eminsin dimi :18: veliler falan var, meraklı arkadaşlar, kaynana falan yakma beni
iyi geceler canım, sağ olasın, iyiyiz inşallah, sen nasılsın :)
canm aynı endişe bizde de var aslında:26: gözükmemesi temeennimiz hepimiz yazmaya başladık valla:) gözükseydi bi şekilde haberi gelirdi ama şimdiyebenm arkadaşlardan birinden.. gizem de kapalı grup oldugunu söledi sanıorum ki çıkmaz..
ay ben paso askerlikle ilgili şeyler araştırıp yazdığımdan, millet diyo zaten buda çıldırdı aynı anda askerlik yapıyo diye de umrumda değil vallaa Eki Görüntüle 600469 Eki Görüntüle 600470 Eki Görüntüle 600471
teşekkürler iyi sayılırım sevdiğimin sesini duyamadım 3 gündür o yüzden biraz durgunum yarın inş. arıcaktır
inşallah en kısa sürede arar canım, geçiş döneminde olur böyle şeyler, inşallah arama düzeni otururyani usta birliğine mi gitmişti, balık hafızalıyım son günlerde, ne okusam hoop çıkıyor hafızamdan :S
yaa elifcim azönce askerimle tanışmışsınız dedin merak ettim beni başkasıyla mı karıştırdınki
usta birliğinde evet kıbrısta denetlemeleri var çok yoğunlar arayamıycam bikaç gün demişti ama 3 gün de olmaz ki şimdi haksızlık
alla alla sümeyra değil miydi canım? yalnış olmasın bak şimdi bende tereddüte düştüm Eki Görüntüle 600483 Eki Görüntüle 600484
kıyamam sana, tatlım fırsatı olsaydı muhakkak arardı, dediğim gibi bir geçiş süreci, oranın da huyunu suyunu çözünce çorap söküğü gibi gelecektir gerisi, üzülme sen, elinde olan bir durum değil ki, hani önceden de söylemesi iyi olmuş bak merakta kalmaktansa denetimleri olduğunu biliyorsun. inşallah yarından tezi yok arar canım ve bugünler geçince bu sayfalara bakıp, ne günlerdi o günler deriz...
ha haaa sümeyra mıkız olayı düzgünce anlatsana belki ben hatırlayamıyorumdur :)
evet biliyorum fırsatı olsa arardı beni biliyo o yüzden hazırlamış arayamıcam diye ama hiç sesini duyamamak çok kötü işte bari 1dk arayıp kapatsaydı diyorum kendi kendime kuruyorum işte özledim yaa başka bi açıklaması yok( evet geçicek inşallah hepbirlikte sevinicez
procrastinate senin askerin nerede şuan??
ismin doğru dimi canım? erkek arkadaşının ismini söyledi yasindi sanırım, çünkü hatta senle yemin törenine gitmeden birgün önce konuşmuştuk.. yemin töreninde koğuştan çıkmadan hatta toplu resimleri var :) orda gösterdi, ay ismin sümeyra değilse gülücem şimdiiiii Eki Görüntüle 600490
kastamonuda canım, 21inde tunceliye gidecek karlı yollardan nasıl gidecek bilemesek de
hayırlısıyla gitsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?