Günaydiiinn :) aşkileytamın sesiyle uyandım bugün koğuşla beraber benide kaldırdı sağolsun :) kastamonu guzelleri bizimkiler bugün yogun olucakmis yarin torenimizden dolayi.. 7de eğitime baslicaklarmis.. Yarinda tören için 4'te kalkicaklarmis.. Bende 4'te yola cikmis olucam sabaha karsi :)
bugünde bi alisverise cikayim isteme kiyafetlerime bakinayim diyorum, birazciik kapali kesim bi aile, ne giysem uygun olur kii ?
Günaydiiinn :) aşkileytamın sesiyle uyandım bugün koğuşla beraber benide kaldırdı sağolsun :) kastamonu guzelleri bizimkiler bugün yogun olucakmis yarin torenimizden dolayi.. 7de eğitime baslicaklarmis.. Yarinda tören için 4'te kalkicaklarmis.. Bende 4'te yola cikmis olucam sabaha karsi :)
bugünde bi alisverise cikayim isteme kiyafetlerime bakinayim diyorum, birazciik kapali kesim bi aile, ne giysem uygun olur kii ?
günaydın kızlar bugun canım sıkkın bıraz ...Ankarada otelde kalıcaz ama aksamlara kadr maaile pazar aksamına akdr boyle yatmadan yatmaya kocamla bas basayımıs yerınde de cek kayboldu anlycagınız moralım bozuk dun yaptıgım kurabıyede ıcını ceksın bıraz dıye fırında beklettım unutmusm cıkarmayı temzlk yapcam derken sertlesmıs
Bazen gercekten birkaç cümle rahatlatıyor sagol gercekten sımdı boyle baktım dusundum hakkaten oyle uzulmeye degmez dı mı cek konusunuda bıraz daha arastırma yapıcamdua edın
günaydıın kuzuum :) ooo tatlı bi telaş almışş seni ne güzel... yaa benim sevdiceğim aramadı dün akşam 6dan beridemek yoğun olucaklar, inşallah sesini duyarım bugün. ben yemin törenine gidemiyorum ama çikolatalı kek yaptım fırında pişiyooo, annesine vericem. valla canım bence omuzlardan kesimli düz dize yakın bi elbisede olur bence
Benide aramadi sevdicegimbugun yogunlar sanrm bende gidemiyrm diye mektup yazdm kargoyla gonderdim c. Tesi disarda olucak sanrm almasini soyluycem baska elimden bisey gelmedi takvim hazrladm henuz acemide diye baska biseyde gondermedim cok ozledm ayrica....
günaydıın kuzuum :) ooo tatlı bi telaş almışş seni ne güzel... yaa benim sevdiceğim aramadı dün akşam 6dan beridemek yoğun olucaklar, inşallah sesini duyarım bugün. ben yemin törenine gidemiyorum ama çikolatalı kek yaptım fırında pişiyooo, annesine vericem. valla canım bence omuzlardan kesimli düz dize yakın bi elbisede olur bence
Bencede elbisede olur tatlim topuklu bi ayakkabi saclarini duz birak yada at kuyrugu cok sık olursun.. İnsallah vok guzel olucak hersey oyyy bunlar ne tatli telas yaa elifs5 insalalh bizde en yakin zamanda bu gunlere geliriz
Benimki bugün daha arayamam dedi ama akşam yemeginden sonra belki arayabilirler canim, dünde egitim bittiginde 11i geciyomus. Cok yorulmuşlar, yarinda 4'te ayaktalarbenimki cok duskun uykusuna 2 gun uyuduguna sahidim sadece tuvalet ve su molasiyla :) benimde gonlum elbiseden yana, yarin benimkinede gostericem secenekleri, bakalim onun fikri ne olucak. Bu arada sehir disina kacanlarin cezasi sadece 1 hafta carsilari iptalmis, dahasi yok. Benimkide kastamonuda carsiyi napicam zaten onemli bisey degil dedi..
Ben bisey yapmadim yemesi icin zaten ankaraya gelince ailesini eve birakip basbasa kalicazz onlar alişkin ayri kalmayaa.
kızlar oncelıkle isteme konusu kapalı aıle demıssınız bendede aynı durum vardı tunık tarzı sık kahve bı bluz altına sut kahve pant altına acı kahve sut kahve karısımı ayakkabı yanı super bı kombın yapmstm tunik terch ettm egılıp kalkıp kahve tutrken uygun oslun dıye dıkkat ettım aıleyı goz onune alıp...
askerımıze gotrlcek eymekerlden konsulmus ben dun nutellalı kurabıye yaptım harıkada olmustu yumusacık sonra dedımkı fırında sıcagyla kalsın ıcını ceksıntemızlıge daldım sertlesmıs tas gıbı olmus ama bu aksam börek ve dolgu kremalı kekte yapıcam esıme ...
kızlar oncelıkle isteme konusu kapalı aıle demıssınız bendede aynı durum vardı tunık tarzı sık kahve bı bluz altına sut kahve pant altına acı kahve sut kahve karısımı ayakkabı yanı super bı kombın yapmstm tunik terch ettm egılıp kalkıp kahve tutrken uygun oslun dıye dıkkat ettım aıleyı goz onune alıp...
askerımıze gotrlcek eymekerlden konsulmus ben dun nutellalı kurabıye yaptım harıkada olmustu yumusacık sonra dedımkı fırında sıcagyla kalsın ıcını ceksıntemızlıge daldım sertlesmıs tas gıbı olmus ama bu aksam börek ve dolgu kremalı kekte yapıcam esıme ...
valla bende tedirginim aman kötü olursa diye, olsun canım üzme kendini sakın, yerini dolduracak güzel şeylerde yapıyosunn görünce bayılacaktır eminim :) ben annesine vericem o yarın götürsün diye kekin yanına poğaça yapsam fazla mı olur diye düşünüyorum, sorduğumda yapma var burada herşey demişti ama bilemedim
Ay evet bide bunun kahve tutmasi el opmeye egilmesi bilmem ne var benim aklim elbisede tabi ama kumas pantolon bebe yaka gomlekte mantiken daha uygun, abisi ve babasi hafız :) dindarlik yoğun yani :) abiside hic sevmezz benii en cok o inceler heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?