349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba canım ben 347.dönem yarenıyım benımsevgılmde kıbrısta ve gorusmedık hıc kıbrıs zor bıraz hos gıttıgı yere gore degısırtabı ama 2 haftada bır carsı vardır bızımtel cok sorundu 4 5 gunnde bır konusuoduk ama hıc bellı olmazbakarsın cok rahat olur benden sana tavsıye oyalanıcakbıseyler bul 24 saat konussan bılle onunla yınede asker beklemek cok zor en zoru son 1 ay kızlar suan okadar zorlanıyorum kı anlatamam dun baya bı agladım amaalısıosunmerak etmeyın

kızlar böyle arayamayan olunca ben çok üzülüyorum yaonlar bizim gibi düşünemiyorlar gerçekten biz çok ince ve ayrıntı düşünüyoruz onlar öyle olsalar dahi bize göstermiyorlar bizde üzülüyoruz en güzeli beklenti içinde olmamak aslında ama o da mümkün değil insanız yani...bende yarın gönderiyorum üzücü tabi ama benim şansım ikimizinde aynı şehirde olması çarşı izinlerinde görüşebilicez inşallah

kızlaarr bı yardımınız lazıımm
ctesı gunu askerıme gıdıcem kutahyaya,bi gece kalıcaz bırlkte ama yer bulamadım kutahyalı olan varmıı? nerde kalablrz saglam bıyer lazım

kızlaarr bı yardımınız lazıımm
ctesı gunu askerıme gıdıcem kutahyaya,bi gece kalıcaz bırlkte ama yer bulamadım kutahyalı olan varmıı? nerde kalablrz saglam bıyer lazım

Günlük ev bakabilirsin canim, sahibinden.com'dan.. Daha rahat olur..

baktım canımda cok fazla ıstıyolar 160 lıra flan oda benı baya zorlar..uygn olanlarda var ama yemn torenı oldugu ıcın kalabalık heryer dolu..ooff napıcam bılemedımkı

Evet oteller falan heryer dolu bende kastamonuda baktim cuma cumartesi icin ama hep dolu bizde ankaraya kaçiriyoruz aşkimi kararttik gozumuzu artikk napaliim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…