349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Buluşma olayını bilmiyorum ben :) nerde buluşuyolar ya benim haberim yok sen istanbuldan degilsin sanırım

canım endişeni anlıorum askerin oraya gidip yerleşene kdr da geçmicek.. ama önünde harika bi 2gün var, böyle düşüncelerle mahvetme haftasonunu sonra çok üzülürsün.. sadece düşünme canım, yapabilirsin bence, tadını çıkar, rüya gibi geçsin 2 koca gün dönünce paylaş hemen bizlerlee.. alıştığı bi yerden başka yere geçcek olmanın verdiği dıkıntı onda olucak zaten destek ol kuzum zor ama neşeli ol..

Buluşma olayını bilmiyorum ben :) nerde buluşuyolar ya benim haberim yok sen istanbuldan degilsin sanırım

değilim cnm çok yakınım gelebilirim ama bu seferlik tarih bana uygun değil.. detayları çok iyi bilmiyorum canım ben de face de konusuyorlardı .

Son düzenleme:

evet işte içinde bulunduğum durumu harfi harfiyen anlatmışsın canım, çok kafamda kurdum sanırım ne olur ne biter diye.. şuan aslında çok heyecanlıyım tüm gün hazırlık yaptım :) ama dediğin gibi onda da aslında var birde atışlarda birinci olmuş, orada bir görev verilmesinden korkuyorum defalarca sordum, öyle kule nöbetine falan koymasınlar diye. bölük komutanı binbaşı tebrik etmişler.. ben çekiniyorum ama o yinede birşey olmaz diyor. işte içim daraldı ama bu ondan mutlu olmuş ödül aldığı için, yine de destekledim nasıl diyo aferin sana bitanem diyip gülmeye çalışıyorum, dediğin gibi orayaı gittiğinde ve görevi belli olduğunda iyi olduğunu her gün duyduğumda inşallah günlerde bana geçmeye başlayacak..

haftasonuna odaklan canım, neler yapıcaksınız aklında ne var, hazırlıkların neler eğer bişey olmaz diyosa olmaz canım en iyi o bilir durumları, ödül alması sevindirici çok güzel ödüller alabiliyolar duydugum kadarıyla. hayırlısıyla yerleşsin yerine zamanla hersey oturcak ama zamanlaaa.. şimdi zaman dolu dolu 2 gün beraber olma zamanı

ya üç kişi ödül almış ikisine anahtarlık vermişler bizimkine kitap.. saçmalığa bak zaten ölüm hırkası mı ne öyle bi kitap vermişler, zaten gittiği yer belli daha çok psikolojisi bozulsun diye mi yapılıyo bu?? böyle bişi olabilir mi verilen hediyeye bak.. en azından anahtarlık olsaydı da hatıra diye taşırdı. kitabın ismine takıldım yani çok gerek varmış gibi. içten içe kızdım. evet doğru diyosun canım zaten yarın 4 gibi geliyor ben bu heyecanla duramayıp 2 gibi metro da garda beklerim sanırım :) onu alıp onlara gidicez aile yemeği falan sonra dışarı çıkarız dolaşırız biraz... inşallah çok güzel geçecek doğru diyorsun canım yarın görünce unuturum muhtemelen denizimm :)))

İyi aksamlar kizlar...bugun farkli bir moddayim..askimla resimlerimie bakip,bizim sarkilarimizi dinledim..cook ozledim

HG canım bugün zaten herkez farklı bi modda burda şafak iyice sıkıştırıyo galiba hepimizi bende bugün resimlerimize bakıp biraz güldüm biraz hüzünlendim ama aglamadım hiç söz verdim çünkü aşkımaa dayanıyorum şimdilik ama bitiricez bu şafakları başka yolu yokk :)

amanıııınnn benim sevgilime neler oluyooorrrrrr adına sevindim canım

kızlar bozmayın morallerinizi bu ayı atlattık mı şubat kısa çekiyo zaten mart nisan mayısında yarısında inşallah askerlerimiz yanımızda olacaklar.önemli olan onların sağsağlim dönmeleri hem şöyle düşünün seneye bu zamanlar buraya yazdıklarımızı okuyup gülecez inşallah.sıkmayın içinizi daraltmayın kalbinizi iyi düşünün iyi olsun günler kuş olup uçup gitsin haydi bakalım öptüm hepinizi yarenler...

aa o nası ödülmüş öle şaştım vala ödül olarak benm duydugum çift gün çarşı izni vardı mesela, tezkere 1-2 gün erken alma vardı.. hayırlısı olsun canım ödül falan değil de övgü almıştır, herkes ondan konusmuştur,güzel duygu tabi bunlar.. garda karşılamaya git canım, başbaşa kalabilceğinz zaman da olursa harika

doğru diyorsun canım askımda öyle dio evlendiğimizde sallanan sandalyemizde oturup çocuklarımıza bugünleri analtıcaz diye :)) ben en iyisi bunun hayalini kurup geçireyim zaamanımı :)

Çok moralim bozulduu aşkmla konuştumm şimdi iyice asker moduna girmiş ilk defa bu kadar soguk konuştu benimle biraz gergindi kapatırken mutlaka güzel bişeyler fısıldardı bi aşkım bile demedi gelde şimdi aglama çok kötü oldu buuuuu

aynen öyle denizim ya, banada çok salakça geldi. doğru düzgün bişi olysadı moral olurdu en azından... evet evet boynuna atlıcam yarın :)

canım senınle bi ilgisi yok ki ama gerginlik seninle ilgili değil. zaman zaman olucak, kolay değil çünkü en iyi yerin bile sıkıntısı oldugunu unutma, askerlik neticede. mutlaka canını sıkıcak bişey olmuştur, gün içinde tekrar arar da inşallah söyler neden gergin oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…