Kızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo...Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127
Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:
Kızlar benimkini çaycı yapmışlar hiç bu kadar sevinmemiştim birazda güldüm tabi ben muhendısım dıyıp hava atıp durunca:)
Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:
Kızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo...Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127
günaydınlar herkese...
canım çok geçmiş olsun malesef bu grip geldi mi kolay gitmiyo antibiyotik ile biraz daha hızlandırırsın en iyi çözüm dinlenmek ama az kaldı haftasonuna
buarada dün gizem arkadaşımız tarafından bi grup kuruldu akşam burda olmayanlar haberiniz var mı acaba:26:
Evet bnde onu yemin törenine gitdgimde farketdim bizim 349. dönemmiş ama olsun 92/ 4 teki yarenlerde bizimle :)canım bişey diycem gruba bende dahil oldum ama 92/4 diyor orda sanırım uzun dönem oluyormuş bu benimki kısa dönem olduğundan grup uymadı bana ama arkadaşlık yapmış oluruz :)
canım bişey diycem gruba bende dahil oldum ama 92/4 diyor orda sanırım uzun dönem oluyormuş bu benimki kısa dönem olduğundan grup uymadı bana ama arkadaşlık yapmış oluruz :)
Günaydın arkadaşlar ŞAFAK 126
[video=youtube;VPcdpbPWwNY]http://www.youtube.com/watch?v=VPcdpbPWwNY[/video]
canım bişey diycem gruba bende dahil oldum ama 92/4 diyor orda sanırım uzun dönem oluyormuş bu benimki kısa dönem olduğundan grup uymadı bana ama arkadaşlık yapmış oluruz :)
Kızlar hangi gruptan bahsediyorsunuz benide alınnn
sanıorum ki çoğumuz kısa dönemiz cnm aramızda bi kaç kişi var uzun, ama suan orda 12 üye var hepsi de bizim burdanbaşka tanımadığımız kimse yok.. grup 92/4 die açıldı sadece..bak istersen herkesin nick ve face adı tek tek yazıldı bölece kim kim daha ii anlamış olduk
heeee onu görmedim canım baktım ama nickleri falan göremedim ben. bende dün yazmıştım nickimi
katıdlım deşifre olmycaz di mi kızlar ya
yok cnm o konuda da gizem denemiş resmen, rahat olabilirsiniz gözükmüyo dedikapalı grup oldugundan paylaşılanları normal arkadaşlarımız görmücek.. zaten herkes toplnasın komple kapatıcak grup kimseye görünmücek..
günaydın tatlım çok geçmiş olsun. dünki yanma belirtiydi demekki üşüttün iyice sen herhaldehızlandırılmış tura geç biranönce iyileş canım. allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?