- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
kızlar yüzünüze ne gibi bakımlar yapıyorsunuz? krem, maske falan hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
ben okuluöncesii minik mi miniklerr benim bıcırıklarııım:)...
Bugün bendede var canım o çenesi düşüklük bogazlarım çeneme vurduöglen konuştum azcık yetmedi akşam konuşmak lazım
Canım ben clinique ürünlerini kullanıyorum çokkk da güzel..Nişanlım askere gidince almıştım izinde o bile farketti
Ne güzelllBende bilgisayar öğretmeni adayıyım
iyi gelio be deliyemi vurduk ne :))
kızlar yüzünüze ne gibi bakımlar yapıyorsunuz? krem, maske falan hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
bnm de cildim yağlıdır aslında ama özellikle kullandığım bişey yokclinique duydum biliorum ama çok ii ürün fiyatı da öle tabi
benim cildim yağlı sivilce problemim var ..stresten ve çekirdek çitlettikten sonra anında sivilce çıkar ve geçmezz... bi ara nerdeyse bitmiştii gene başladıı onun için kükürtlü saun la yıkıyorumm bi de kayısı çekirdeği yağı sürüyorum yatarkenn...
güzel güzell o zaman hayırılısı ile atanman dileği ile diyeyiim..o dediğin ürün ne içinn ?
eften puften o markanın hangi ürünlerini kullanıosun peki? tonik falanmı
bnm de cildim yağlıdır aslında ama özellikle kullandığım bişey yokclinique duydum biliorum ama çok ii ürün fiyatı da öle tabi
bende yeni ürünler alıcamda marka arıyorum ya cildime zarar vermek istemiyorum ve işe yaramasını istiyorum kullanmış olmak için kullanmak istemiyorum
mALESEF Biraz tuzluönerdiğim 3 lü bakım seti canım sabun tonik nemlendirici..Ama kesinlikle faydalıEki Görüntüle 600145 Ben biraz kozmetik manyağıyım çoğu ürünü kullandım..BU eniisiydi..
mALESEF Biraz tuzluönerdiğim 3 lü bakım seti canım sabun tonik nemlendirici..Ama kesinlikle faydalıEki Görüntüle 600145 Ben biraz kozmetik manyağıyım çoğu ürünü kullandım..BU eniisiydi..
ben hiç kullanmadm cnm ama kullanan çok arkadaşım var ve bir tane bile kötü yorum duymadım clinique hakkında.. önerebilirim ama biraz tuzlu maliyeti. sanırım fırsatları oluyo arada yakalamak lazım..
cnm peki bu şekilde fiyatı ne kadar? bende çoğu markayı denedim ve çok seviyorum kozmetik ürünlerini
kuzum ya üşenmiomusun kullanmaya.. ben gençkenüni döneminde avon ürünleri kullandım pek memnun kalmadım.. aslında bi deneyebilirim ama pek çok aldıgım ürünü üşengeçlik itibari ile yarım bıraktım
Canım böyle 303 tlye almıştım ben...Seyahat boyları hediyeydi...Yılbaşından önce askerime parfüm alim die gittim kartın bütün limitini clinique ile harcadımMinik minik çok hediyeler verdiler ama Ben fondotönünüde çok seviyorum..Normalde asla fondoten kullanamam mesela... Bide erkek parfümüde şahane kokusu happy for men ama malesef kalıcı diil erkekler için edp yapmıolar pek
Burcucum hani biz öyle güzel güzel hayaller kuruyoruzya evlilik böyle birşeymiş bak
Eki Görüntüle 600146
Beklentiyi nekadar az tutarsak okadar mutlu oluruz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?