349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mecbur canım ya elımız mahkumm gecer ınsallah bıan once
geçer canım, her geçen gün bizi sevdiklerimize kavuşturmak için akıyor yalnız bizim bekleme modundan çıkmamız lazım, şahsen benim hayatım 1 ay boyunca durdurulmuş gibiydi :-o e o zaman da zaman hiç geçmiyor hayat akmıyor, normale dönmeye başladım neyse.

off canımın abisiyle konuştum, birkaç resim yolladım askımın, sanırım onu da duygulandırdım baya o orada ağlamaya başladı ben burada ekran başında Eki Görüntüle 606002
olsun Elifim, arada da duygulanıyor insan, ee ne de olsa seviyoruz uleyyynnnnn

iyi akşamlar kızlarrr gördüğüm kadarıyla herkes olabileceği kadar iyi beni de bugün sevdiceğim hala aramadı yarım saat içinde aradı aradı yoksa daha da aramaz

"Ah canım benim seni koynuma alırda yatarım
Gözlerine teslimim
Nereyse gelirim
Sukünunla doyarım"

bu şarkıyı dinliyordum bende sizle paylaşıyım istedim hepimize uyar diye düşüyorum :) çekip yanına gitmek istiyorum beeeeennnnnnnn

butun gun ıs bulmakla ve bulma çalısmaları olumsuz sonuçlanınca zamn zaten akmıyo ıyıce katalınıyo tatlım ya :2::2::2::2::2: aslında canımı en çok acıtan kıbrısa hıç gıdıp onu goremem korkusu ya

aramadı siye sızlandığımız zamanlarda genelde arıyolar buraya yazmak uğurlu geliyo sanırım umarım hemencecik arar sevdiğin

belkıde bırbırlerını tanıyordur

nerde canım ya dogun gununde bıle bısey yollayamdım adres weremedı sonra kargoda almıyolarmıs anlıcan çok dertlıyım sen gıtmeyı dusunuyo musun kıbrısa

kargo yollamak istiyosan çarşı izninde çıkıp alsın askeriyeye posta gittiğini biliyorumda kargo almıyolar evet.. bugün bu konuyu konuştuk dedim bi çılgınlık yapıp gelirim ama kıbrıs korkutuyo biraz kaybolurum falan sakın heaa yapma öyle bişey dedi tedirgin oldu baya sana mektup gönderdim kendim gelemedim ama benden bişey yolladım dedim sevindi yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…