349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de doğu canım ilk öğrendiğimde şoka girmiştim resmen, askerime de ben söyledim, o yüz ifadeni unutamıyorum diyor henüz gitmedi bile, hala kastamonuda, ama ben o doğunun fikrine bile alışana kadar ne ağladım ne ağladım... sonunda teslim oldum, kabullendim. ben taktıkça o daha çok takıyordu zaman alıyor işte, insan alışmaya programlı şekilde yaratılmış

kızlar o kadar güzel yazmışsınız ki içimi ferahlattınız gerçekten çok teşekkür ederim. 20 gündür göremedim yarimi hayat sadece o arayınca başlıyor benim için gerisini resmen öyle yaşıyor hale geldim ve hayatın başladığı anda da böyle şeylerle karşılaşmak daha da çok yakıyor canımı. ayrıca bizi bizden başka kimse anlamıyor gerçekten iyi ki bu şekilde bir araya geliyoruz...
bu arada ben sonradan aranıza katıldığım için bilmiyorum sevdiceğiniz nerede? benim sevdiceğim amasyada acemilik yaptı 16.17 gündür de kars ta

benimkide kastamonuda canım,,, senin ki nereye gidiyor ki doğuda?? bende aynı şekilde oldum.. gözlerim şişmekten tipim değişmişti ilk gün..

hoş geldin o zaman canım benim askerim de kastamonuda acemiliği yapıyor, 21inde tunceliye gidecek inşallah. ne kadar farklı zamanlarda geçiriyorlar, acaba benimki jandarma diye mi böyle oldu

rica ederiz canım benim, her kimin canı sıkılsa burada eminim ki o diğerini ferahlatmaya çalışacak burası böyle bir ortam. cidden günler geçtikçe bizde burada buddyleşiyoruz sanırım :) olsun alışır kaynaşırız :) benim ki kastamonuda canım acemiliği bu hafta bitiyor. pazartesi mardin ktm ile teslim olacak oradan şırnak - beytüşşebap a gidecek canım....

hehehe bi gelsin de acısını çıkaracağım zaten kıyabilirsem tabi

hoş geldin o zaman canım benim askerim de kastamonuda acemiliği yapıyor, 21inde tunceliye gidecek inşallah. ne kadar farklı zamanlarda geçiriyorlar, acaba benimki jandarma diye mi böyle oldu

canım benim, benimde kaderim aynı seninle, bizim iki abimiz var onlar batı olduğu için kural olurmuş böyle o yuzden doğu bize çıktı... ama artık sorgulamıyorum arada üzülsem de, içimi rahatlatmaya calışıyorum geçecek, orada da olan bir sürü asker var onlar nasıl dönüyorsa inşallah bizimkilerde sağ salim gelecekler..!

Hoop kastamonu güzelleri toplaşmış bu gece, benim sevdiceğimde doğuya gidiceğini benden öğrendi gece bi fırladım dükkana sen siirte nasi gidersin diye zirlamaya başladim kendi derdini unuttu yazik ilk 3 gün kötüydü aliştim dogu fikrine, oraninda rahat yanlari var :)

aynılarını yaşadım bende ona da nereye gideceğini ben söylemiştim bide biz hep askerliğinin benim yanıma çıkmasının hayalini kurmuştuk pek çok arkadaşı burada çünkü tutupta ç.kaleden karsa askerliği çıkınca çok iyi bi şok olmuştuk ama alışıyor işte insan kars'ta 16.17 gunu de geride bıraktık

heheh evet bir anda hiç tanışmamamıza rağmen aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz :)

bu arada kızlar Rabbim tüm mehmetçiği korusun içlerinde bizimkiler de olsun

kastamonu güzelleri :)) öyle valla canım, herşey de vardır bir hayır, iyi düşünelim iyi olucak.. bana ilk telefonda söyledi bende deniyordum sayfayı açmayı. o sırada aradı söyledi şaka yapıyosun dedim hayır dedi o sırada karşımda sayfa açıldı, gördüm kapadık. belli etmemeye çalıştım ama çok ağladım. oda evde annesi abisi ağlamış, kendisi çok sakin duruyodu ama içten içe çok üzgündü yavrum benim ya. ama geçecek bugünlerimiz de, şuan hasta hasta uyudu gerçi orada ama

e bizimki de tek erkek hem de doğulu, bir de doğulu olanların batıya çıkar derlerdi... aynen ben de senin gibi düşünüyorum kuzum. buarada mesaj atamadım, posta kutun dolmuş, ben de mail attım sana

O acamadan ben actim sayfayi pijamalarla fırladim panik içinde. Bizimkininde annesi cok agladi. Ama en cok ben agladim, kendimi yere doğru birakmisligim bile var ilk gunlerde dedi ama o bana dogu cikicak diye icime doguyo diyodu, başka şeyler de dogdu icine tabii salağin nasil bi iç o

e bizimki de tek erkek hem de doğulu, bir de doğulu olanların batıya çıkar derlerdi... aynen ben de senin gibi düşünüyorum kuzum. buarada mesaj atamadım, posta kutun dolmuş, ben de mail attım sana

bizde de erzurumlu, bizde hiç olanak vermiyorduk gerçekten çok şaşırdık.. işte ya tek çocuk olmasına rağmen öyle mi çıktı mesleği neydi peki canım?

ben de cep tel.dan bakmıştım ve yanımızda o an ailesi de vardı, onlardaydım. ondan önce ailesi gördü, bana söyleme diye kaş göz yapıyorlar bir de biz bilmiyorduk iki yerin de belli olacağını, sadece acemilik belli olacak zannederken gözümün önünde tunceli il jandarma komutanlığını görünce hayatımın şoklarından birini yaşamıştım

peki nereden ktm ye katılacak konuştunuz mu onları canım? bu arada sen nerede oturuyorsun? nişanlın yol iznine gelicek mi cumartesi günü?

Bendee bi baktim kiii SİİRT İL JANDARMA. Allahım bu şaka dedim, tc kimligi yanlis yazdim heralde dedim bi sigara yaktim titreyerek onu içtim ama kaşim gözüm oynamaya başladı şoktan.. Şimdi atlattim şoku gidince tekrar başlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…