Canim nasil gelicek toplu goturulmicekmiydii ? Benimkide yeminden cikinca gelicek pazara kadar burda. İmza atmaya gidemicek tabi :) kaçicak duramiyo :)
Canim nasil gelicek toplu goturulmicekmiydii ? Benimkide yeminden cikinca gelicek pazara kadar burda. İmza atmaya gidemicek tabi :) kaçicak duramiyo :)
evet canım ya, benimkide korkar kuzum köpektenaa acaba arkadaşının ismi neydi aytekin olmasın? :):) seninkinin ismi neydi belki bende duymuşumdur, buddy si mahmut diye biriymiş ankaralı ama, birde tutmasın çok gülerim :)
ye doğu konusunda evet duydum zaten onların koğuş komple doğu, benimkide bazen aradığında keyfi olmuyor sanırım pek belli etmesedekıyamam ya, Allah'ım korusun
hadi ya malkarada 4 ay çalıştım. çok severim malkarayı ama askere giden biri sanırım pek sevmez o kdr soğuk olur ki kışları... sen nerdesin cnm? umarım zaman zaman gidip görürsün.
bizimde bu cuma yemin töreni ama biz gitmiycez babası alıp gelcek istanbula bende onlarda bekliycem aşkımı haftasonuda onlarda kalcam rüya gibi :))) canım hiç meraklanma doğuda çok rahat kullanır telefonu sende rahat edersin gerçekten ben 5 gün boyunca yaşadım günde en fazla 2 kere arayabiliyodu dayanamıyodum elbet alışırdım ama telefon olması en azından içini rahatlatıyo ona ulaşabilmenin nasıl büyük bir lüks olduğunu kavrıyosun aranızdaki mesafeleri kapayamasada özlemi azatıyo bi nebze dayanma gücü oluyo bide akıllı telefonlardansa resim falanda gönderebilir o çok zevkli oluyo
benimkide gelcek cuma günü istanbula ama imza işini sordum yok öyle bişey dedi bana değişiyo mu bu birlikten birliğe acaba
Benimkide korkmuyo değil dua yazdirmis kursun gecirmez duasi onunla geziyo kiyamamm :) adi turgut canim buddy si ali diye biriymis. Bugün köpekler kavga ediyodu, benimkinin rengi atti ve o korkuyla ağzim yüreğime geldi dedi nasill güldürdüü beniiievet 8.koğuş doğuymuş hep, ama komutan konuşmuş sizi geri planda tutucaklar karakollarda gorevli olucaksiniz denmiş.. Biraz rahatladim ama insanin icinde korku oluyor tabiki, telefonuda sorunsuz sekilde kullanabilirse tamamdirr ..
aynen canım valla akıllı bi telefon aldım ben ona şimdi, şarjını denedim gidiyor bir kaç gün. ama onu nasıl sokacak bilemiyorum. sadece bana sen hallet dedi, sanırım göz yumuyorlar oralarda biraz. tabii ki de ulaşabilmek kadar güzeli var mı, her telefondan sonra ay şunu dicektim unuttum diyorum tekrar aradığında heyecandan yine unutuyorum, istediğin zaman ulaşamamak kadar kötüsü yok
ya karakol mu demiş? karakollar biraz sıkıntılı değil mi ya? daha az asker var orada, en azından alayda kalsalar iyiydi, ne biliyim evham işteof bitse de artık bir an önce...
ya karakol mu demiş? karakollar biraz sıkıntılı değil mi ya? daha az asker var orada, en azından alayda kalsalar iyiydi, ne biliyim evham işteof bitse de artık bir an önce...
Daha rahatmiş, ilde kalan cok olucakmis.. Benimki zaten direk il jandarma karakolu cikti, dagitirlarmi bekleyip gorucez.. Pervari olursa kötüymüş bitek, gerisinde sorun yokmuş dedi bana %90 rahatiz biz dedi. Bizimkiler geri planda kalicak karakoldan hic cikmazlarmis belki..
Ama telefonumda 0366 görünce bi rahatlıyorum sırıtmaya başliyorum genelde bagirarak aciyorum kontrolu kaybediyorum
anladım canım, evet kısa dönemler zaten çıkmıyormuş hatta çarşı izinleri bile yok orada, yasakmış, olsun güvenli olsunlarda 3.5 ay geçirecekler zaten ondan sonra rahat rahat her yeri gezeriz. ya bizimde internette direk yazan alay komutanlığı ama oraya teslim olduklarında yinede karakollar gönderme yapılır mı ki? ne deniliyor bilmiyorum şuanzaten bugün hastalanmış iyice ateşi çıkmıştı en son aklım kaldı, ilaç yolladım haftaiçi komutan izin verdiği takdirde yinede içeri alınmamış içeri, yanında kullandığı bi ilaçla gitmişti ilaçlarnı kaybetmişler. çorba içmişler akşam yemekte ama buz gibiymiş iyice hasta oldum dedi çok üzüldüm ama elimden hiçbirşey gelmiyor resmen moralim bozuldu. gidemiyorumda
haha bende öyle oluyorumama bazen bozuk telefona denk gelince kapanınca yüzüm düşüyo hepten keyfim kaçıyo
Karakol yazmiyosa alayda kalir canim seninki merak etme. Girislerde hic kontrol yok bu arada :) cantada 5 kilo uyusturucuyla girsem kimsenin ruhu duymaz.. Bi tane asker iceri tylolhot nurofen cold ve agri kesici sokmus bi suru satiyomus 8.bolukte 10 liraya :)) haberinn olsunn. Aklinda bulunsun bilmiyosa arayinca soyle..
ay kıyamam bi haftadır tylolhot arıyodu o nurofen falan, nasıl sokmuş ki onu? ismi neymiş peki söyliyimde sorsun o askere satın alsın en azından yaaa
Kizlar öyle herkesin sattigini almayin bilmeden içine baska seylerde koyabiliyorlar, allah korusun.
canım o gittiği yere göre değişiyo kimi yer sıkı kimi yer diil o gitsin orda durumlara baksın öyle soksun mesela benimki 3. gün kargoya yolladık telefonunu 2 gün sonra geçti eline yani 5 gün ankesörlü kahrını çektim çok şükür inşallah sizin askerlerinizde sokabilirde özleminiz azalır.. şimdi telefonu var her türlü konuşuyoruz mesajlaşma falan güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?