyorum, istediğin zaman ulaşamamak kadar kötüsü yok

benimkide gelcek cuma günü istanbula ama imza işini sordum yok öyle bişey dedi bana değişiyo mu bu birlikten birliğe acaba

Değişiyomu bilmiyorum benimkide başta yok oyle bisey ne imzasi diyodu bugun sordum imza atiliyomus ama atmayanada bisey olmuyomus pek komutan azicik azarliyomus, benimki hastamiz vardi gelip imzami atsaydim dicekmiss :)

ya karakol mu demiş? karakollar biraz sıkıntılı değil mi ya? daha az asker var orada, en azından alayda kalsalar iyiydi, ne biliyim evham işte of bitse de artık bir an önce...

Benimde boyle bi sorunum var konusunca herseyi unutuyorum kapatiyo hepsi aklima geliyo. Sonra ertesi gune kadar bekle dur.. Yine ariyo yine unutuyorum :) bizdede bi nokia 5800 var bide galaxy s3 almisti gitmedenn, ama nokia daha mantikli sanirim sarj acisindan falan..

ya karakol mu demiş? karakollar biraz sıkıntılı değil mi ya? daha az asker var orada, en azından alayda kalsalar iyiydi, ne biliyim evham işte of bitse de artık bir an önce...

Daha rahatmiş, ilde kalan cok olucakmis.. Benimki zaten direk il jandarma karakolu cikti, dagitirlarmi bekleyip gorucez.. Pervari olursa kötüymüş bitek, gerisinde sorun yokmuş dedi bana %90 rahatiz biz dedi. Bizimkiler geri planda kalicak karakoldan hic cikmazlarmis belki..

Ama telefonumda 0366 görünce bi rahatlıyorum sırıtmaya başliyorum genelde bagirarak aciyorum kontrolu kaybediyorum

anladım canım, evet kısa dönemler zaten çıkmıyormuş hatta çarşı izinleri bile yok orada, yasakmış, olsun güvenli olsunlarda 3.5 ay geçirecekler zaten ondan sonra rahat rahat her yeri gezeriz. ya bizimde internette direk yazan alay komutanlığı ama oraya teslim olduklarında yinede karakollar gönderme yapılır mı ki? ne deniliyor bilmiyorum şuan zaten bugün hastalanmış iyice ateşi çıkmıştı en son aklım kaldı, ilaç yolladım haftaiçi komutan izin verdiği takdirde yinede içeri alınmamış içeri, yanında kullandığı bi ilaçla gitmişti ilaçlarnı kaybetmişler. çorba içmişler akşam yemekte ama buz gibiymiş iyice hasta oldum dedi çok üzüldüm ama elimden hiçbirşey gelmiyor resmen moralim bozuldu. gidemiyorumda

Karakol yazmiyosa alayda kalir canim seninki merak etme. Girislerde hic kontrol yok bu arada :) cantada 5 kilo uyusturucuyla girsem kimsenin ruhu duymaz.. Bi tane asker iceri tylolhot nurofen cold ve agri kesici sokmus bi suru satiyomus 8.bolukte 10 liraya :)) haberinn olsunn. Aklinda bulunsun bilmiyosa arayinca soyle..

haha bende öyle oluyorum ama bazen bozuk telefona denk gelince kapanınca yüzüm düşüyo hepten keyfim kaçıyo

Benimki tutturana kadar butun telefonlari deniyo genelde, ama panik oluyorum acaba pes edicek mi bidaha denicek mi diye :)

ay kıyamam bi haftadır tylolhot arıyodu o nurofen falan, nasıl sokmuş ki onu? ismi neymiş peki söyliyimde sorsun o askere satın alsın en azından yaaa

canım nasıl kargoyla içeri alabildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…