349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo... Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127

ben de çözemedim cnm ya:26: 18mayısat cıkıcam dio askerim o zaman 128 oluo.. ama bugünü ve şafak doğan güneş diceğmiz 17mayısı da çıkarırsak benm de 126 oluo.. hesaplıom ama kafam iyice karışıyo..

Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:

günaydın tatlım çok geçmiş olsun. dünki yanma belirtiydi demekki üşüttün iyice sen herhalde hızlandırılmış tura geç biranönce iyileş canım. allah şifa versin

Kızlar benimkini çaycı yapmışlar hiç bu kadar sevinmemiştim birazda güldüm tabi ben muhendısım dıyıp hava atıp durunca:)

Hayrli olsun tatlim daha bizimkinin usta gecmesi var acemi garibim

Dünden daha kötüyüm kızlar akşam bir ateşlendim bitkisel şeyleride yapamadım antibiyotik aldım birtane sabaha kaldırdı beni yatagımdan ama hala fenayım :2:

Cok gecmis olsun nehirnilciim Allahim acil sifa versin insallah

Kızlar salgın var dikkat edin 2 gündür yatak döşek yatıyorum valla 2 defa acile gittim öksürük banamısın demiyo... Bu arada şu şafak olayını hala çözemedim 126 mı 133 ü kimside 127

Sanada gecmis olsun cnm. Safakta neden degisik, izin alanlarinki uzadi biraz bizde 16sina gore sayiyrz canm iste sitelerdede bu sekilde cunku bakalim biz sayalimda son gunler cokta etkilemez bizi zaten onlari heycanla bitiririz insallah:))

canım bişey diycem gruba bende dahil oldum ama 92/4 diyor orda sanırım uzun dönem oluyormuş bu benimki kısa dönem olduğundan grup uymadı bana ama arkadaşlık yapmış oluruz :)

canım bişey diycem gruba bende dahil oldum ama 92/4 diyor orda sanırım uzun dönem oluyormuş bu benimki kısa dönem olduğundan grup uymadı bana ama arkadaşlık yapmış oluruz :)
Evet bnde onu yemin törenine gitdgimde farketdim bizim 349. dönemmiş ama olsun 92/ 4 teki yarenlerde bizimle :)

Emek verip derdiğim,
Askere gönderdiğim,
Gayri dayanamıyom,
Tez gel gönül verdiğim.

sanıorum ki çoğumuz kısa dönemiz cnm aramızda bi kaç kişi var uzun, ama suan orda 12 üye var hepsi de bizim burdan başka tanımadığımız kimse yok.. grup 92/4 die açıldı sadece..bak istersen herkesin nick ve face adı tek tek yazıldı bölece kim kim daha ii anlamış olduk

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar ŞAFAK 126

[video=youtube;VPcdpbPWwNY]http://www.youtube.com/watch?v=VPcdpbPWwNY[/video]

Seviyrm bu parcayi bende :)

Aynen canim bizde kisa donemiz ama geuptayz hatta grupta herkes kisa donem gizem uzun sanrm bi tek ama guzel sicak bi ortam oldu bence herkesede kapali burdaki arkadaslar toplaninca almiycak kimseyi gruba gizem kapaticak

heeee onu görmedim canım baktım ama nickleri falan göremedim ben. bende dün yazmıştım nickimi

katıdlım deşifre olmycaz di mi kızlar ya

yok cnm o konuda da gizem denemiş resmen, rahat olabilirsiniz gözükmüyo dedi kapalı grup oldugundan paylaşılanları normal arkadaşlarımız görmücek.. zaten herkes toplnasın komple kapatıcak grup kimseye görünmücek..

bencede gorunmesın herkesın özeli konusluyor burda sayfamız<da gorumceden akrabaya herkes var

günaydın tatlım çok geçmiş olsun. dünki yanma belirtiydi demekki üşüttün iyice sen herhalde hızlandırılmış tura geç biranönce iyileş canım. allah şifa versin

Günaydın canım teşekkür ederim evet fena yakaladı artık ilaçlarla geçirmeye çalışıcam yakalandık birkere :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…