- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hatırlayınca bile hemen tebessüm oluyor insanın yüzünde :))
347 ler tek hanelere düşmüş.. biz de görcez mi o günleri
yaa cnm şu şafağı ben mi yanlış sayıyorum.. 18 mayıs değilmi gelecekleri tarih.. şafakta 130 :/
sonunda aradıııı.Heycandan ve ağlamaktan adam gibi konusamadım:/ ama artık daha iyiyim.İnsan hayattan kopuyo resmen ya
yok kızlar yaa gittim doktora bizimki almış ayaklarını altına hiiiçç kıpırdamadı
Bak sana söylemiştik canım arar diye fırsatını bulmuş aramış bundan sonrada arıycaktır inşallah insan tutamıyor kendini aglama destek ver diycektm ama mümkün olmuyor biliyorummoralini yüksek tut canım.
aglayınca sesın gıdıo zaten :/ numara verdı bı tane.onu arıcam bı dhakıne.ısım verınce verırler buyuk ıhtımal benı dedı bakalım.bu sfer 7 dk konustuk.Keyfı yerındeydı moralıde ıyıydı ona cok sevındım..
bizdee artıkkk şafak 10 diyelimmm:)
Demekki öyle korkuldugu gibi degil canım görüşme olanakları arıyabilecegin muhakkak numara vardır birtane çok sevindim canım yeride rahattır inşallah sesi iyi gelmiş birdahakine daha iyi olucaktır ilk günler hep alışma yerini yadırgama dönemleri geçiçek bunlarda canım :112:
Oyy yesinler onu teyzeleri ( kendimi hemencik teyze yaptım napıyım daha kardeşimin evlenip çocuk yapmasına bir 6 sene vardır rahat) canım kız olabilir belki kızlar utanır saklarlarmış sağlıklı olsun herşeyden önce inşallah sağsalim eşinle kucagınıza almak nasip olsun tatlım
Kızlar aşkımı gördüm ve geldim... Çakı gibi asker olmuştu.. Annesi babası ben ve 2 arkadaşımız gittik.. harika bir yolculuk geçirdiktikten sonra.. sabah 5 te ordaydık. erken gittimiz için komutanlar gelmemişti aşkım geldi bizim yanımıza.. annesinin babasının yanında doya doya sarıldık.. sonra yemin töreni oldu ve aşkımıda aldık geldik hiç bi sorun çıkmadı yolda da.. herşey çok güzeldi...
eee bugüne bugün uzaktan gördün teyze sayılırsınolabilir canım doktor da öyle dedi eşim de diyor kız olsun diğerlerine bakar
acemılıkten 4 arkadası varmıs tanıdgı var yanı ondan sanslı bıraz.inşallah geçsın gıtsın bu gunlerde.Onu cok ozluyorum...
Bizde oradaydık :) yemin törenleri çok güzel oldu gerçekten,benim aşkım da en öndeydi.Uzun boylu veya manga başı diye olabilir ama gerçkten herşey çok güzeldi:)çoook özlemişim zor ayrıldık
Dimi ama :124: Genelde öyle derler o yüzden aklıma geldi benimde aslında evet her nekadar ben ilk çocugumu erkek istesemde rabbim günah yazmasın ilk olan kız çocugu iydir kardeşlerine bakar ben ilkim daha güzel kızkardeşimle 3 yaş var aramda arada oluyor çekişmeler amaerkek kardeşimde onun aksine kız gibi
Bizde oradaydık :) yemin törenleri çok güzel oldu gerçekten,benim aşkım da en öndeydi.Uzun boylu veya manga başı diye olabilir ama gerçkten herşey çok güzeldi:)çoook özlemişim zor ayrıldık
kız çocuğu berekettir derlerhayırlısı bakalım sağlıklı olsun da resmi gördün mü tatlım?
iyi akşamlar kızlar 2 gündür mektup çalışması yapıyorum bakalım şimdilik başarılı görünüyo çok güzel bir mektup yazmak istiyorum en duygusalındanaranızda mektup gönderenler oldu mu yarın yetiştirebilirsem ilk mektubumu göndercem
Negüzel bak o yönden grup gibidirler birbirlerine destek olurlar canım atlatıcaz geçiçek bugünlerde inşallah askerlik sabır istiyor ve çok şey ögretiyor bizlere artı yanları çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?