349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldin canım.. bgn genel olarak bi moralsizlik var canım ama bazı arkadaşların ve benim yrn için tatlı telaşları var sen nasılsın?

hoşbulduk:)) süperrrr sevdiklerinizle görüşücek olmalısınız ben iyiyim hergün biraz daha alışıyorum sevdiğimle ayrı olmaya ama onun sesini iyi duydukça bu süreç daha da kolaylaşıyo benim için aradaki hasret bile güzel ayy kıyamam ben çok seviyorum çokkkkk

evet alışıoruz artık canım. 347 ler bittiğine göre bize de elbet gelicek sıra.. bütün askerlerimiz yerlerinde iyi olsunlar yeter ki zaman akıp geçicek bi şekilde..

Şaka maka 347 ler bittiler... Sıra bize geldi
Arkadaş link paylaşmış nisanda gidecek olanların haberini... Bi an önce gitseler de bizim de günlerimiz kısalsaaa:82:

evet alışıoruz artık canım. 347 ler bittiğine göre bize de elbet gelicek sıra.. bütün askerlerimiz yerlerinde iyi olsunlar yeter ki zaman akıp geçicek bi şekilde..

347 lerin sayfasına girince hem onların adına sevindim hem de o anı yaşıcağım günü hayal ettim ama uzak değil günler git gite azalıyo hep diyorum yaa bi bakmışız bahar gelmişşş

kızlarrrr haydi sayfayı 1000 yapalım artık nerdesiniz??
kimsecikler yok galiba bu akşam

Şaka maka 347 ler bittiler... Sıra bize geldi
Arkadaş link paylaşmış nisanda gidecek olanların haberini... Bi an önce gitseler de bizim de günlerimiz kısalsaaa:82:
bitsin artıkkkkkkk sevdiceğimizee kavuşalımmmm

Qeenia askerinin morali nasıl yeni yerinden memnun mu ??

çok şükür memnun yollamadılar Gazimagosaya. bugn ilk nöbetini tuttu. 20:30-22:30 9 dakika önce bırakmış olması lazım yani arayamayabilirim demişti ama belli de olmaz onun işi
Kurban olurum yaaaa.... Böyle nöbet falan duyunca gururlanıyorum ben

aman iyi rahat olsunlarda inan o kadar üzüldümki seninkinin durumuna ahmedimle bile paylaştım yazık falan diyorum bak neler gelmiş çocuğun başına bu kendine çekiyo muhabbeti benimde yatağım cama doğru rüzgarda alıyo zaten falan bi nazlanmaya çalışmalar görmen lazım bebekler gibi pışpışlıcan şimdi sevindim o zaman)

Ahahahah bende veriyorum gazı Ağasın sen paşasın sen diye. Geldiklerinde tepemizde olucaklar

çok özledim..zaman duruyo sanki bazen..ne yaparsam yapayım hep bi yanım eksik gbi..

hissettiğin şey gerçek ama duygularını dinlersen zaman daha da zor geçicektir şu aşamada hep iyi şeyler düşünmeye bak günlerin eksildiğine odaklan mesela her geçen gün sevdiğimize bi adım daha yaklaştırıyo diğer türlü işin içinden çıkamazsın :18:

Ahahahah bende veriyorum gazı Ağasın sen paşasın sen diye. Geldiklerinde tepemizde olucaklar

hehe sende bendensin demek aynen bende bi başlıyorum şirinlik yapmaya özlemimmmm ağzından bal damlıyo diyo bence kıyemetimiz 2 kat arttı orda bizi düşünmekten başka yapabilcekleri bi etkinlikleri de yok anca bizi sayıklayıp duruyolardır kıyamam yaa

Şimdi kızımı uyuttum,size bakayım dedim. Hani ilk günler zordu,zamanla alışacaktık.özlem daha da artıyor, koçişime sarılmak istiyorummmmmmmm

aslında böle değildim ama ne olduysa bana anlamıyorum..bugün biraz tartıştık ..sonra düzeldi ama yinede üzüldüm biraz..neyse sagol canım..bunlarda gecer umarım bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…