349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar yüzünüze ne gibi bakımlar yapıyorsunuz? krem, maske falan hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Canım ben clinique ürünlerini kullanıyorum çokkk da güzel..Nişanlım askere gidince almıştım izinde o bile farketti

ben okuluöncesii minik mi miniklerr benim bıcırıklarııım:)...

Ne güzelllBende bilgisayar öğretmeni adayıyım

benim cildim yağlı sivilce problemim var ..stresten ve çekirdek çitlettikten sonra anında sivilce çıkar ve geçmezz... bi ara nerdeyse bitmiştii gene başladıı onun için kükürtlü saun la yıkıyorumm bi de kayısı çekirdeği yağı sürüyorum yatarkenn...

Canım ben clinique ürünlerini kullanıyorum çokkk da güzel..Nişanlım askere gidince almıştım izinde o bile farketti

Ne güzelllBende bilgisayar öğretmeni adayıyım

güzel güzell o zaman hayırılısı ile atanman dileği ile diyeyiim..o dediğin ürün ne içinn ?

kızlar yüzünüze ne gibi bakımlar yapıyorsunuz? krem, maske falan hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

bnm de cildim yağlıdır aslında ama özellikle kullandığım bişey yok clinique duydum biliorum ama çok ii ürün fiyatı da öle tabi

bnm de cildim yağlıdır aslında ama özellikle kullandığım bişey yok clinique duydum biliorum ama çok ii ürün fiyatı da öle tabi

bende yeni ürünler alıcamda marka arıyorum ya cildime zarar vermek istemiyorum ve işe yaramasını istiyorum kullanmış olmak için kullanmak istemiyorum

güzel güzell o zaman hayırılısı ile atanman dileği ile diyeyiim..o dediğin ürün ne içinn ?

eften puften o markanın hangi ürünlerini kullanıosun peki? tonik falanmı

mALESEF Biraz tuzlu önerdiğim 3 lü bakım seti canım sabun tonik nemlendirici..Ama kesinlikle faydalı Ben biraz kozmetik manyağıyım çoğu ürünü kullandım..BU eniisiydi..

bende yeni ürünler alıcamda marka arıyorum ya cildime zarar vermek istemiyorum ve işe yaramasını istiyorum kullanmış olmak için kullanmak istemiyorum

ben hiç kullanmadm cnm ama kullanan çok arkadaşım var ve bir tane bile kötü yorum duymadım clinique hakkında.. önerebilirim ama biraz tuzlu maliyeti. sanırım fırsatları oluyo arada yakalamak lazım..

Burcucum hani biz öyle güzel güzel hayaller kuruyoruzya evlilik böyle birşeymiş bak

Beklentiyi nekadar az tutarsak okadar mutlu oluruz ozaman

mALESEF Biraz tuzlu önerdiğim 3 lü bakım seti canım sabun tonik nemlendirici..Ama kesinlikle faydalıEki Görüntüle 600145 Ben biraz kozmetik manyağıyım çoğu ürünü kullandım..BU eniisiydi..

kuzum ya üşenmiomusun kullanmaya.. ben gençken üni döneminde avon ürünleri kullandım pek memnun kalmadım.. aslında bi deneyebilirim ama pek çok aldıgım ürünü üşengeçlik itibari ile yarım bıraktım

ben hiç kullanmadm cnm ama kullanan çok arkadaşım var ve bir tane bile kötü yorum duymadım clinique hakkında.. önerebilirim ama biraz tuzlu maliyeti. sanırım fırsatları oluyo arada yakalamak lazım..

hmm anladım cnm bende ozaman o ürünü biraz araştırayım kullancam bari işe yarasın :) teşekkür ederim cnm

cnm peki bu şekilde fiyatı ne kadar? bende çoğu markayı denedim ve çok seviyorum kozmetik ürünlerini

Canım böyle 303 tlye almıştım ben...Seyahat boyları hediyeydi...Yılbaşından önce askerime parfüm alim die gittim kartın bütün limitini clinique ile harcadım Minik minik çok hediyeler verdiler amaBen fondotönünüde çok seviyorum..Normalde asla fondoten kullanamam mesela... Bide erkek parfümüde şahane kokusu happy for men ama malesef kalıcı diil erkekler için edp yapmıolar pek

Bende senin gibiyim kuzumçOK tembelimdir... Ama bilmiorum bu hoşuma gidiyor:)Belki farkı gördüğümden yada paraya kıydığımdan Benim cildim hassastır..hep dermokozmetik kullanırdım ama bu gerçektende iyi geldi..:26:

tamam cnm çok teşekkür ederim, evet biraz tuzluymuş ama enazından uzun süre dayanır diye düşünüyorum. Bende dışarı çıkınca şu kozmetikçileri dolaşıp bi bakayım bu markaya dediğin gibi belki kampanyaya falan denk gelirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…