349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar isimlerle şafak yazıyorsunuz ya excelde ben yapamıyorum onu ya sevdiğime göndermek istiyorum onu mektupla birlikte ama yapmasını bilmiyorum ki

kızlar isimlerle şafak yazıyorsunuz ya excelde ben yapamıyorum onu ya sevdiğime göndermek istiyorum onu mektupla birlikte ama yapmasını bilmiyorum ki

Onu bende yapamadim canim direk takvim gonderdim dolabina asmis:) bende yapamadm cok ugrastim ama yaa olmuyo inan nasil yaptilar bilmem

Ben gülemiyorum telefonda.. ama itiraf edeyimki hoşuma gidiyo mulaşık falan yıkaması... evde bırak bulaşık yıkamayı.. iş yaptırırıken yardım isterken canım çıkıyodu..

Bu yonden iyi oluyo iste biraz alissinlar fena mi olur :) benimki biraz aliskin gerci dükkanda sabah temizlik bulasik falan yapiyodu, onuda genelde bana yaptirirdi, hele kişin buz gibi soguk suda yikardim ellerim sizlardi artik banamisin demezdi, oohh iyi olduu :))

canımm bende öle yaaa hadi bitsinde arasnı sesini duyayım die beklyrummm çokk üzülüyorum yaaa göremedm onu öle die

ben ağustosta gönderdim canımın yarısını şimdi bunları okuyunca yeniden yaşadım resmen bende gidememiştm yemin törenine .. şimdi 40 gün sonra falan izine gelecek o günü iple çekiyorum .. çokk özledim

Onu bende yapamadim canim direk takvim gonderdim dolabina asmis:) bende yapamadm cok ugrastim ama yaa olmuyo inan nasil yaptilar bilmem

hmm belki yapan biri yardım eder bize sende bi dahakine onu gönderirsin :) yaa geçen gün bunların koğuştan birisinin sevgilisi göndermiş kargoyla benimkide tutturdu sen hiç böyle şeyler yapmıyorsun diye bende bi süpriz yapayım dedim ama yapamıyorum işte yaa

Bende ordaydım valla.. herşey çok güzeldi.. askerinizi almadınızmı siz.. hatta belki beni çıkarırsın.. bizim yanımızda cüce bir arkadaşımız vardı..

askerimizi aldık :) nişanlımın kuzeni bakılesir merkezde oturuyordu bizde orada misafirdik 3 gün boyunca.cüce arkadaş dikkatimi tabiki de çekti :) ama çok fazla kız vardı bakındım etrafıma göremedim :)

amin canım,bu son ayrılığımız olur inşallah.Allah herkesi sevdiğine kavuştursun

Kızlar şafak tablosunu resim programlarıyla da yapılabilir.
Ben öyle yapmıştım Excel le yapmadan öyle.

Son düzenleme:
askerimizi aldık :) nişanlımın kuzeni bakılesir merkezde oturuyordu bizde orada misafirdik 3 gün boyunca.cüce arkadaş dikkatimi tabiki de çekti :) ama çok fazla kız vardı bakındım etrafıma göremedim :)

turuncu saçlı olan bendim.. :) biz sabah 5 te ordaydık.. erken gidince sevgilimide gördük.. :)sabahın köründe.. :)

Kizlarr yazdiklarinizi okudumda takvim hakkinda ben takvim yaptirdim her aya bizim 2mizin resimlerden koydurdum çok guzel birsey oldu. Sizde yaptirabilirsiniz bir baskiciya felan.

Deniz=))Yaptımm şafak kartını bugün kargoladım=)Kulaklığını istedi radyo istedi=) Kalem kağıt kitap baya kırtasiye malzemesi yolladım=) Bide benim fotomu istemişti ben hem fotomu yolladım hemde Şafaklı fotoyu =)çOKK güzel oldu=)

herkese iyi geceler arkadaşlar, sayfada o kadar kişi olmasına rağmen kimse kimseye yardım etmiyor galiba bu gece mutsuz herkes.. ben kaçıyorum yatmaya..

Ankarayı kar kaplamaya başladı.. Heryeri bembeyaz görünce benide hüzün kapladi, başladim ağlamaya.. Ben çok ozledim sevdiceğimi kokusu burnumda tütüyo resmen.. Bitsin artik ya.

Ankarayı kar kaplamaya başladı.. Heryeri bembeyaz görünce benide hüzün kapladi, başladim ağlamaya.. Ben çok ozledim sevdiceğimi kokusu burnumda tütüyo resmen.. Bitsin artik ya.

Sincanı kar bile teğet geçiyo desene o zaman
üzülme kız bak gecıyo 20lerdeyızz..yyaknda telde kullanırlarr..

Sincanı kar bile teğet geçiyo desene o zaman
üzülme kız bak gecıyo 20lerdeyızz..yyaknda telde kullanırlarr..

Biz basladik telefon kullanmaya, aksam 8-10 arasi mesajlasiyoruz.. Ama canım yanıyo resmen ya sanki burdaymis gibi guzel guzel mesajlasiyoruz, en son telefonu kapatiyorum artik dediginde parcalaniyorum.. İstedigim zaman gorememek cok kotu, hep burnumun dibindeydi ya, gorusemedigimiz gunler bile sabaha karsi arar balkona cik geldim derdi.. Hergun her dk yanimdaydi.

oh ya bak yıne sanslısınn..bz halen ankesorlude sıra beklyrz
eveett sıncanda bsy yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…