349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

cnm yazdığım sayfaya tıklamıcaksın onu nokta nokta olan yerede facebook.com yazıp kopyalacaksın onuda yan sekme açıp yukarda www ile başlaya yer var ya oraya yapıştırcan... biliom uzun oldu ama inş anlatabilmişimdir

ya kızlar bu sayfa açılmıyor ya bari grubun ismini söyleyin bulalım facete kapalı grup olduğu için gruba katılma talebi göndeririz gurup kurucusuna gerçekten açılmıyor yani yada ben beceriksizm gal,ba

Anladm ben sonunda biz direk kopyala yapistr yapioruzya orda www......... Olan yere facebook.com yazin kizlar

Face hesabi iyimi oldu anlayamadm biraz bolunme olcak gibi iki tarafi takip etmek zor olucak sanrm:) herkese ulasmak istyrmm

olmaz ya bolunme nıe olsun.İstediğiniz yerden yazabılırsınız.Ben telefondan falan foruma gıremıyorum benım acımdan ıyı oldu.Bu arada gurubun adı 92/4 asker yarenleri.aynı yanı donem olarak da bsy degısmıyor :)

Face hesabi iyimi oldu anlayamadm biraz bolunme olcak gibi iki tarafi takip etmek zor olucak sanrm:) herkese ulasmak istyrmm

usta birliğinde evet kıbrısta denetlemeleri var çok yoğunlar arayamıycam bikaç gün demişti ama 3 gün de olmaz ki şimdi haksızlık
tatlım ya çok üzücü benim de bi arkadaşım kıbrısta askerlik yapıyor geçen günlerde aramıştı o da öyle demişti çok nefes aldırmıyorlarmış askerlerimize denetlemeden ötürü ama kısa bi süreden sonra normale döncekmiş ama sesi çok kötü geliyordu. üzülmemeye çalış tatlım elbet arayacak ve eninde sonunda kavuşacaksın

Kızlar ben de katılmak istiyorum grubaaa istek gönderdım sımdı z ile başlıyo adım
Sırf gruba katılmak için 0 km yeni hesap aldım

Kızlar benimkini çaycı yapmışlar hiç bu kadar sevinmemiştim birazda güldüm tabi ben muhendısım dıyıp hava atıp durunca:)

Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:

Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:

günaydın,geçmiş olsun canım işe gelmeseydin keşke...

viks olayını yap bugun mutlaka bak ıyı gelecek pastil al bogazın ıcın antıbıyotıgıde 8 saatte al ki işe yarasın

günaydınlar herkese...

canım çok geçmiş olsun malesef bu grip geldi mi kolay gitmiyo antibiyotik ile biraz daha hızlandırırsın en iyi çözüm dinlenmek ama az kaldı haftasonuna

buarada dün gizem arkadaşımız tarafından bi grup kuruldu akşam burda olmayanlar haberiniz var mı acaba:26:

Günaydın arkadaşlar ŞAFAK 126

[video=youtube;VPcdpbPWwNY]http://www.youtube.com/watch?v=VPcdpbPWwNY[/video]

Kızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo... Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127

Kızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo... Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127
Biz terhisi 16 mayıs biliyoduk ama 17siymiş cnm bizim 126 o yüzden , evet salgın var ben iş yerinde dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…