ya kızlar bu sayfa açılmıyor ya bari grubun ismini söyleyin bulalım facete kapalı grup olduğu için gruba katılma talebi göndeririz gurup kurucusuna gerçekten açılmıyor yani yada ben beceriksizm gal,ba
cnm yazdığım sayfaya tıklamıcaksın onu nokta nokta olan yerede facebook.com yazıp kopyalacaksın onuda yan sekme açıp yukarda www ile başlaya yer var ya oraya yapıştırcan... biliom uzun oldu ama inş anlatabilmişimdir
Face hesabi iyimi oldu anlayamadm biraz bolunme olcak gibi iki tarafi takip etmek zor olucak sanrm:) herkese ulasmak istyrmm
tatlım ya çok üzücü benim de bi arkadaşım kıbrısta askerlik yapıyor geçen günlerde aramıştı o da öyle demişti çok nefes aldırmıyorlarmış askerlerimize denetlemeden ötürü ama kısa bi süreden sonra normale döncekmiş ama sesi çok kötü geliyordu. üzülmemeye çalış tatlım elbet arayacak ve eninde sonunda kavuşacaksınusta birliğinde evet kıbrısta denetlemeleri var çok yoğunlar arayamıycam bikaç gün demişti ama 3 gün de olmaz ki şimdi haksızlık
Kızlar ben de katılmak istiyorum grubaaa istek gönderdım sımdı z ile başlıyo adım
Sırf gruba katılmak için 0 km yeni hesap aldım
evet canım gordum ekledım :) taze hesap hosgeldiin :)
Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:
Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:
Biz terhisi 16 mayıs biliyoduk ama 17siymiş cnm bizim 126 o yüzden , evet salgın var ben iş yerinde dikkat etmeye çalışıyorumKızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo...Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?