349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eminsin dimi :18: veliler falan var, meraklı arkadaşlar, kaynana falan yakma beni

canm aynı endişe bizde de var aslında:26: gözükmemesi temeennimiz hepimiz yazmaya başladık valla:) gözükseydi bi şekilde haberi gelirdi ama şimdiye benm arkadaşlardan birinden.. gizem de kapalı grup oldugunu söledi sanıorum ki çıkmaz..

yaaa ozaman biraz daha bekliyeyim sonra yazarım :)

teşekkürler iyi sayılırım sevdiğimin sesini duyamadım 3 gündür o yüzden biraz durgunum yarın inş. arıcaktır

inşallah en kısa sürede arar canım, geçiş döneminde olur böyle şeyler, inşallah arama düzeni oturur yani usta birliğine mi gitmişti, balık hafızalıyım son günlerde, ne okusam hoop çıkıyor hafızamdan :S

usta birliğinde evet kıbrısta denetlemeleri var çok yoğunlar arayamıycam bikaç gün demişti ama 3 gün de olmaz ki şimdi haksızlık

usta birliğinde evet kıbrısta denetlemeleri var çok yoğunlar arayamıycam bikaç gün demişti ama 3 gün de olmaz ki şimdi haksızlık

kıyamam sana, tatlım fırsatı olsaydı muhakkak arardı, dediğim gibi bir geçiş süreci, oranın da huyunu suyunu çözünce çorap söküğü gibi gelecektir gerisi, üzülme sen, elinde olan bir durum değil ki, hani önceden de söylemesi iyi olmuş bak merakta kalmaktansa denetimleri olduğunu biliyorsun. inşallah yarından tezi yok arar canım ve bugünler geçince bu sayfalara bakıp, ne günlerdi o günler deriz...

evet biliyorum fırsatı olsa arardı beni biliyo o yüzden hazırlamış arayamıcam diye ama hiç sesini duyamamak çok kötü işte bari 1dk arayıp kapatsaydı diyorum kendi kendime kuruyorum işte özledim yaa başka bi açıklaması yok( evet geçicek inşallah hepbirlikte sevinicez

ha haaa sümeyra mı kız olayı düzgünce anlatsana belki ben hatırlayamıyorumdur :)

ismin doğru dimi canım? erkek arkadaşının ismini söyledi yasindi sanırım, çünkü hatta senle yemin törenine gitmeden birgün önce konuşmuştuk.. yemin töreninde koğuştan çıkmadan hatta toplu resimleri var :) orda gösterdi, ay ismin sümeyra değilse gülücem şimdiiiii Eki Görüntüle 600490

anlıyorum canım, haklısın, yarın ola hayrola bakalım...

yok canım ben sümeyra değilim eşimde yasin değil benimki kastamonuda, başkasıyla karıştırdın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…