ben varım canım ank guvercınlık
keşke evli olsaydıkher hafta evci çıkarırdım bebeğimi
çıkaramıyorsun ama..:) 2 ya da 3 kez evci hakkı olucak subat mart nısan dusunuyoruz bızde mayısta zaten terhıs ama kesın o evcılerde tum aıle gelır
Aynen aynen çok güzel olurduama evliykende ayrılık daha bir zorlar insanı canım sanki
çıkaramıyorsun ama..:) 2 ya da 3 kez evci hakkı olucak subat mart nısan dusunuyoruz bızde mayısta zaten terhıs ama kesın o evcılerde tum aıle gelır
canım nasıl kargoyla içeri alabildi?
bende martta bikez daha gitmek istiyorum yanına ama bukez yalnız gitmek istiyorum o şkeilde çıkartabilirmiyim acaba evciye annesinin kimlik fotokopisini falan alsam olmazmı ya? başbaşa kalmak istiyoruz
bildiğim kadarıyla evci için aileden biri gerekiyor canım annesnn kimliğin fotokopısı olmaz bence hem fotokopı hem de sana aıt olmadıgı anlasılır sonucta sorun cıkmasın ıyıcekuzen aynı soyadı tasıyan bırı yok mu sana ayrdımcı olcak onunla gıt oradan bıa dres bulun oyle cıkart
canım bence ortada bebek yoksa sevgili ve evli olma arasında pek fark yok gibi, tabi uzaktan bi ilişki değilse. çünkü bizim sürekli her gün görüşme imkanımız vardı o sebeple zorluk aynı zorluk sankim...
evci de birliğe bağlı haklısın.. bazı birlik daha sık evciye cıkartıyo bazısı daha az şans işi tabi.. aile de oluo evci izninde ama akşamları uygun saatlerde başbaşa olabileceğiniz bi oda olucaktır muhakkak
canım ya su safak takvımle ılgılı yardıma ıhtıyacım var
herkesde bir yılbaşı heyecanı coşkusu alışverişler falan. nekadar anlamsız geliyor herşey burda olsaydı bizde birlikte olmak için plan program yapardık ama yok işte sesini duyabilsem o bile yeticek ama yeni yerine geçtiğinden beri henüz haber alamadım inş acemideki gibi rahat olurda arar beni sık sık offff offf uyusamda mayıta uyansam öperek uyandırsa beni(
ben de öyleyim cnm. 2013 bizlerin yılı olur inşallahhhyanımda olsa mutlaka güzel bi aktivite bulurduk yapıcak.bu yıl arkadaşlarım çağırdı onların yanına gidicem 2 çift ve evliler evde yannız kalıp bunalıma girmemdense iyidir dierek gidicem yanlarına.. herkes 12 de birbirini öperken uzaklara dalarım artık ben de... gelecek yılın hayallerini kurarım
Kizlar yardima ihtiyacim var benim askerime kargo gondercem ben resim felan ama baska seyler gondersem alabilirmi iceri? Yada ne biliyim supriz olarak ne yapabilirim su safak takvimi yaptik diyenler vardi resimlerimizle felan demislerdi onu bi anlatin yada baska ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?