349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yaa cnm şu şafağı ben mi yanlış sayıyorum.. 18 mayıs değilmi gelecekleri tarih.. şafakta 130 :/

Doğru o yazılan şafak tatlım aslında 17 mayıs terhis ama akşam oldugu için çıkarmayıp sabah çıkartıcaklarmış bana yeminden sonra askerim öyle söyledi ben hala 16 mayıs diye söyleniyordum ortalıkta 2 gün geç görücem iki günde iki gündür ama ya olmazki :78:

sonunda aradıııı.Heycandan ve ağlamaktan adam gibi konusamadım:/ ama artık daha iyiyim.İnsan hayattan kopuyo resmen ya

Bak sana söylemiştik canım arar diye fırsatını bulmuş aramış bundan sonrada arıycaktır inşallah insan tutamıyor kendini aglama destek ver diycektm ama mümkün olmuyor biliyorum moralini yüksek tut canım.

yok kızlar yaa gittim doktora bizimki almış ayaklarını altına hiiiçç kıpırdamadı

Oyy yesinler onu teyzeleri ( kendimi hemencik teyze yaptım napıyım daha kardeşimin evlenip çocuk yapmasına bir 6 sene vardır rahat ) canım kız olabilir belki kızlar utanır saklarlarmış sağlıklı olsun herşeyden önce inşallah sağsalim eşinle kucagınıza almak nasip olsun tatlım

aglayınca sesın gıdıo zaten :/ numara verdı bı tane.onu arıcam bı dhakıne.ısım verınce verırler buyuk ıhtımal benı dedı bakalım.bu sfer 7 dk konustuk.Keyfı yerındeydı moralıde ıyıydı ona cok sevındım..

Demekki öyle korkuldugu gibi degil canım görüşme olanakları arıyabilecegin muhakkak numara vardır birtane çok sevindim canım yeride rahattır inşallah sesi iyi gelmiş birdahakine daha iyi olucaktır ilk günler hep alışma yerini yadırgama dönemleri geçiçek bunlarda canım :112:

acemılıkten 4 arkadası varmıs tanıdgı var yanı ondan sanslı bıraz.inşallah geçsın gıtsın bu gunlerde.Onu cok ozluyorum...

eee bugüne bugün uzaktan gördün teyze sayılırsın olabilir canım doktor da öyle dedi eşim de diyor kız olsun diğerlerine bakar

Bizde oradaydık :) yemin törenleri çok güzel oldu gerçekten,benim aşkım da en öndeydi.Uzun boylu veya manga başı diye olabilir ama gerçkten herşey çok güzeldi:)çoook özlemişim zor ayrıldık

eee bugüne bugün uzaktan gördün teyze sayılırsın olabilir canım doktor da öyle dedi eşim de diyor kız olsun diğerlerine bakar

Dimi ama :124: Genelde öyle derler o yüzden aklıma geldi benimde aslında evet her nekadar ben ilk çocugumu erkek istesemde rabbim günah yazmasın ilk olan kız çocugu iydir kardeşlerine bakar ben ilkim daha güzel kızkardeşimle 3 yaş var aramda arada oluyor çekişmeler ama erkek kardeşimde onun aksine kız gibi

acemılıkten 4 arkadası varmıs tanıdgı var yanı ondan sanslı bıraz.inşallah geçsın gıtsın bu gunlerde.Onu cok ozluyorum...

Negüzel bak o yönden grup gibidirler birbirlerine destek olurlar canım atlatıcaz geçiçek bugünlerde inşallah askerlik sabır istiyor ve çok şey ögretiyor bizlere artı yanları çok fazla

Bizde oradaydık :) yemin törenleri çok güzel oldu gerçekten,benim aşkım da en öndeydi.Uzun boylu veya manga başı diye olabilir ama gerçkten herşey çok güzeldi:)çoook özlemişim zor ayrıldık

hoşgeldin cnm, ne güzel görmüşsün sevdiceğini, yeniden ayrılmak zor oldu ama bu son ayrılıklar inşallah ya bi daha böle uzun ayrılıklar yaşatmasın Allah'ım..

buarada kızlar bugün topiğimiz ne güzel böle herkesler burdaa

kız çocuğu berekettir derler hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da resmi gördün mü tatlım?

Bende ordaydım valla.. herşey çok güzeldi.. askerinizi almadınızmı siz.. hatta belki beni çıkarırsın.. bizim yanımızda cüce bir arkadaşımız vardı..

iyi akşamlar kızlar 2 gündür mektup çalışması yapıyorum bakalım şimdilik başarılı görünüyo çok güzel bir mektup yazmak istiyorum en duygusalından aranızda mektup gönderenler oldu mu yarın yetiştirebilirsem ilk mektubumu göndercem

Ben gönderdim cnm.. alır almaz aradı beni.. sakın bi daha mektup falan yazma dedi... çok ağlamış.. laf aramızda hiç öle duygusal şeylerde yazmamıştım.. neye ağladıysa... anam orda bi duygusal oluyolar.. uzun dönem arkadaşları telefon falan bulmuş aradı.. ne yazarsan yaz cnm o her türlü kötü olacaktır.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…