349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese iyi akşamlar, iyi seneler arkadaşlar.. onu tanıdığımdan beri onsuz geçirdiğim ilk yıl başı.. tek başıma müziklerle idare ediyorum bu geceyi..

ohh ohhhh maşallah Allah muhabbetinizi artırsın:))) haber ver demiştin askerim beni bugün aradı askerliğe geldiğimi şimdi anladım işte şimdi ayvayı yedim söyliyim dedi güldü yazık ama yaaa kıyamam ben ona:) o kadar sıkıntı yaptım haber alamam diye o da dedi bak arayamazsın demiştin ama ben seni aradımm:))) yanlız görüşme biraz pahalı oluyo heralde kontürler tak tak attı 2 3 dakkadaD cebinide yanında götürmiştü içeri sokucam inş. daha rahat görüşücez dedi bakalım artık

Herkesin yeni yilini kutluyorum.. Insallah yeni yil sizlere saglik mutluluk bol kazanc getirir ve tabiki yeni yilda insallah sevdiklerimize kavusuruz.
Mutlu YILLARRRR

merhaba arkadaşlar,
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. seneye bu seneden daha farklı olacakkk, sevdiklerimiz yanımızda olacak :) askeri bu saatlerde arayan oldu mu?

merhaba arkadaşlar,
yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. seneye bu seneden daha farklı olacakkk, sevdiklerimiz yanımızda olacak :) askeri bu saatlerde arayan oldu mu?

inşallah canımmmm:))) beni bi kere aramıştı acemilikte yataktan kaçıp arkadaşları idare etmiş bunu aslında sakıncalı ama benim askerim biraz yaramaz işte:))))

merhaba arkadaşlar,

Canim benimki aradi az önce, bugun serbestlermis gecede ararim dedi. Yarinda 9-10'a kadar uyuyabiliceklermis yarinda serbest yani :)

Uğurlu geldin uzunca konuşabildik :)))
Yaramzpisi canim cok teskkr edrm suan diardayim eve gectiimde hemen deniycem yine yapamazsam yardim isterim

kızlaarrr mutluyum ccoookkkk askımın sesıyle gırdım yenı yılaa canım benmm uyumamıs beklemıs 12ye2 dk kala aradııı sevıyorum ben bu adamı ya nasıl mutlu ettı benııı hepınızın yenı yılı kutlu olsun kızlaarr,sevdiceklerinizle nıce nıce yenı mutlu yıllar gecırmenızı dılıyorumm

Belki yanımda degildin ama telefonun diger ucundaydın bitanem oyy yeni yıla sesinle seninle birlikte girmek kadar muhteşem birşey varmı yeni yılım bütün yıllarım seninle geçsin askerim hayırlara vesile olsun inşallah 2013 bana seni getirsin :123:

Herkese mutlu yıllar arkadaşlar hayırlara vesile olsun inşallah herkesin gönlüne göre versin Allahım

bende 2013 e onun sesi ile girdim yanımda olamasa da olsun 2013 bize onları temelli verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…