349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlar, nasılsınız? dün akşam döndüm sevdiğimin yanından cuma sabahından beri birlikteyiz kızlar çok fena oluyor kendinizi hazırlayın benim o sert sevgilim otobüsten indiğimizi görünce ağlamaya başladı hiçbirimiz tutamadık kendimizi son güne kadar sarmaş dolaş geçirdik mutfakta bile yanımdan ayrılmadı ben bişeyler hazırlarken oda bana yardım etti sadece beraber geçsin zamanımız diye çok ağladık ilk gece müzik dinlemeyi özlemiş sevgilim müzik dinledik içtik canımı tek yakan senin yokluğun dedi. onu böyle görmeye hiç alışkın değilim bende ağladım tutamadım kendimi zaten son günü ssatlerimiz kaldı stresiyle geçiriyosun bi bakıyosun akşam oluveriyor (( zaman burda durmuşken onun yanında nasılda su gibi aktı gitti anlamadım. veda anımız bitirdi beni en başa döndüm şimdi bir ruh gibi geziniyorum ortada. çok fenayım kızlar çokkk.

yemin töreni gerçekten harika birşey gurur onur onca güzel duyguyu birlikte yaşıyorsun ve sevdiğimizde o onurun bir parçası olduğunu bilmek başka bir okşuyor gururumuzu.

henüz cümlelerimi toparlıyacak gücüm yok kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun. bunca duygu seline hazırlıklı olun gidicek olan arkadaşlar...

Canım günaydın sevdigini görmüşsün negüzel şeyler yaşayıp paylaşmışsınız Allahım bizlerede nasip etsin inşallah Çok zor çok zor olucak biliyorum kendimi hazırladım ben tatlım cumartesi gidiyorum inşallah bir sorun çıkmazsa pazar dönücem inşallah çabuk toparlayabiliriz daha fazla zoruma gidicek bırakıp gelmek biliyorum Allahım hepimize sabırlar versin yardımcımız olsun önce askerlerimize sonra bizler için

evet gerçekten beraberken herşey çok güzel eminim sizlerde çok güzel vakit geçiriceksiniz. ama dediğin gibi canım bırakıp gelmek çok zor nekadar hazır olursan ol o sahne alıp götürüyor insanı ((

evet gerçekten beraberken herşey çok güzel eminim sizlerde çok güzel vakit geçiriceksiniz. ama dediğin gibi canım bırakıp gelmek çok zor nekadar hazır olursan ol o sahne alıp götürüyor insanı ((

Teslim ettigimiz sarılıp vedalaşıp sonra içeri girdigi o an gitmiyor gözümüzün önünden zaten canım şimdide bu vedalaşma üstüste daha agır gelicek haklısın Allahım yardımcımız olsun

Cok hos olmus masallah ne kadar zamandr evlisiniz canm masallah biz goremiycez bile ama sen her haftadan bahsediosun kiymetini cok iyi bilmelisin

1.5 yıllık evliyiz ...Her hafta değil :) ilk kez gecen hafta gördüm bu haftada yemin töreni var ...Gitmemşin sebebi yemin töreninde çok kalabalık olucaz onunla bas absa konusabılmek gormekti..İyiki de gitmişim tüm yorgunluğuma değerdi...Moralini bozcak hiç bişey anlatmadım hep eglencelı seyelrden konustuk özlemişim çok görmeden bu kadar hissetmemiştim şimdi tören var mutluyum sonra ocak 19 a kadar egıtım sonra usta bırlık aynı yer ...Zaten ocak 20 den sonra 4 ay kalıyor gecıp gıdecek ıns ...Sarma baklava borekler gotrdum ordakı askerlerede verdım arkadslarınla ye dedım hıc kıyamadım askerlere esımde asker olunca ... annesıyel bulusanlar vardı tutamadım kendımı cok duygulanıyor ınsan hıc kıyamıyorsun

haftaya yemin töreni olacak arkadaşlar.. sizinle birlikte ben de yeniden heyecanlanıyorum geçtiğimiz haftasonunu düşünerek. Gidip görmek çok güzel ama ayrılık 1.den daha çok üzdü beni, belki sizler de öle olmaz.

ustabirliği ankara kimler vardı acaba??????

Günaydın herkese birgün daha eksildi şafaklar Allah herkesi sağ salim sevdigine kavuştursun benim Aşkımm Erzurum da malesef koca askeriyede 2tane ankesörlü varmış zorlu 4,5 ay bizi bekliyo malesef

ben varım canım ank guvercınlık

Ohhh simdi usta birliktemi canim telefon alabildimi suan tek umidim o benimde en azindan aradiim zaman ulasabilmek istyrm artik

telefon yok yanında canım ya ankasörden konuşuyoruz Allahtan çok rahat akşam 10 da sayıldıktan sonra komutan uyumaya gidiyor biz 2-3 saat konuşuyoruz:):)

Günaydın herkese birgün daha eksildi şafaklar Allah herkesi sağ salim sevdigine kavuştursun benim Aşkımm Erzurum da malesef koca askeriyede 2tane ankesörlü varmış zorlu 4,5 ay bizi bekliyo malesef

Benim nisanlimda erzuruma gidecek canim ayin 3 unde..erzurumda nerde seninki??

Canım benimki de dün gece gitti sabah 9 da aradı hastanedelermiş tam olarak neresi oldugunu bilmiyorum dedi sadece merkeze 10 dk sürdünü söyledi lojistik destek komutanlıgı olması gerekiyo arayabilirse yine net ögrenicem çok sogukmuş erzurum bilgin olsun ankesörlüde yokmuş gittigi yerde çokkkk moralim bozuk

Günaydın canım evet 30larıda bitircez inşallah Zor tatlım ama sabredicez Allahım askerlerimizin yardımcısı olsun gider gelirsin yanına görürsün inşallah geçiçek böyle

arkadaşlar ustabirliğinden evine uzaklığı 800 km den fazla olanlara 2 gün yol izni verecekler ve 15 mayısta terhis olacak o kişiler:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…