aynen cnm burada vakit geçirmemden benm askerim de şikayetçi değil, seviniyo hatta burada konuşmalarımıza.. ben de mutluyum burada olmaktan,sizlerle kader ortaklığı yapmaktankızlar buluşcakmış ist de diorum ee sen de git diyo bana, kafan dağılırr diyo kuzum yaa
hoşbuldum bitanem. doğru diyosun da işte dokunsan ağlayacak gibiyim canım ya.. biliyorum aslında moralimin iyi olması lazım en azından iki gün görücem ama sonrası için endişe duyuyorum belki de oralarda ne yapar ne eder diye. tamam bu gece burdayım artık :)))
Buluşma olayını bilmiyorum ben :) nerde buluşuyolar ya benim haberim yok sen istanbuldan degilsin sanırım
canım endişeni anlıorum askerin oraya gidip yerleşene kdr da geçmicek.. ama önünde harika bi 2gün var, böyle düşüncelerle mahvetme haftasonunu sonra çok üzülürsün.. sadece düşünme canım, yapabilirsin bence, tadını çıkar, rüya gibi geçsin 2 koca gün dönünce paylaş hemen bizlerlee.. alıştığı bi yerden başka yere geçcek olmanın verdiği dıkıntı onda olucak zaten destek ol kuzum zor ama neşeli ol..
değilim cnm çok yakınım gelebilirim ama bu seferlik tarih bana uygun değil.. detayları çok iyi bilmiyorum canım ben de face de konusuyorlardı .
evet işte içinde bulunduğum durumu harfi harfiyen anlatmışsın canım, çok kafamda kurdum sanırım ne olur ne biter diye.. şuan aslında çok heyecanlıyım tüm gün hazırlık yaptım :) ama dediğin gibi onda da aslında var birde atışlarda birinci olmuş, orada bir görev verilmesinden korkuyorum defalarca sordum, öyle kule nöbetine falan koymasınlar diye. bölük komutanı binbaşı tebrik etmişler.. ben çekiniyorum ama o yinede birşey olmaz diyor. işte içim daraldı ama bu ondan mutlu olmuş ödül aldığı için, yine de destekledim nasıl diyo aferin sana bitanem diyip gülmeye çalışıyorum, dediğin gibi orayaı gittiğinde ve görevi belli olduğunda iyi olduğunu her gün duyduğumda inşallah günlerde bana geçmeye başlayacak..
haftasonuna odaklan canım, neler yapıcaksınız aklında ne var, hazırlıkların nelereğer bişey olmaz diyosa olmaz canım en iyi o bilir durumları, ödül alması sevindirici çok güzel ödüller alabiliyolar duydugum kadarıyla. hayırlısıyla yerleşsin yerine zamanla hersey oturcak ama zamanlaaa.. şimdi zaman dolu dolu 2 gün beraber olma zamanı
İyi aksamlar kizlar...bugun farkli bir moddayim..askimla resimlerimie bakip,bizim sarkilarimizi dinledim..cook ozledim
İyi aksamlar kizlar...bugun farkli bir moddayim..askimla resimlerimie bakip,bizim sarkilarimizi dinledim..cook ozledim
amanıııınnn benim sevgilime neler oluyooorrrrrrBenimki de tam tersi:)buradayken odundu.hatta dalga geçerdim "odun bile senin yanında yontulmuş kalır,kalas kocam:)"derdim. Askere gitti,günlük tutuyor.hergece bana bir şeyler yazıyormuş. Valla gözlerim doldu. Bana sen de yaz diyor ama ne yazayım.hiç duygusal biri değilim ki
hahahahahah hiç güleceğim yoktu canımmm yaaaaaBen onu bulmak için okadar kafa patlattımki canım sorma herkes yapıyor ben niye bukadar beceriksizim olması lazım diye yediydim kendimi
ayy cnm ben en çok kullandıklarımı yazdım bi kağıda üşenmedimkağıt hep yanımda dolandım 1 hafta sora da ezberlemişim ben olsam üşenirdim valla tebrik ediyorum azmini
canımmmm gönlünü ferah tut ne olurrr hep iyisini düşün ve lütfen önündeki 2 günün tadını çıkarya üç kişi ödül almış ikisine anahtarlık vermişler bizimkine kitap.. saçmalığa bak zaten ölüm hırkası mı ne öyle bi kitap vermişler, zaten gittiği yer belli daha çok psikolojisi bozulsun diye mi yapılıyo bu?? böyle bişi olabilir mi verilen hediyeye bak.. en azından anahtarlık olsaydı da hatıra diye taşırdı. kitabın ismine takıldım yani çok gerek varmış gibi. içten içe kızdım. evet doğru diyosun canım zaten yarın 4 gibi geliyor ben bu heyecanla duramayıp 2 gibi metro da garda beklerim sanırım :) onu alıp onlara gidicez aile yemeği falan sonra dışarı çıkarız dolaşırız biraz... inşallah çok güzel geçecek doğru diyorsun canım yarın görünce unuturum muhtemelen denizimm :)))
amanıııınnn benim sevgilime neler oluyooorrrrrradına sevindim canım
hahahahahah hiç güleceğim yoktu canımmm yaaaaaben olsam üşenirdim valla tebrik ediyorum azmini
canımmmm gönlünü ferah tut ne olurrr hep iyisini düşün ve lütfen önündeki 2 günün tadını çıkar
doğru diyorsunuz kızlar tamam Eki Görüntüle 609404
ya üç kişi ödül almış ikisine anahtarlık vermişler bizimkine kitap.. saçmalığa bak zaten ölüm hırkası mı ne öyle bi kitap vermişler, zaten gittiği yer belli daha çok psikolojisi bozulsun diye mi yapılıyo bu?? böyle bişi olabilir mi verilen hediyeye bak.. en azından anahtarlık olsaydı da hatıra diye taşırdı. kitabın ismine takıldım yani çok gerek varmış gibi. içten içe kızdım. evet doğru diyosun canım zaten yarın 4 gibi geliyor ben bu heyecanla duramayıp 2 gibi metro da garda beklerim sanırım :) onu alıp onlara gidicez aile yemeği falan sonra dışarı çıkarız dolaşırız biraz... inşallah çok güzel geçecek doğru diyorsun canım yarın görünce unuturum muhtemelen denizimm :)))
kızlar sizce benm teskere tarihim neden çıkmıyo yazımın altında :44:
kızlar bozmayın morallerinizi bu ayı atlattık mı şubat kısa çekiyo zaten mart nisan mayısında yarısında inşallah askerlerimiz yanımızda olacaklar.önemli olan onların sağsağlim dönmeleri hem şöyle düşünün seneye bu zamanlar buraya yazdıklarımızı okuyup gülecez inşallah.sıkmayın içinizi daraltmayın kalbinizi iyi düşünün iyi olsun günler kuş olup uçup gitsin haydi bakalım öptüm hepinizi yarenler...
aa o nası ödülmüş öle şaştım valaödül olarak benm duydugum çift gün çarşı izni vardı mesela, tezkere 1-2 gün erken alma vardı.. hayırlısı olsun canım ödül falan değil de övgü almıştır, herkes ondan konusmuştur,güzel duygu tabi bunlar.. garda karşılamaya git canım, başbaşa kalabilceğinz zaman da olursa harika
Çok moralim bozulduu aşkmla konuştumm şimdi iyice asker moduna girmiş ilk defa bu kadar soguk konuştu benimle biraz gergindi kapatırken mutlaka güzel bişeyler fısıldardı bi aşkım bile demedigelde şimdi aglama çok kötü oldu buuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?