349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kampanya neyim olursa deneyebilirim aslında.. çünkü çok iyi oldugunu duydum ve biliyorum diyebilirim,, sabun tonik nemlendirici demek 3ü yeterli mi?

:)))) koptum adamın rio karnavalımı sanmıştın yorumuna :)) ay nolur karnaval tadında olsun :))

evli arkadaşım varr o bana hep der çook fazla gözünde büyütme beklentiyi aşağıda tut ki üzülme benden sana tavsiye derr...

kampanya neyim olursa deneyebilirim aslında.. çünkü çok iyi oldugunu duydum ve biliyorum diyebilirim,, sabun tonik nemlendirici demek 3ü yeterli mi?

CLINIQUE 3 ADIMLI CİLT BAKIM SİSTEMİ BAŞLANGIÇ SETİ- CİLT TİPİ 3 - Kadın | Tekin Acar Cosmetics Aaa minik boy ama deneyebilirsiniz bence düşünüyorsanız...Benimki baya devasal çünkü..
Evet canım 3 ü yeter.. Tabi bende çil falanda var ama

Çok gerginim. Selçuğu bulunduğu birlikten başka bi yere gönderiyolar. Gazimağosa'da çarşıya falan uzak . O geriliyo ben geriliyorum. Bitsin şu askerlik artık ya :95:

bende bi hevesle atladım ama bitmiş ewet cnm o sitelerde oluo dediğin gibi yardımın için çok teşekkürler

ben de baktım şimdifiyatı ne kdr uygun.. minik galiba bunlar, aslında deneme amaçlı güzel düşünülmüş memnun kalınırsa büyükleri de alınabilir..

bende bi hevesle atladım ama bitmiş ewet cnm o sitelerde oluo dediğin gibi yardımın için çok teşekkürler

Ne demek

Çok gerginim. Selçuğu bulunduğu birlikten başka bi yere gönderiyolar. Gazimağosa'da çarşıya falan uzak . O geriliyo ben geriliyorum. Bitsin şu askerlik artık ya :95:
AllAh yardımcınız olsun canım ama gerilmeyin belki daha rahattır orası:18:

herşeyin hayırlısı canım.. yeni bi yere gidecek olmanın verdiği stres mutlaka olucak, ama orada rahatı çok daha iyi olur umarım.. desteğini esirgeme..

evet bitsin artik su askerliktee.tatlim üzülme fazla ...gazimagusada güzel bir yer .nerdeydi ki daha önce?

gerilme canım herşeyde bir hayır vardır. belki daha rahat eder daha iyi olur askerlik zatenbu yapıcakları şeyler aşağı yukarı aynı yer pek önemli değil.

Canım üzülme lütfen askerinede moral ver herşeyde vardır bir hayır belki orda daha rahat edicek şimdi görmedigi için tedirgin oluyor

herşeyin hayırlısı canım.. yeni bi yere gidecek olmanın verdiği stres mutlaka olucak, ama orada rahatı çok daha iyi olur umarım.. desteğini esirgeme..

canım dur bakalım belkı gıttıgı yerde daha rahat edıcek basındakı komutan cok onemlı hemen uzulmeyın gerılmeyın bu bır surec zorluguyla kolaylıgıyla bıtıcek gıdıcek oyle zayıf dusmek yok

kozmetıkten bahsetmıssınız kızlar cıkıyorum ben gorusurz sonra ama sunu dıyım kozmetık degıl dermokozmetık kullanın kullandıgınz kozmetık su an ıcın cıldınıze ıyı gelıyo olabılır ama yavs yavs yaslandırr demro kozmetık alın tuzlu oluyo bıraz ama cılt bu değer paraben falan ıcermesın aldıgınız ürünlerin içeriğini iyice okuyun bıtkıselse tarım bakanlıgı onaylı olsun kozmetkse saglk baknlıgı onaylı dikkat edin ve dediğim gibi duydugum ıyı demrokozmetıkler nuxe , avene bıde bebak acıbadem sutu cok ıyı dıyolar eczanede 10 tl hakkaten badem kokuyo onla temızleyın makyajı dıyolar dun aldm bakalım ıyıyse paylasırım sızınle...Ama dediğim gibi benim cilt aşırı kuru bıgun parcalara ayrılıcak gıbı gelıyo herkes cildini tanısın ona göre alım yapsın

Tam Girne deydi önceden. Kıbrısın diger birlikleri malum işte 3 dk da kesilen telefonlar 2 3 gün arayamamalar. Hadi ben bi şekilde dayanırım ama Selçuk benle kouşamayınca çok hırçın oluyo

Tam Girne deydi önceden. Kıbrısın diger birlikleri malum işte 3 dk da kesilen telefonlar 2 3 gün arayamamalar. Hadi ben bi şekilde dayanırım ama Selçuk benle kouşamayınca çok hırçın oluyo

hmm tatlim telefon bi sekilde halolur.ankesörlü niye kesilio tam bilemicem ama elbet sana bir kogusun numarsini verir.zamaninda benim kuzende girnede yapmisti ve tel hic sorun olmamisti .insallah sizdede sorun olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…