349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende hiç öyle kafa şişirmem dırdırım yoktur hatta normal şartlardaki bayan anlayışından biraz fazla anlayışım sabrım olsada keşke artık pc başında oyununa bile laf yok

nadir bulunanlardansın yani :) valla bende trip var dırdır var kıskançlıkta var :)) ama çok torpiledim ya iyiyim yine biraz hassasım sadece çok ruhumdan arınamıyorum okadarcıkkk :))

ben zamanında kendım ıcın acmıstım byadır almıorum ama var galıba uyelıgım

ya benim cok fena parfum takıntım var evde su an parfum dolu ama dotyam ıyorum sanırm aradıgımı bulamadıgım ıcın...universitede kullandıgım parfumume donucem galıba..ama avon katloglarını karıstırıp bısıler almayı sevıyorumda avrsa bulusmada getrsın bakalım dıcektım

ben izmirdeyim ama canımm :) netten bak ordan da temsılcılere ulasılıyodu galıba

nadir bulunanlardansın yani :) valla bende trip var dırdır var kıskançlıkta var :)) ama çok torpiledim ya iyiyim yine biraz hassasım sadece çok ruhumdan arınamıyorum okadarcıkkk :))

Olsun okadarcıkta canımcım şu trip bendede olsa fena olmazdı ben kızsam bile yumuşuyorum hemen zamanla herşey yerine oturuyor zaten insan temel yapısınıda değiştiremez sevdigini herşekilde kabulleniceksin

kızlarr tabur bölük alay gibi bişeyler diyoruz ya hanii bunun sıralamasını yazabilir misiniz?

Buluşmalar falan glişmeler varNispetmi yapıorsunuz

iyiyiz şeker sen?

k,locuklar gidiyor bakıyorumda hadi bakalım

devam tam gaz bende devam ediyorum şafak doğan güneş olduğunda bizde taş olucaz

İyiii :)) Evet evet gidiyor çok şükür de spor ve su olsa daha iyi gidecek:) Kilo topiğine çaktırmadan ara ara kaçamak yapıorum inş canıımmm:) O zaman foto bekliorum senden eskisi yenisi die tamammı
alışmak sevmekten daha zor geliyor alışmak bir yara bağrımda kanıyorrrrrrr sen yoksun kollarım boşluğunu sarıyorrrrr. alıştım birtanem alıştım sanaaaaaa :)))
bilmem ifade edebildimmi :))))

Çok iyi anladımm canımmm Ben alıştım gibi ama çok şükür Burda hep yazıyorum kimse beni takmıyor birbirimizi dahada özlem çekmek için hasret için gazlıyoruz,Farklı hedefler olması lazım bırakın imzalar saysın şafağıBen geyikte takılıorum daha iyi geçiyor vakit

çenem düştü bugün benim :)) balataları hafiften sıyırdım galiba akşam olsada yarim arasa ancak o dizginler beniii :))

çenem düştü bugün benim :)) balataları hafiften sıyırdım galiba akşam olsada yarim arasa ancak o dizginler beniii :))

Bugün bendede var canım o çenesi düşüklük bogazlarım çeneme vurdu öglen konuştum azcık yetmedi akşam konuşmak lazım

bendee alıştıımm ...öğrencilerim arkadaşlarım derken bakmışımkii günler haftalar geçiyorr..15 tatil sonra 2. dönem dha çauk gecer diyorum şu iş bu iş derkeeen mayııss gelmişş olacakk kızlaaarrr ...

Aynen canım inşallahSen ne öğretmenisin

ben okuluöncesii minik mi miniklerr benim bıcırıklarııım:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…