canım hoşgeldin aramıza nasılsın? ben de tanışmadım seninle :)
nasıl dayancaz 4 ay gormeden canım ya benım rum sınırında hava alanından 2 saat uzaktaymıs vala dayanamayıp ızın kullandrcam dıye korkuyorum:2:[/QUOTE
benim askerim de kıbrısta seninki kıbrısın neresinde canım??
lefke de canım rum sınırı 39 49 2 senın ki canım
h.b canımm ıı olamay calısıyorum sen nasılsın? benım de adım ELIF adasız yanı
lefke de canım rum sınırı 39 49 2 senın ki canım
lefkoşa/değirmenlikte
geçer canım, her geçen gün bizi sevdiklerimize kavuşturmak için akıyormecbur canım ya elımız mahkumm gecer ınsallah bıan once
olsun Elifim, arada da duygulanıyor insan, ee ne de olsa seviyoruz uleyyynnnnnoff canımın abisiyle konuştum, birkaç resim yolladım askımın, sanırım onu da duygulandırdım baya o orada ağlamaya başladı ben burada ekran başında Eki Görüntüle 606002
geçer canım, her geçen gün bizi sevdiklerimize kavuşturmak için akıyoryalnız bizim bekleme modundan çıkmamız lazım, şahsen benim hayatım 1 ay boyunca durdurulmuş gibiydi :-o e o zaman da zaman hiç geçmiyor hayat akmıyor, normale dönmeye başladım neyse.
olsun Elifim, arada da duygulanıyor insan, ee ne de olsa seviyoruz uleyyynnnnn
aa ne kadar güzelll :) ela yazınca ben ela sandım bi an :) :) adaşımm
iyi akşamlar kızlarrr gördüğüm kadarıyla herkes olabileceği kadar iyibeni de bugün sevdiceğim hala aramadı yarım saat içinde aradı aradı yoksa daha da aramaz
"Ah canım benim seni koynuma alırda yatarım
Gözlerine teslimim
Nereyse gelirim
Sukünunla doyarım"
bu şarkıyı dinliyordum bende sizle paylaşıyım istedim hepimize uyar diye düşüyorum :) çekip yanına gitmek istiyorum beeeeennnnnnnn
bu arada ben askerime ilk mektubumu gönderdimaranızda mektup gönderenler var mı kızlar??
merhaba nazlı, benm askerim de ankara çankayada. sanırım oldukça yakınlar, disiplin çok malesef. acemide biz daha çok konusuoduk mesela.. ankara iyi yer dedik ama disiplini, soğuğu üzdü bizzi,sürekli öksürüyo hasta iyileşemedi sevdiceğim ya
h.b canımm ıı olamay calısıyorum sen nasılsın? benım de adım ELIF adasız yanı
nerde canım ya dogun gununde bıle bısey yollayamdım adres weremedı sonra kargoda almıyolarmıs anlıcan çok dertlıyım sen gıtmeyı dusunuyo musun kıbrısa
yok canım yaa ben istedim adreste henüz tam yerleşmedim bi öğreniyim falan demişti. ben her gün defter tutuyodum final haftası girdi yazamadım hiç buraya yazıorumbu arada ben askerime ilk mektubumu gönderdimaranızda mektup gönderenler var mı kızlar??
merhaba canııımmm :) hoşgeldin aramıza
bızımkıde durmadan grıp olup duruyor.çankaya fena ya cok soguk zaman bulamıyor bazen aramaya ama bu aralar ıyı nazar deymesın ..senınkı çankayada törendemı ?[/QUOT
benm ki hala atlatamadı hastalığı yahmm benm nasıl desem kara kuvetleri loj.inşaat taburu,istihkam olarak geçio. ama çankayada hepsi toplu halde merkeze yakın ankarayı hiç bilmediğimden ulaşımı kolay geldi..
ama hala aramadııııııaramadı siye sızlandığımız zamanlarda genelde arıyolar buraya yazmak uğurlu geliyo sanırımumarım hemencecik arar sevdiğin
bu arada ben askerime ilk mektubumu gönderdimaranızda mektup gönderenler var mı kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?