349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hmm tatlim telefon bi sekilde halolur.ankesörlü niye kesilio tam bilemicem ama elbet sana bir kogusun numarsini verir.zamaninda benim kuzende girnede yapmisti ve tel hic sorun olmamisti .insallah sizdede sorun olmicak

İnşallah olmaz. Bitap düştüm artık sakin ol demekten :99::95:

Kızlar nerdesiniizz ya kayboldunuz gittinizz sohbet etsekk yaa
Bu arada kastamonu guzelleri bugün oralari kar doldurmus simdi boş vakitleri birde yarin gece atış egitimi varmiş..

Çok gerginim. Selçuğu bulunduğu birlikten başka bi yere gönderiyolar. Gazimağosa'da çarşıya falan uzak . O geriliyo ben geriliyorum. Bitsin şu askerlik artık ya :95:

Queenia üzülme tatlım herşey nasip hem bi bakmışsın gittiği birlikte çok daha fazla rahat eder bilmiyoruz ki bi tek o mu gidiyo arkadaşları var mı onunla birlikte gidicek?? biticek tatlım bu günlerde geçicek inş. mayısta kıbrıstan kurtuluyo sevdiceklerimiz bizim yanımızda olcaklar sonra hep

Kızlar nerdesiniizz ya kayboldunuz gittinizz sohbet etsekk yaa
Bu arada kastamonu guzelleri bugün oralari kar doldurmus simdi boş vakitleri birde yarin gece atış egitimi varmiş..

sabah banada akşam olucak eğitim demişti şimdi aradı eşim erkenden yaptırdılar koğuştayız dedi cnm haberin olsun

telefonum çalmıyo çok mutsuzum 20 30 a kadar aramazsa aramaz bugünde funda arar yoksun u dinleye dinleye bi hal oldum sabahtan beri sardım iyice bu şarkıya

Güzeller facedeki sinem benimBenim arkidişler meraklı kkdaki adımı öğrenmesinler bol bol dalga geçerler benlenRahat paylaşım yapamam ondan demedim:18:Ama kapalı grup yapsak süperr olacak

Güzeller facedeki sinem benimBenim arkidişler meraklı kkdaki adımı öğrenmesinler bol bol dalga geçerler benlenRahat paylaşım yapamam ondan demedim:18:Ama kapalı grup yapsak süperr olacak

Bendede çok merakli arkadaşlar, yeni face açtim sizler icin :)

sabah banada akşam olucak eğitim demişti şimdi aradı eşim erkenden yaptırdılar koğuştayız dedi cnm haberin olsun

Evet canim koguslara gecmisler, bi yarisma varmis spor icerikli, benimkinin kogusu temsil edicekmis ona calisiyolarmiss.

ü.....................................................................................

Son düzenleme:
Elifciim gelmis, canim sende katilsana facedeki gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…