Bende senin gibiyim kuzumçOK tembelimdir... Ama bilmiorum bu hoşuma gidiyor:) Belki farkı gördüğümden yada paraya kıydığımdan Benim cildim hassastır..hep dermokozmetik kullanırdım ama bu gerçektende iyi geldi..:26:
:)))) koptum adamın rio karnavalımı sanmıştın yorumuna :)) ay nolur karnaval tadında olsun :))
:)))) koptum adamın rio karnavalımı sanmıştın yorumuna :)) ay nolur karnaval tadında olsun :))
tamam cnm çok teşekkür ederim, evet biraz tuzluymuş ama enazından uzun süre dayanır diye düşünüyorum. Bende dışarı çıkınca şu kozmetikçileri dolaşıp bi bakayım bu markaya dediğin gibi belki kampanyaya falan denk gelirim inş.
kampanya neyim olursa deneyebilirim aslında.. çünkü çok iyi oldugunu duydum ve biliyorum diyebilirim,, sabun tonik nemlendirici demek 3ü yeterli mi?
Amin canım inşallah cümlemizinkiherşey kişiye bağlı tabiki anlayış hoşgörü sevgi
CLINIQUE 3 ADIMLI CİLT BAKIM SİSTEMİ BAŞLANGIÇ SETİ- CİLT TİPİ 3 - Kadın | Tekin Acar Cosmetics Aaa minik boy ama deneyebilirsiniz bence düşünüyorsanız...Benimki baya devasal çünkü..
Evet canım 3 ü yeter.. Tabi bende çil falanda var ama
Tüh ama stok bitmişBence kampanyayı netten takip edin..Morhipo boyner tekinacar...
bende bi hevesle atladım ama bitmişewet cnm o sitelerde oluo dediğin gibi yardımın için çok teşekkürler
bende bi hevesle atladım ama bitmişewet cnm o sitelerde oluo dediğin gibi yardımın için çok teşekkürler
AllAh yardımcınız olsun canım ama gerilmeyin belki daha rahattır orası:18:Çok gerginim. Selçuğu bulunduğu birlikten başka bi yere gönderiyolar. Gazimağosa'da çarşıya falan uzak . O geriliyo ben geriliyorum. Bitsin şu askerlik artık ya :95:
Çok gerginim. Selçuğu bulunduğu birlikten başka bi yere gönderiyolar. Gazimağosa'da çarşıya falan uzak . O geriliyo ben geriliyorum. Bitsin şu askerlik artık ya :95:
Çok gerginim. Selçuğu bulunduğu birlikten başka bi yere gönderiyolar. Gazimağosa'da çarşıya falan uzak . O geriliyo ben geriliyorum. Bitsin şu askerlik artık ya :95:
ben de baktım şimdifiyatı ne kdr uygun.. minik galiba bunlar, aslında deneme amaçlı güzel düşünülmüş memnun kalınırsa büyükleri de alınabilir..
bende oyle düşünüyorum hakikatten canım nekadar evlendikçe monoton oluyor deselerde kulaklarımı kapıyorum bu yorumlara bayana çok iş düşüyor bence evlilikte
herşeyin hayırlısı canım.. yeni bi yere gidecek olmanın verdiği stres mutlaka olucak, ama orada rahatı çok daha iyi olur umarım.. desteğini esirgeme..
Tam Girne deydi önceden. Kıbrısın diger birlikleri malum işte3 dk da kesilen telefonlar 2 3 gün arayamamalar. Hadi ben bi şekilde dayanırım ama Selçuk benle kouşamayınca çok hırçın oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?