hoşgeldin canım.. bgn genel olarak bi moralsizlik var canım ama bazı arkadaşların ve benim yrn için tatlı telaşları varsen nasılsın?
hoşbulduk:)) süperrrr sevdiklerinizle görüşücek olmalısınızben iyiyim hergün biraz daha alışıyorum sevdiğimle ayrı olmaya ama onun sesini iyi duydukça bu süreç daha da kolaylaşıyo benim için aradaki hasret bile güzel ayy kıyamam ben çok seviyorum çokkkkk
evet alışıoruz artık canım. 347 ler bittiğine göre bize de elbet gelicek sıra.. bütün askerlerimiz yerlerinde iyi olsunlar yeter ki zaman akıp geçicek bi şekilde..
kimsecikler yok galiba bu akşamkızlarrrr haydi sayfayı 1000 yapalım artıknerdesiniz??
bitsin artıkkkkkkk sevdiceğimizee kavuşalımmmmŞaka maka 347 ler bittiler... Sıra bize geldi
Arkadaş link paylaşmış nisanda gidecek olanların haberini... Bi an önce gitseler de bizim de günlerimiz kısalsaaa:82:
347 lerin sayfasına girince hem onların adına sevindim hem de o anı yaşıcağım günü hayal ettim ama uzak değil günler git gite azalıyo hep diyorum yaa bi bakmışız bahar gelmişşş
Bu ilk bahar bizim için gelicek zaten :))) Yazdan bahsetmiyorum bile
347 lerin sayfasına girince hem onların adına sevindim hem de o anı yaşıcağım günü hayal ettim ama uzak değil günler git gite azalıyo hep diyorum yaa bi bakmışız bahar gelmişşş
herkese iyi akşamlar 349. dönem yarenleri nasıllarmış bakalım bu akşam
yorgun..üzgün..ve bi okadar da karışık..
Qeenia askerinin morali nasıl yeni yerinden memnun mu ??
aaa neden ama niye üzgünsün bakalım askerinle mi ilgili
çok şükür memnun yollamadılar Gazimagosaya. bugn ilk nöbetini tuttu. 20:30-22:30 9 dakika önce bırakmış olması lazım yani arayamayabilirim demişti ama belli de olmaz onun işi
Kurban olurum yaaaa.... Böyle nöbet falan duyunca gururlanıyorum ben
aman iyi rahat olsunlarda inan o kadar üzüldümki seninkinin durumuna ahmedimle bile paylaştım yazık falan diyorum bak neler gelmiş çocuğun başına bu kendine çekiyo muhabbeti benimde yatağım cama doğru rüzgarda alıyo zaten falan bi nazlanmaya çalışmalar görmen lazım bebekler gibi pışpışlıcanşimdi sevindim o zaman )
çok özledim..zaman duruyo sanki bazen..ne yaparsam yapayım hep bi yanım eksik gbi..
Ahahahah bende veriyorum gazıAğasın sen paşasın sen diye. Geldiklerinde tepemizde olucaklar
hissettiğin şey gerçek ama duygularını dinlersen zaman daha da zor geçicektir şu aşamada hep iyi şeyler düşünmeye bak günlerin eksildiğine odaklan mesela her geçen gün sevdiğimize bi adım daha yaklaştırıyo diğer türlü işin içinden çıkamazsın :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?