Bende hiç öyle kafa şişirmem dırdırım yoktur hatta normal şartlardaki bayan anlayışından biraz fazla anlayışım sabrım olsada keşke artık pc başında oyununa bile laf yok
nadir bulunanlardansın yani :) valla bende trip var dırdır var kıskançlıkta var :)) ama çok torpiledim ya iyiyim yine biraz hassasım sadece çok ruhumdan arınamıyorum okadarcıkkk :))
ben zamanında kendım ıcın acmıstım byadır almıorum ama var galıba uyelıgım
ya benim cok fena parfum takıntım var evde su an parfum dolu ama dotyam ıyorum sanırm aradıgımı bulamadıgım ıcın...universitede kullandıgım parfumume donucem galıba..ama avon katloglarını karıstırıp bısıler almayı sevıyorumda avrsa bulusmada getrsın bakalım dıcektım
nadir bulunanlardansın yani :) valla bende trip var dırdır var kıskançlıkta var :)) ama çok torpiledim ya iyiyim yine biraz hassasım sadece çok ruhumdan arınamıyorum okadarcıkkk :))
Şafak güzelleri nabersiniz
Alıştıkmı bakalım:26:
alışmak sevmekten daha zor geliyor alışmak bir yara bağrımda kanıyorrrrrrr sen yoksun kollarım boşluğunu sarıyorrrrr. alıştım birtanem alıştım sanaaaaaa :)))
bilmem ifade edebildimmi :))))
iyiyiz şeker sen?
k,locuklar gidiyor bakıyorumdahadi bakalım
devam tam gaz bende devam ediyorum şafak doğan güneş olduğunda bizde taş olucaz
alışmak sevmekten daha zor geliyor alışmak bir yara bağrımda kanıyorrrrrrr sen yoksun kollarım boşluğunu sarıyorrrrr. alıştım birtanem alıştım sanaaaaaa :)))
bilmem ifade edebildimmi :))))
çenem düştü bugün benim :)) balataları hafiften sıyırdım galiba akşam olsada yarim arasa ancak o dizginler beniii :))
kızlarr tabur bölük alay gibi bişeyler diyoruz ya hanii bunun sıralamasını yazabilir misiniz?
İyiz canım sen nasılsın ?
Zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla diyeyim bende
bendee alıştıımm ...öğrencilerim arkadaşlarım derken bakmışımkii günler haftalar geçiyorr..15 tatil sonra 2. dönem dha çauk gecer diyorum şu iş bu iş derkeeen mayııss gelmişş olacakk kızlaaarrr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?