349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bi sorum var, biz iceri telefon soktuk 3 tanede yedek batarya aldik, nerde sarj edicek telefonu acaba bu takildi aklima ??

kızlar ben bir defter aldım. her gün bir şeyler yazıyorum. klişe biraz ama çok romantik :) geldiğinde bir defter dolusu aşk mektubu olacak :) yalnız daha önce yazdıklarımı okudukça ağlıyorum. ağlamaktan yaşlanacağım. gözlerim kırış kırış olacak..

aayyy sorma onu bende yaptım... kendim yazdım kendim okudum kendim ağladım.. baktım bunalım yapıyo kapadım defteri koydum bi kenara.. :)

canım çok harika bir fikir bence. ben de ilk tanıştığımız aydan başladım biliyor musun :) her gün yazmadım ama ince bir defter de bitmek üzere, en çok askerliğinde yazdım ben de aynı okuyup okuyup aynı günleri tekrar yaşıyorum sanki

bende oyle bı deftere basladım.esdıkce yazıyorum.Bıde her gune kucuk not kagıtlarına bsyler yazıyorum.Gelınce ondan ayrı kaldıgım her gunu okusun dıye :)

aayyy sorma onu bende yaptım... kendim yazdım kendim okudum kendim ağladım.. baktım bunalım yapıyo kapadım defteri koydum bi kenara.. :)

iyi bir fikir gibi geldi en başta ama şimdi fena oluyor insan. keşke kalemim kuvvetli olsa kitaplaştırırım. kolaymı yaklıaşlık 150 tane aşk mektubu olacak. adıda belli; "349.dönemi beklerken..." :)

yaaa ağlamasın ama( kıyamam ben ona ama çok ısrar etti bana mektup yazmanı istiyorum dedi sanırım ağlamak istiyo:)

benimki 3 günde bir taşıyomuş.. orda kömür taşımak bulaşık yıkamak mıntıka temizliği gibi bişey..

Bi an o goruntusu geldi gozumun onune kahkaha attim azar yedim beyinsizmisin neye guluyosun dedi daha cok guldum

Bi an o goruntusu geldi gozumun onune kahkaha attim azar yedim beyinsizmisin neye guluyosun dedi daha cok guldum

dalga geçtiğimizi düşündüklerinde çıldırıyolar acemiden evine geçince telde konuşuyoruz insanın kendi yatağı banyosu gibi yok orda 50 kişi banyoya giriyoduk diyo tabi ben koptum kahkahalar havada uçuyo ahmedim uyuz oldu manyak manyak gülme herkesin duşu ayrı diyo

Ben gülemiyorum telefonda.. ama itiraf edeyimki hoşuma gidiyo mulaşık falan yıkaması... evde bırak bulaşık yıkamayı.. iş yaptırırıken yardım isterken canım çıkıyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…