kızlar isimlerle şafak yazıyorsunuz ya excelde ben yapamıyorum onu yasevdiğime göndermek istiyorum onu mektupla birlikte ama yapmasını bilmiyorum ki
Ben gülemiyorum telefonda.. ama itiraf edeyimki hoşuma gidiyo mulaşık falan yıkaması... evde bırak bulaşık yıkamayı.. iş yaptırırıken yardım isterken canım çıkıyodu..
canımm bende öle yaaa hadi bitsinde arasnı sesini duyayım die beklyrummmçokk üzülüyorum yaaa göremedm onu öle die
Onu bende yapamadim canim direk takvim gonderdim dolabina asmis:) bende yapamadm cok ugrastim ama yaa olmuyo inan nasil yaptilar bilmem
Bende ordaydım valla.. herşey çok güzeldi.. askerinizi almadınızmı siz.. hatta belki beni çıkarırsın.. bizim yanımızda cüce bir arkadaşımız vardı..
hoşgeldin cnm, ne güzel görmüşsün sevdiceğini, yeniden ayrılmak zor oldu ama bu son ayrılıklar inşallah ya bi daha böle uzun ayrılıklar yaşatmasın Allah'ım..
buarada kızlar bugün topiğimiz ne güzel böle herkesler burdaa
Kızlar şafak tablosunu resim programlarıyla da yapılabilir.
Ben öyle yapmıştım Excel le yapmadan öyle.
sonunda aradıııı.Heycandan ve ağlamaktan adam gibi konusamadım:/ ama artık daha iyiyim.İnsan hayattan kopuyo resmen ya
askerimizi aldık :) nişanlımın kuzeni bakılesir merkezde oturuyordu bizde orada misafirdik 3 gün boyunca.cüce arkadaş dikkatimi tabiki de çekti :) ama çok fazla kız vardı bakındım etrafıma göremedim :)
Ankarayı kar kaplamaya başladı.. Heryeri bembeyaz görünce benide hüzün kapladi, başladim ağlamaya.. Ben çok ozledim sevdiceğimi kokusu burnumda tütüyo resmen.. Bitsin artik ya.
Sincanı kar bile teğet geçiyo desene o zaman
üzülme kız bak gecıyo 20lerdeyızz..yyaknda telde kullanırlarr..
Sincanı kar bile teğet geçiyo desene o zaman
üzülme kız bak gecıyo 20lerdeyızz..yyaknda telde kullanırlarr..
Biz basladik telefon kullanmaya, aksam 8-10 arasi mesajlasiyoruz.. Ama canım yanıyo resmen ya sanki burdaymis gibi guzel guzel mesajlasiyoruz, en son telefonu kapatiyorum artik dediginde parcalaniyorum.. İstedigim zaman gorememek cok kotu, hep burnumun dibindeydi ya, gorusemedigimiz gunler bile sabaha karsi arar balkona cik geldim derdi.. Hergun her dk yanimdaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?