Hangi resmi tatlım ?
Kızlar bi sorum var, biz iceri telefon soktuk 3 tanede yedek batarya aldik, nerde sarj edicek telefonu acaba bu takildi aklima ??
kızlar ben bir defter aldım. her gün bir şeyler yazıyorum. klişe biraz ama çok romantik :) geldiğinde bir defter dolusu aşk mektubu olacak :) yalnız daha önce yazdıklarımı okudukça ağlıyorum. ağlamaktan yaşlanacağım. gözlerim kırış kırış olacak..
cnm yaa batarya alacağınıza şarj aleti alsaydınızya.. heryerde priz var.. tuvaletlerde bile.. :)
kızlar ben bir defter aldım. her gün bir şeyler yazıyorum. klişe biraz ama çok romantik :) geldiğinde bir defter dolusu aşk mektubu olacak :) yalnız daha önce yazdıklarımı okudukça ağlıyorum. ağlamaktan yaşlanacağım. gözlerim kırış kırış olacak..
Bataryada aldik sarj aletide, daha acemi birliginde ya rahat sarj edemez diye dusunduk
aayyy sorma onu bende yaptım... kendim yazdım kendim okudum kendim ağladım.. baktım bunalım yapıyo kapadım defteri koydum bi kenara.. :)
onlar her türlü eder cnm.. :) telefon sokmuşsunuz içeri şarjmı edemiycek sen sıkma canını.. :)
Haftasonu imza atmadigi icin kömür taşimiş gülesim geldi
Ben gönderdim cnm.. alır almaz aradı beni.. sakın bi daha mektup falan yazma dedi... çok ağlamış.. laf aramızda hiç öle duygusal şeylerde yazmamıştım.. neye ağladıysa...anam orda bi duygusal oluyolar.. uzun dönem arkadaşları telefon falan bulmuş aradı.. ne yazarsan yaz cnm o her türlü kötü olacaktır.. :)
benimki 3 günde bir taşıyomuş.. orda kömür taşımak bulaşık yıkamak mıntıka temizliği gibi bişey..
Bi an o goruntusu geldi gozumun onune kahkaha attim azar yedim beyinsizmisin neye guluyosun dedi daha cok guldum
hepimiz ağır romantikmişiz,umarım okurken sıkılmazlar :)
yaaa ağlamasın ama( kıyamam ben ona ama çok ısrar etti bana mektup yazmanı istiyorum dedi sanırım ağlamak istiyo:)
Bi an o goruntusu geldi gozumun onune kahkaha attim azar yedim beyinsizmisin neye guluyosun dedi daha cok guldum
yaz ozaman bırak ağlasın.. biz kıyamıyoruz onlara ama onlar istiyo napak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?