sadece abi değil gelinsin herkes inceleyecek
elif tatlım sen pogacayı yap onlar var yapma der ama yap sen banada aynsnı dedı yınede yapıcam sevınıyorlar gorunce bosver sen
sadece abi değil gelinsin herkes inceleyecek
elif tatlım sen pogacayı yap onlar var yapma der ama yap sen banada aynsnı dedı yınede yapıcam sevınıyorlar gorunce bosver sen
bende baya güldüm canım :)))) bencede hem çok şirin hem de şık ol, eğer aile dediğin gibiyse canım yakası kapalı birşey daha uygun olur bencede... dikkat çekmemek açısından.
tamam o zaman ben doğruca koşup yapayım poğaçamı daaa yesin aşkımmm Eki Görüntüle 594163
İnanma kuzum yap hic fazla olmazz, hic biseyde yok inanki benimkine goturdugumde kıtlıktan cıkmıs gibi yedi, ertesi gun 10 kez ellerine saglik diye aradi. Peynirli borekte olabilir, ben patatesli yapmistim yaprak sarmasiyla.
cnm benimkilerde yapma dedi haklısın onlar öle diyo ama bakalım napacaklar diye bekliyolar ee kaynana kısmı böle oluyorbende peynirli börekle mecimek köftesi yapacam...
cnm benimkilerde yapma dedi haklısın onlar öle diyo ama bakalım napacaklar diye bekliyolar ee kaynana kısmı böle oluyorbende peynirli börekle mecimek köftesi yapacam...
Gelinden beklenir zaten hersey bizimkilerden kimse yemin torenine gitmio istemdi kimseyi sizde 2 gun kargo suruyo pasta borek gomdersem bisey olurmu ki? 2 gun hangi sartlarda olucak soguk sicak hic bilemedm
Benimkinin anasi pek mutfak isleriyle ugrasmaz, genelde babasi yapar. Kadin yerinden oynatmiyo bi taraflarini.
Bunlara şirinlik pek işlemiyo valla, abisinin nisanlisi din kulturu ogretmeni, 2 senede 1 kez guldugunu gormedim olecek resmilikten sanki kasinti kasinti ayy suratsizz o da gelmez umarim. Anneside bu kiza bayiliyo kiz ne dese hemen yapiyolar el ustunde tutuluyo..
cnm yaa bana sorarsan kargoyla gitmez ulaşırmı ulaşmazmı ... yemin töreninden sonra gelecekse o zaman yapr yediririsin.. gelmiyeceksede yemin töreninden sonra çarşıya çıkabilecekler bi hafta sonu yanına giderken götürürsün..
anamm senin işin zor valla öle bi kaynanayla.. :)
valla canım bencede biraz zormuş ama sen halledersin bence hepsini Eki Görüntüle 594169 bencede prova yapmanda fayda var canım o kadar sakarlık varsa, kaynananın gözü üzerinde olacaksa hemde diğer gelin varken, hiç telaş yapma zaten annende yardımcı olacaktırr çok güzel bir şekilde atlatacaksınn sonra da keyfini sürersin kuzum
Günaydın cnım evet hergün konuşabiliyoruz o konuda sıkıntı yok dün akşam 40 dk konuşabildik ankesörlüden telefon işinide ilerleyen zamanlarda ayarlıcak inş
usta askerlerin hepsinde tlf varmış zaten o yüzden ankesörlüler boş oluyomuş yazıcı olmuş bide evrak işlerini yapıyorum dedi inş güzel geçer 4,5 ay :)
Bide ben susup susup bi anda patliyorum gelemem oyle sunu yap bunu yap islerine benimkide biliyo anasini azicik uyarir umarim
Yemin torenine gitmiyrz( aramizda 15 saatlik yol var ve ailem askere gitmeden olmaz dedi adini bile koyamadk hic goremiycem 5ay izinde kullanmiycak bi an once bitsin yeniden yeniden ayrilmak zor gelir diyo
Yemin torenine gitmiyrz( aramizda 15 saatlik yol var ve ailem askere gitmeden olmaz dedi adini bile koyamadk hic goremiycem 5ay izinde kullanmiycak bi an once bitsin yeniden yeniden ayrilmak zor gelir diyo
sen merak etme cnm sevdiceğin aranızdaki köprüyü kurar.. :) ama sende biraz sakin ol.. azcık tut çeneni.. bu konuda bende çok fenayım anam sorma.. :) sana diyorum ama bende içimde tutamıyorum.. :) benimki bazen şaşırıyo napacanı ama orta yolu buluyo.. :) bide benimkinin kızı yok anam görsen herşeyi oğulcuğu.. paylaşamıyoda.. :)
cnm benim hiç üzme kendini sabırlı ol bak gelince herşey çok güzel olacak zaten anladığım kadarıyla sizin için askerde.. bizde adını koymadık askerlik için inşallah gelince... sen sakin ve sabırlı ol.. biliyorum burdan yazması çok kolay ama yapacağımız bişey yok.. sabır sabır.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?