yok canım ben sümeyra değilim eşimde yasin değilbenimki kastamonuda, başkasıyla karıştırdın galiba
sağ olasınsonra da uçarak gelsinler bize inşallah
ay benimkide kastamonuda şuanda sümeyra diye bi arkadaşımız daha vardı onunkide ordaydı hatta aynı koğuş yan ranzada eşi çıtkı :)))) neyse seninki usta birliğinde nereye gidiyor peki canım?
anladım cnm, benim eşim gümüşhaneye gidicek o yüzden farklı koğuştalar seninkiyle diye biliyorum:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn işte bunu beğendim
canım benimçalışıyor musun? ben şu ara iş bakıyorum, evde zaman geçirmek ayrı bi zor oluyor yau
evet canım, o zaman farklı koğuştur :) ben bir an karıştırdım nickleri
canım benimçalışıyor musun? ben şu ara iş bakıyorum, evde zaman geçirmek ayrı bi zor oluyor yau
canım senin askerin kastamonudan nereye gidecekti?
Agliycam simdi biri bana cevap versiiinn:
sayfa yüklenirken hata oluştu dıyo kızlar bende gelemedım sayfaya
cnm yazdığım sayfaya tıklamıcaksın onu nokta nokta olan yerede facebook.com yazıp kopyalacaksın onuda yan sekme açıp yukarda www ile başlaya yer var ya oraya yapıştırcan... biliom uzun oldu ama inş anlatabilmişimdir
canm aynı endişe bizde de var aslında:26: gözükmemesi temeennimiz hepimiz yazmaya başladık valla:) gözükseydi bi şekilde haberi gelirdi ama şimdiyebenm arkadaşlardan birinden.. gizem de kapalı grup oldugunu söledi sanıorum ki çıkmaz..
Hala bulamiyrm bu hesabiay ben paso askerlikle ilgili şeyler araştırıp yazdığımdan, millet diyo zaten buda çıldırdı aynı anda askerlik yapıyo diye de umrumda değil vallaa Eki Görüntüle 600469 Eki Görüntüle 600470 Eki Görüntüle 600471
Hala bulamiyrm bu hesabi
https://www...................../343013685805992/ bu adresi yapıştır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?